Imi curge apa in portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PRESTIGE
    replied
    Intradevar daca sunt toate inchise inclusiv portbagajul si deschizi o usa si apoi o inchizi o sa se auda daca esti atent aerisirile alea. Eu insa de cand le-am astupat am observat doar avantaje.
    P.S Daca este cineva interesat de ele astept un PM.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Acele aerisiri se pun pentru a iesi aerul pe acolo. La berlina nu prea isi au rostul. In schimb la cele cu haion sunt necesare. Pe vremuri "dacia nova" nu avea acele aerisiri, iar când inchideai haionul simteai ca iti da cineva un capac peste urechi, pur si simplu te dureau urechile, nu mai vorbim de lunete sarite (vorbesc de novele cu luneta mare si cu eleron de cauciuc).

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    Eu nu cred ca are legatura cu condensul care se formeaza oricum...ma gandesc ca problema e cand or fi anumite presiuni in aer adunate cu trantirea unei usi si vor duce la spargerea lunetei...parerea mea

Leave a comment:

• CeDeBe-L
    replied
    Multumesc de raspuns.
    Va recomand insa va informati mai bine in privinta utilitatii acelor extractoare de aer: ceva legat de niste presiuni la inchiderea portbagajului plus rol in aerisire.
    Orice masina pe care am vazut-o fara bara spate...avea astfel de extractoare. Inclin sa cred ca nu chiar toti producatorii auto fac aceeasi greseala si pun aceste piese fara motiv.
    Mi-e teama ca astuparea lor sa nu favorizeze masiv formarea ruginii in portbagaj.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Poze nu mai pot face ca am pus si fononim peste ele.
    Am dat jos mocheta, am scos extractoarele, am degresat tabla, am taiat 2 bucati de tabla in forma aceea le-am lipit cu un fel de silicon si apoi am pus de jur imprejur un cordon de silicon pentru a etansa complet. Peste ele am pus un strat de fononim presat si atat.

Leave a comment:

• CeDeBe-L
    replied
    Cum ati astupat acele gauri? Detalii, materiale, poze...?

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    De 1 saptamana. De ce s-ar crea condens? Tocmai ca nu mai intra umezeala in masina!

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Alea nu au treaba cu apa, condensul, ci cu aerul la închiderea capotei portbagaj.

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Tu de cat timp le-ai astupat? Condensul care se mai creaza pe unde iese? Ma gandesc ca pe termen mediu sa nu ai alte prbl.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Le astupi si scapi de toate problemele! Inclusiv vibratiile alea enervante care se aud afara de la bass.

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Dupa ce mi-a cazut acea garnitura foarte proasta, am inceput sa imi intre apa in portbagaj. Mocheta este uda. Totul e umed in zona aia. Apa care sa balteasca nu este, insa mocheta este uda si umezeala la greu. Asta doar in partea dreapta.
    Am trecut azi pe la reprezentanta, mi-au zis sa vin maine dimineata sa imi schimbe toata priza aceea de aer. Mi-au zis ca nu e nevoie de acordul uzinei Dacia deoarece este recunoscuta ca problema si nu este necesar. Ma asteapta maine dimineata sa mi-o schimbe. 10-15 minute mi-au comunicat ca dureaza.

Leave a comment:

• RsA
    replied
    ) nu chiar de tot ca au si ele un rol . Doar garnitura))

Leave a comment:

• Drogas
    replied
    acolo e ceara pentru cavitati.

poti linistit sa incepi sa sigilezi acele guri de ventilatie de tot astfel incat apa sa ramana afara nu in masina

Leave a comment:

• RsA
    replied
    Salut.
    Am si eu o problema, de curand am avut un incident in care masina a fost lovita in partea din spate. Mi-a spart bara si deformat usor bandoul spate.Ideea este ca am vazut extractoarele respective si am observat ca acea garnitura de la ambele extractoare partial nu mai este in pozitia normala ,plus ca s-au rupt mici bucati din garnitura.Am dat si eu putin mocheta si am bagat mana , este o chestie vascoasa ce pare a fi un fel de vaselina. La cei care au intampinat problema asta exista aceasta vaselina sau o fi ceva legat de scurgerea apei de la extractoare.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Da ..este şi asta o soluţie cu masticul.
    Dar la mine de 3 ani juma' cu siliconul nu am mai avut probleme.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google