Folie geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TopCat
    replied
    @ionut.c :
    avand in vedere ca deja ai probleme cu ei, inseamna ca ori nu e firma serioasa, ori nu sunt profesionisti.
    in acest caz, nu stii daca intr-adevar iti vor pune folie llumar decat daca desigileaza in fata ta cutia cu folie.

Leave a comment:

• Alin0007
    replied
    Voi dati o gramada de bani si in Pitesti folia e 100 ron cu omologare cu tot. Mai dai 150 ron la montaj daca nu te pricepi tu. Pe mine m-a dus doar 100 ron.
    Attached Files

Leave a comment:

• Bogdan_Petre
    replied
    pentru cine e din hunedoara folie omologata 3M fata spate pret 450 ron cu parasolar

Leave a comment:

• alexutzzu
    replied
    fratilor da scumpa mai este folia asta eu am dat 170ron si are 3 ani nu are nimik cu autorizatie cu tot

Leave a comment:

• ionut.c
    replied
    salutare tuturor. de cand mi-am luat kiss-ul rouge de feu mi-am dorit geamuri fumurii - toate ... insa nu am avut resursele financiare necesare sa le si fac LEGAL... acum ceva timp - 2-3 saptamani - am fost la un atelier din bucuresti unde am solicitat montajul/aplicarea foliilor pe geamuri. am facut programare, si in ziua cu pricina m-am prezentat la "doctori". toate bune si ... dupa vreo 3-4 ore am plecat fericit cu geamurile fumurii mult dorite; am respectat intocmai recomandarile dumnealor: "nu deschideti geamurile 2 saptamani, nu le stergeti, dezaburirea sa functioneze permanent, caldura la maxim"...
    minunat, insa dupa vreo saptamana au inceput sa apara bule de aer ...si nu una doua, ci multe rau, "valuri" de bule, cacalau daca-mi permiteti, pe toate geamurile....
    acum urmeaza sa merg la ei sa "vedem ce se poate face" dupa cum mi-a spus cel cu care am vb de mai multe ori la telefon si a "acceptat" sa ma "primeasca" intre alte 2 masini programate cica anterior.
    numele atelierului/firmei unde am montat folia inca nu vi-l spun, pt ca vreau sa vad ce se intampla, si nu vreau sa fac INCA reclama negativa, dar va voi tine la curent dupa ce ma voi duce la ei...
    si o intrebare : cum imi dau seama daca este sau nu folie llumar?? asa cum au spus ei; si din ce cauza credeti ca au aparut bulele acelea ???

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Daca erai mai aproape puneam si eu la tine!

Leave a comment:

• roma4i
    replied
    Originally posted by radu2008 View Post
    Eu ma refeream la beso in capitala este mai ieftin ca ai de unde sa alegi!
    scuze.credeam ca te referi la mine!

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Eu ma refeream la beso in capitala este mai ieftin ca ai de unde sa alegi!

Leave a comment:

• roma4i
    replied
    Originally posted by grecu george View Post
    si folia pe luneta este o bucata sau mai multe fasii
    Luneta se monteaza dintr-o singura bucata.La 'stop' nu se decupeaza.

Leave a comment:

• roma4i
    replied
    Originally posted by radu2008 View Post
    Daca ai timp pune cateva poze sa vedem cum arata lucrarea ca dupa parerea mea este cam scumpa!
    daca ti se pare scump,in tirgul vitan gasesti mai ieftin.
    Attached Files

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    Originally posted by roma4i View Post
    Montez folie auto Llumar.NU se demonteaza nimic de pe masina,timp de executie 2ore.Orice grad de trasnparenta( spate-5%,10%,20%; fata 50%,73% )
    Pret 350 ron(luneta+geamuri laterale spate)+100 ron(geamuri laterale fata).
    Garantie 5 ani!
    si folia pe luneta este o bucata sau mai multe fasii

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Daca ai timp pune cateva poze sa vedem cum arata lucrarea ca dupa parerea mea este cam scumpa!

Leave a comment:

• beso
    replied
    Salutare, tocmai mi-am pus folii. Sunt din Cluj si am fost la cel mai cunoscut atelier din oras (nu zic nume pentru ca nu vreau sa fac reclama). Mi-am pus ce-a mai inchisa pe laterale+luneta (ATR05) cu 10 ani garantie si antiefractie pe fata (parasolar gratis bonus). M-a costa cam mult, 610 lei, dar sper sa se fi meritat, la prima vedere (inca n-am vazut ziua) pare perfect. Daca postul seamana a reclama rog moderatorii sa-l stearga ca nu ma supar (pusesem inainte intrebari despre procedeu si acum am rezolvat problema, vroiam doar sa-i tin pe cei interesati la curent).
    Toate cele bune...

Leave a comment:

• roma4i
    replied
    da.pt fata la fel.

Leave a comment:

• tomu
    replied
    autorizata ?

Leave a comment:

Working...
X