Imi curge apa in portbagaj
Collapse
X
-
ca o curiozitate, am vazut ca extractorul respectiv exista si la loganul papuc, de ce oare ca doar nu are portbagaj?
-
am inteles ...tot gaseam ud in stanga spate in ultima vreme si am fixat extractorul ala dar nush cat o sa tina
multumesc de sfaturi o sa ma apuc de treaba
Leave a comment:
-
Eu mi-am schimbat pe garantie aeratoarele spate. Am intrebat de curiozitate cat ajunge. 80 lei.Originally posted by vyalli View Postcat cat costa un extractorul dinasta?
Leave a comment:
-
problema e ca se lasa bara spate si apa nu mai curge de pe aripa pe bara ci intra pe dedesubt la extractoare
Leave a comment:
-
eu am lipit cu silicon extractoarele respective si la un momentdat am avut supriza sa gasesc din nou apa inportbagaj in partea dreapta, desi masina a stat pe loc! la o privire mai atenta am constatat ca totul e din cauza snopului acela de cabluri invelit in protectie pufoasa, care atunci cand portbagajul este inchis preseaza pe garnitura de etansare a portbagajului si prin luftul aparut patrund picaturi de apa si curg pe mocheta in zona respectiva. am desprins manunchiul respectiv de cabluri din braduletii respectivi si acum nu mai preseaza pe garnitura portbagajului. astept o ploaie sa vad ce se intampla.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Am reusit sa schimb si eu astazi extractorul aer de pe dreapta cu unul nou. Operatiunea insine este foarte simpla.... a durat 5 min. Extractorul vechi l-am impins inspre bara spate si a cazut imediat. Cel nou l-am fixat de pe dedesupt foarte usor.
Am atasat o poza cu extractorul vechi care are rupta garnitura pe jumatate. Vad ca aceste extractoare sunt produse la noi in tara de TRW. Puteau sa puna si ei o garnitura din cauciuc ....asa garnitura actuala fiind din spuma la frig/inghet se rupe rapid.
Pentru cei care nu vor sa dea bani pe un extractor nou garnitura se poate inlocui cu mastic, insa la remontare trebuie data jos bara spate.Attached FilesLast edited by usr1; 1 May 2014, 01:20.
Leave a comment:
-
Deci practic nu e nevoie sa desfac nimic. Am sa incerc maiine dimineata sa vad. Noul extractor e produs in 2013...sa vad cit ma tine si asta. Cel vechi il am din 2008 decit am luat loganul.
Leave a comment:
-
Il desfaci din interior si cade pe jos sub bara, apoi pui pe sub bara ca nu ii departe.
Leave a comment:
-
Eu am gasit de cumparat extractor aer portbagaj de origine cu 37 lei....Se poate inlocui extractorul vechi fara sa dau bara spate jos.... Ma gindesc sa desfac un pic carenajul pe dreapta.
Leave a comment:
-
Bine punctat!Originally posted by Ivan Marian View PostEu zic sa lasati apa sa intre in portbagaj, decat sa ramaneti SURZI
ca vi se sparg timpanele.
Ale dr@cu lunete si parbrize, nu se mai sparg cand bagati ditai Subwooferele in portbagaj cu cate 2-3 difuzoare fiecare si mai aveti si prin portiere cateva, se sparg ca trantati o usa sau capota portbagaj.
La fel si cand va urla muzica la maxim in masina, numai ramaneti surzi, ci doar de la trantirea usilor ca numai aveti extractoarele alea de aer
Ce va mai place sa exagerati....
Fiecare face cum crede! Eu v-am dat un sfat, nu trebuie sa tineti cont de el...
Leave a comment:
-
Nu exagerez. In 1997-1999 aveam o nova de-aia si stiu ce am patit cu ea. Vorbesc de aceasta masina: http://www.youtube.com/watch?v=-1G0WUUq0r8Last edited by MihaiiahiM; 6 March 2014, 23:28.
Leave a comment:
-
Eu zic sa lasati apa sa intre in portbagaj, decat sa ramaneti SURZI
ca vi se sparg timpanele.
Ale dr@cu lunete si parbrize, nu se mai sparg cand bagati ditai Subwooferele in portbagaj cu cate 2-3 difuzoare fiecare si mai aveti si prin portiere cateva, se sparg ca trantati o usa sau capota portbagaj.
La fel si cand va urla muzica la maxim in masina, numai ramaneti surzi, ci doar de la trantirea usilor ca numai aveti extractoarele alea de aer
Ce va mai place sa exagerati....Last edited by Ivan Marian; 6 March 2014, 22:54.
Leave a comment:

Leave a comment: