Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• virago
    replied
    Sunt transparente pt impotriva caldurii? Oare cat costa un parbriz?!Tre sa ma interesez la firma de folii...

Leave a comment:

• stefano xlf
    replied
    aveau baetii astea alba transparenta pt protectie ziceau ei

Leave a comment:

• virago
    replied
    Daca ar exista legala si pt parbriz ar fi super!!Macar pt ultraviolete ar fi bine!

Leave a comment:

• stefano xlf
    replied
    se simte diferenta la caldura nu am pe fata dar o sami pun si eu cai nasol cand bate soarele

Leave a comment:

• virago
    replied
    Si eu sunt foarte multumit de folie!! O am montata peste tot (inafara de parbriz), de 2 ani, nicio bula nimic. Noaptea e excelenta, nu te mai dranjeaza farurile masinilor din spate, are garantie 5 ani, montata la o firma in Deva cu 350 lei toata masina. Parerea mea ca e una din cele mai profitabile investitii asupra unei masini: estetic, functional si protector!!

Leave a comment:

• TopCat
    replied
    @ktalyn28:
    caldura va fi, insa nu la fel de mare intrucat folia va reflecta o mare parte din razele solare si in plus ofera protectia contra Uv. deci soarele nu te va mai arde ca prin geamurile fara folie. din aceste motive si AC va lucra mai eficient.

Leave a comment:

• stefan.dse
    replied
    @evali_daniel
    banuiesc ca au omologare... poti sa-mi spui si mie unde anume ti-ai montat folia, un nume de firma ceva?
    iti pune si pe geamurile fata acolo? ca eu vreau sa-mi pun tot folie Llumar dar vreau neaparat si pe cele fata.

Leave a comment:

• evali_daniel
    replied
    asa este, diferenta este infima intre geam si folie zici ca nici nu ai, eu am vrut sa imi pun pe fata dar am renuntat, am pus doar pe luneta si laterlale, m-au costat 350 ron Lumnar iar bule nu mi-au aparut deloc

Leave a comment:

• yzzazu
    replied
    din contra...nu o sa fie caldura doarece pe partea care se lipeste de geam are efect de oglinda si razele soarelui sant reflectate.
    poti sa pui si pe fata dar sa nu depaseasca 15% opacitate si sant omologate,bine-nteles cu omologare.

Leave a comment:

• ktalyn28
    replied
    pana la urma ai voie sa pui si pe fata folie?stiam ca 30%transparenta.....dar acum nu stiu daca s-au schimbat lucrurile...ca vad tot mai des ca politita ii opreste pe cei cu folie si vreau sa stiu sigur

inca o intrebare........cu folie o sa fie pe timp de vara caldura mai mare in masina?deorece folia este neagra?:-?

Leave a comment:

• CataLiNNN
    replied
    Thejock3r ai voie cu folie si pe fata,bineinteles sa fie omologata si sa nu depaseasca gradul de vizibilitate care nu mai stiu cat trebuie sa fie
    Sa nu mai vorbim de b@r0san!! care au folie pe fata de nu vezi nimic...asa e la noi,legea nu e pentru toata lumea.

Leave a comment:

• braileanu
    replied
    in Brila poti sa pui folii omologate pe centura la fsotul service dacia

Leave a comment:

• cosmin_BR
    replied
    ok ms pentru informatie!

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    nu ai voie nimic pe fata,,

Leave a comment:

• cosmin_BR
    replied
    pe fata ai voie sa pui folii fara sa te ea la intrebari politia?!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google