Originally posted by moshutzzu
View Post
Cotiera
Collapse
X
-
Mi-am luat o cotiera exact ca a ta dar nu reusesc sa ii gasesc o pozitie ca sa pot sa mai misc scaunele inainte si inapoi. Mi se loveste de centuri. Ma poti ajuta pls ?Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.
-
Hai mai nu stie chiar nimeni... o cotiera dar nu la reprezentanta care sa aibe si partea metalica? jesus ca mor..
pls mersi dau o bere care gaseste
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Exagereaza pe naiba. N-o sa gasesti cotiera la calitatea aleia, toate sunt chinezesti sau turcesti, atata dai, atata face.
Comment
-
Originally posted by brutus View PostAm luat o cotiera din targ 70 +15 intarituri metalice la un tablagiu=85 lei ,montaj 35 min rezultat aspect placut utilitate confort si pret bun. Reprezentantele exagereaza ca preturi.
Trimite si mie o intaritura ?
ii ca si aia din reprezentanta?
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
-
Şi eu am cotiera montată direct de la dealer . Nu pot să spun că nu e bună , dar am un prieten care a cumpărat o cotieră aproape identică cu 45 ron pe când eu am dat 200 ron.
Adevărul că au aştia în service nişte preţuri de o iei la fugă . Exemplu : montaj apărători noroi + cotieră , manopera = 70 ron . Păi dacă ştiam de banii aia dădeam de băut la amici să mai ud odată maşina şi le montam eu singur . Oricum omul din greşeli învaţă .
Comment
-
V-am mai zis, cotiera de la dealer chiar merita banii. E singura care are intaritura, daca o vedeai pe cea a prietenului, vedeai ca se clatina stanga-dreapta.
Comment
-
Trebuie sa strambi putin soclul centurii de siguranta atat la scaun pasager cat si la scaun soferOriginally posted by digedags View PostMi-am luat o cotiera exact ca a ta dar nu reusesc sa ii gasesc o pozitie ca sa pot sa mai misc scaunele inainte si inapoi. Mi se loveste de centuri. Ma poti ajuta pls ?
am sa pun poze maine sa vezi
Comment

Eu tot stau sa ma gandesc daca merita investitia pt cotiera asta,tinand cont si de faptul ca e vreo 200 si ceva de lei la dealer!!!

Comment