If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1...@Marian tie iti chitzaie pentru ca masina nu a fost prevazuta din fabrica cu Follow me home. Treaba asta o face alarma care din ce mi-ai zis e destul de desteapta (eu am alarma din fabrica..dar e una basic).
2...La mine pe straduta din spate nu prea ai cum sa intorci..ca sunt parcate masini si pe stg si pe dreapta si nu ai unde. Asa ca decat sa fac jde manevre parchez pe stg si gata..
1..Sistemul de CHITAIT este pus din fabrica si nu are treaba cu FALOW ME. Adica daca eu uit farurile aprinse se aude un BIPUIT in UCH in momentul in care una din usi este deschisa. Deci nu are treaba cu alarma.
2...Zii si lui NDL ca poti parca ca sa iesi si pe partea stanga si ca doar tie lene sa mai faci manevre, ca el tot nu a inteles nici treaba asta...
crezi ca pe trotuar o intorci cum vrei tu ca sa parchezi invers?!
Asa e sistemul la Kia- pe dreapta nu functioneaza.(eu am doar 2 usi nu stiu cum ar fi daca ai iesi prin spate ).
Dar atentie- nu functioneaza doar dc nu deschizi usa de la sofer deloc. Dc ai deschis usa de la sofer si ai inchis-o la loc- poti sa cobori linistit prin dreapta ca functioneaza.
Nu cred ca e din saracie- probabil ca au avut ei ceva in cap. Si probabil ca e vb de asta- sistemul considera ca dc nu s-a deschis usa soferului, soferul e inca inauntru si nu vrea sa ii stinga luminile in nas.(poti ca sofer sa iti blochezi usile dp ce iese pasagerul, mai ales daca stai in Rahova ).
Ideea e ca la mine dupa 40 la ora se si incuie usile automat..si tre sa tragi de 2 ori de maner ca sa iesi afara (sau sa descui masina din buton).
@Marian tie iti chitzaie pentru ca masina nu a fost prevazuta din fabrica cu Follow me home. Treaba asta o face alarma care din ce mi-ai zis e destul de desteapta (eu am alarma din fabrica..dar e una basic).
Acum e simpla treaba nu mai am probleme..dar pana nu am scris pe club sa intreb nu am stiut.
La mine pe straduta din spate nu prea ai cum sa intorci..ca sunt parcate masini si pe stg si pe dreapta si nu ai unde. Asa ca decat sa fac jde manevre parchez pe stg si gata.
Da e o diferenta IMENSA intre 1.4 75 cai distributie fixa si 126 cai distributie variabila! Dar din nou- majoritatea nu au cum sa priceapa pentru ca nu au pus piciorul in Kia- vorbesc doar din auzite.
Eu cand merg cu Loganu 1.4 am impresia ca are frana de mana trasa.
crezi ca pe trotuar o intorci cum vrei tu ca sa parchezi invers?! am si eu destule situatii din astea la bloc.
NDl asta e banc sec? Trebuia sa rad aici? Tu vorbesti de parca ar vrea masina sa se parcheze singura fara stirea ta. Eu cand parchez masina o parchez unde vreau si cum vreau si fara sa stau sa ma chinui apoi sa ies prin dreapta!
Odata plecam la tara si caram bagajele in ture pana la masina. Masina in fata scarii parcata pe trotuar cu partea stanga spre bulevard . Bag pe stanga ce am de bagat las usa deschisa larg si apoi mai bag si pe dreapta ce aveam de bagat.
Bunnn...inchid usa pe dreapta intru in scara si cand am inchis masina si pana am ajuns la lift a inceput pagerul sa bipuie si imi arata apoi ca partea stanga e deschisa printr-o animatie. Ma intorc la masina si ce sa vezi: usa pe spate stanga complet deschisa si doar ca nu invita pe cineva sa fure tot din ea
Deci e foarte bun si sistemul de avertizare al usilor deschise,,ca de se mai intampla si asta!
si daca il lasi si ai ceva de vbit nu opresti motorul?! sau faci taxi
Nu, nu-l opresc. Sau daca il opresc, NU INCUI PORTIERELE.
Daca iti cumperi BMW, vezi ca are mai multa electronica decat Kia, senzori peste senzori, sa nu cumva sa nu reusesti sa parchezi masina ca franeaza singura.
nu maestre, vad ca nu te duce capul sa intelegi 2 functii simple :
follow me ar trebui sa foloseasca 2 parametri pentru a se activa, si anume :
- motor oprit
- incuierea portierelor
Daca ambele conditii sunt intrunite simultan sistemul s-ar activa. PUNCT
Capischi ?
NDL ma doare capul si de tine Dar dupa cum am zis CHITAIE unul in masina daca uiti farurile aprinse si deschizi una din usi,fie ea si de pe spate. A naibii aritmetica asta!
Si eu unul nu am auzit de FALOW ME sa mearga doar pe stanga si nu si pe dreapta,,ce naibii e greu de inteles si aici!
Ps,,si vorba lui K..ies pasagerii si tu incui masina si in felul asta sistemul e dat pete cap! ..Mdaa complicata treaba!
asta cu incuiatul n-are nicio relevanta pt ca masinile normale oricum "incuie" (blocheaza usile} automat cand pleci cu ea. sau la logan o faci manual cu mana ar insemna sa se declanseze de cate ori blochezi usile?! pleci cu masina si in 30 de sec se sting farurile?
Ps...,,te-ai gandit sa parchezi invers si apoi sa iesi normal din masina si uite asa numai aveai probleme cu Falow Me si mai apoi cu bateria descarcata? Si eu daca parchez langa un gard de fier la mine pe strada nu o fac cu partea stanga spre gard ci invers cu partea stanga in strada si partea dreapta spre gard!
crezi ca pe trotuar o intorci cum vrei tu ca sa parchezi invers?! am si eu destule situatii din astea la bloc. sau cred ca nu se gandise si a zis sa dea o fuga acasa si sa intre pe forum ca sa vada cum il sfatuiesti tu s-o parcheze
e clar o hiba a sistemului, ce sa ne mai facem ca nu intelegem ...
nu e delloc a sistemului. vrei sa intre de cate ori lasi un pasager?! cel mai probabil e declansata functia de portiera soferului. dar vad ca in continuare e greu...
Last edited by B997NDL; 15 February 2012, 16:22.
Reason: Automerged Doublepost
NDL ma doare capul si de tine Dar dupa cum am zis CHITAIE unul in masina daca uiti farurile aprinse si deschizi una din usi,fie ea si de pe spate. A naibii aritmetica asta!
Si eu unul nu am auzit de FALOW ME sa mearga doar pe stanga si nu si pe dreapta,,ce naibii e greu de inteles si aici!
Ps,,si vorba lui K..ies pasagerii si tu incui masina si in felul asta sistemul e dat pete cap! ..Mdaa complicata treaba!
Last edited by Ivan Marian; 15 February 2012, 16:23.
ba a existat functia. a explicat omul. daca iesi prin dreapta normal ca masina crede ca tu esti inca la volan si a coborat pasagerul. de aia nu s-au stins farurie . greu cu artimetica.. acvum cred ca a inteles si Marian
Am inteles asta,,dar de ce nu s-a mai activat nu am inteles ca a iesit prin dreapta!?
Asta sa mor eu daca am mai auzit asa ceva,,adica Falow Me Home merge doar pe stanga ca pe dreapta e de PORC si te lasa bateria!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: