Imi curge apa in portbagaj
Collapse
X
-
Eu gasesc umezeala in ambele spatii de depozitare,in portbagaj.Nu cred ca are treaba cu ploaia,probabil condens.
-
Adica??
La ce te referi???
Uitate si tu la pozele mele si o sa iti dai seama ca acel capac vine cu tot cu membrana,,,care la randul lui este prins de tabla masinii,,in spatele stopurilor,dupa ce dai mocheta la o parte.Last edited by Ivan Marian; 6 July 2010, 14:28.
Leave a comment:
-
Si eu tot in partea dreapta gasesc umed. Am si eu o rugaminte, unde anume e situata membrana de la priza de aer?
Leave a comment:
-
Daca nu gasesti garnitura aia ,incearca si tu cu silicon sanitar sa dai pe acolo in locul garniturii...si sa dai ca un snur roata si sa tai din teava aia de la silicon ca sa iasa mai gros siliconul ca pe degetul mic.
Dupa ce il lasi sa se usuce bine pui capacul la loc si cred ca nu o sa mai ai probleme,,,sper ca m-am facut inteles!!
Leave a comment:
-
garnitura aceea care vine pe margine aveti idee de unde pot lua si eu una ca mi-au rupt-o prostii de la service?Attached FilesLast edited by florin6234; 23 May 2010, 11:49.
Leave a comment:
-
Astazi am siliconat garnitura aia maro si am dat si cu silicon pe membranele alea 2 de cauciuc.
Sper sa nu mai ploua in masina si astept sa vad ce am facut cu prima ocazie(cand ploua).
Aaaaa si priza aia a iesit prin portbagaj pana la urma ,mai in curmezis,mai cas dar a iesit si nu am mai dat bara jos!Last edited by Ivan Marian; 11 April 2010, 19:51.
Leave a comment:
-
Nu cred ca se intampla nimic...si eu am observat de vreo cateva zile ca imi intra apa in portbagaj pe partea stanga pe aerisirea aia si la fel vreau sa astup de tot gaurile alea.
Problema este ca nu pot scoate priza aia de acolo fara sa dau bara jos( sau ma insel???)
Oricum ca sa astup gaurile trebuie sa dau bara jos,,,,,dar priza aia nu iese de altfel prin portbagaj ca am incercat sa trag de ea si nu vrea.
Leave a comment:
-
Si eu am condens in porbagaj. Ce se intampla daca astup aerisirile de sub bara spate?
Leave a comment:
-
Si eu am avut aceeasi problema acum 2 luni...pur si simplu scoteamcu buretele apa din partea dreapta.... din cauza condensului firg/cald....dupa ce am desfacut capitonajul, pe toata partea dreapta, era o bruma de 3-4 mm, apoi am observat ca intra aer cald din habitaclu in portbagaj prin zona stalpului din dreapta, dupa ce am "umplut" zona aia cu burete care se pune sub parchetul laminat nu mai am nici o problema.....nu stiu daca este o solutie dar efectul este ca am scapat de apa.....
Leave a comment:
-
Apa intra cand membranele de la prizele de aer din aripile din spate se uzeaza indoindu-se ,sau cand se baga apa cu presiune la spalat . Asa ca le puteti silicona sa nu mai fie mobile sau sa cumparati noi si sa schimbati membranele.(nu stiu pretul dar codul e pe ele).Intra mai multa apa in dreapta din cauza baltilor de pe marginea si inclinatia soselelor.
Leave a comment:
-
am avut aceasi problema cu apa din portbagaj in dreapta.Era din cauza gurii de aerisire din bara....
Leave a comment:
-
verifica tripla din partea respectiva
de fapt dao jos si tragei un strat serios de vaselina intre burete si caroserie si scapi de intemperii
Leave a comment:
-
salutare
si eu patesc la fel...numai ca la mine nu intra dupa ce o spal ci pe vreme ploioasa in acea oala intra apa,tot timpul mocheta este umeda,probabil cum arunca roata,o fi vreo fisura acolo...
Leave a comment:
-
Unde este frate aceasta garnitura a prizei de aer, fiindca si mie imi intra foarte multa apa in partea dreapta a portbagajului , dupa fiecare spalare a masinii( si se strange in locasul acela denumit "oala"). A facut mucegai si chiar ciuperci mocheta
Leave a comment:
-
Am gasit in cele din urma unde imi intra apa in portbagaj, la garnitura de la priza de aer din partea dreapta am inlocuit-o si este OK
Leave a comment:
Leave a comment: