Nu mi-a placut sa imi bat joc niciodata de un lucru...
Probleme Injectoare - dCi !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poate ai dreptate omule nu te contrazic,dar totusi nu ti se pare ca este cam scump un injector de cea mai ieftina masina 900 de lei ?Originally posted by einstein1984 View PostDaca aduni pretul de vanzare al masinii cu pretul reparatiilor si tot e mai ieftin decat un polo diesel sa zicem. Care si ala se strica totusi....
Actiunea de la VW vizeaza masini de vreo 2 ori mai scumpe decat Loganul.
Comment
-
d.vali desi sunt posesor de logan te aprob si confirm cam tot , eu am bagat numai motorina de la pompa , revizii chiar mai devreme de 10 mii la reprezentanta si am schimbat toata injectia pe la 30 si ceva de mii ar mai fi ceva de spus? loganul e o masina pe care o ti cat ai garantie daca tot ai bani sa bagi in masina cu aceeasi bani repari o alta masina mai masina totusi , preturile la reparatii si la piese le simti de parca repari vreun septarLast edited by edee; 8 February 2012, 20:06.
Comment
-
-
@aarmand ... ai dreptate cand spui ca ''fara ulei 2T'' deoarece aici http://www.loganclub.ro/forum/cu_sau...08#post1132808 spui ca pui ulei de motorOriginally posted by aarmand View Postscuze de offtopic: 170mii fara gram de probleme la injectie... DCI 65 cai din 2006, motorina numai din pompa (fara ulei 2T)
Comment

))
Comment