Servus tuturor!
Dupa cateva tentative de a inlocui garniturile originale, foarte proaste de altfel, cu silicon ( metoda vazuta la colegii de pe forum) nu am reusit sa rezolv aceasta problema. Pur si simplu intra apa in continuare, pe langa "garnitura " improvizata din silicon.
Intr-un final am ajuns la urmaroarea varianta de rezolvare a problemei cu apa in portbagaj:
- date jos extractoarele, spalate si curatate foarte bine
- curatata zona de pe caroserie unde au fost montate
- am realizat o garnitura cu mastic, masticul ala negru de se pune la montarea fetelor de usi. Masticul ala este elastic, moale si se muleaza perfect. Am realizat cordonul de mastic in santul de montaj al garniturii originale. Le-am montat acum mai bine de un an de zile si nu am mai avut absolut nici un fel de surprize in portbagaj. Am spalat masina de nenumarate ori, am facut si testul la imbinarea barii spate deasupra extractoarelor si nu s-a ma infiltrat apa. Ma declar multumit de solutia aleasa, o rola de mastic m-a costat undeva la vreo 10-15 lei, utilizezi maxim 30cm din ea.
Sper sa va fi ajutat pe cei care aveti probleme cu garniturile extractoarelor.
Sarbatori fericite tuturor!
-
Imi curge apa in portbagaj
Collapse
X
-
eu am folosit silicon sanitar si nu mai am nici o picatura de apa acum.
Leave a comment:
-
Originally posted by Aleexalex View Postam avut si eu problema asta am rezolvato cu silicon
Leave a comment:
-
Masini proiectate de pescari
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
- Likes 1
Leave a comment:
-
La loganul 2 e beleaua mai mare pentru ca acele aerisiri sunt sub triplele spate iar toata apa aruncata de roata intra direct in portbagaj. Am rezolvat problema prin montarea presurilor (aparatorile de noroi) la roti.
Leave a comment:
-
Dupa ce am izolat cu silicon marginile extractorului de aer din partea dreapta, problema cu apa a ramas... Am dat mocheta la o parte din nou, este absolut uscat in jurul lui, nu este de acolo...deci pe unde ar mai putea intra apa? Desfacut si stopul, pozitionat mai bine buretele acela, dupa ploaie tot a intrat apa.
Leave a comment:
-
spulbercris,de acord cu tine ,nici eu nu prea am inteles ce-a vrut sa spuna colegul.
O sa probez pe pielea mea sa vad daca am realizat ceva!
Leave a comment:
-
Salut, fara suparare, dar pune te rog virgula acolo unde este cazul, ca sa intelegem si noi ceva din ce vrei sa spui. Ba o sa-i intre apa pe acolo, ba nu crezi, fa- ne sa intelegem. Stima!Last edited by 77sky; 3 December 2013, 20:17.
Leave a comment:
-
Cel mai probabil ca nu , prima gaura din stanga apartine de fusta spate portbagaj , nu are cum sa intre apa pe acolo.
Leave a comment:
-
Am mai atasat o poza, daca poate cineva sa-mi raspunda
Multumesc!Attached Files
Leave a comment:
-
Am mesterit si eu cate ceva pe la gurile acelea de aerisire.Am si testat sa vad daca pe acolo se scurge apa in portbagaj,e adevarat, am probat treaba asta turnand apa cu sticla pe aripi.Interesant este faptul ca in dreapta s-a prelins apa, iar in stanga, nu.Am atasat si cateva poze cu "mestereala" de azi.
Leave a comment:
Leave a comment: