Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    ai vazut aseara pe tvr1, emisiunea "cu ochii in 4" ? a fost despre taxa. era un merc din 2000 si avea taxa mai mica decat un logan din 2006. si mai erau exemple.
    Iar visezi?
    O mica poveste.

Un tip, mecanic auto de meserie, are un Mercedes E Klasse, model 2005 cred.
    S-a stricat zilele astea ceva la inchiderea centralizata, la o portiera. Cand a cautat sa schimbe piesa, surpriza: trebuie schimbate la toate 4 portierele piesele, trebuie alte chei, basca scrierea cheilor si pieselor in softul masinii.
    Cost: aproximativ 1200-1500 de euro.
    La sh: 400 de euro, nu stie sigur ca va functiona, deoarece masina donatoare avea o portiera praf.
    Cu ce te ajuta DOAR taxa mai mica, daca o fi asa, ca eu nu cred nimic din ce spun cei de la TV, cei mai multi nefiind profesionisti in domeniul in care mananca r@$#t cu polonicul?

Cristi_LCD, Kia e masina " corecta" la service doar pentru proprietarii service-urilor si importatorii pieselor.

Loganul e o masina pentru cei care cred in conceptul benzineste-scanteieste. Eu in asa ceva cred. Imi plac si masinile mai vechi decat Loganul dar cu mecanica simpla.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    @mr.K: la diesel chiar sunt mai bune decat loganurile cu mai mult decat diferenta de bani. La benzina, poate da, poate nu cum ai spus.
    Si cand te gandesti ca ambele masini atat Loganul cat si Kia au fost socotite masini "corecte" la vremea cand au aparut . Nu am spus-o eu, ci un tip de APIA.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    nu e vba de visat. am logan. si? asta nu inseamna sa fiu invidios sau sa denigrez alte masini care sunt clar mai bune. pare copilaresc sa ai controverse de genul asta. fiecare are dupa posibilitati. acum sa gasim chichite care ar face loganul mai bun?! am gasit doua zgarieturi fine pe portiera dar oricat de fine ar fi tot au dat de albul de dedesubt ce vopsea folosesc astia la dacia ?? vopsea de oua? speram sa le scot cu polish fiind fine dar cand le-am studiat am vazut ca dadusera de alb.

si eu am spus sincer ca nu l-am platit. cu ce ma face asta mai prost decat altul ?! putea fi invers: sa-l primesti tu si eu "sa-l muncesc". ideea e ca nu ne-am platit unul altuia masinile. dar asta e la noi la romani, faza cu capra vecinului. ar trebui sa sustin si eu ca e mai bun, doar sunt posesor de logan dar ar fi pueril. "a mea e mai buna"', "tatal mei il bate pe tatal tau" si alte texte din astea pt 7-10 ani.

ai vazut aseara pe tvr1, emisiunea "cu ochii in 4" ? a fost despre taxa. era un merc din 2000 si avea taxa mai mica decat un logan din 2006. si mai erau exemple.
    Last edited by B997NDL; 16 February 2012, 13:34. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Kia/i30 e mai bun decat Logan? Poate, daca cineva prefera hatch.
    E intr-adevar mult mai bun de fix banii aia in plus? Poate da, poate nu. Ca nu toti si-au platit masinile, unii le-au primit de la tata. Cand primesti gratis ceva, e mai bun decat orice e mai ieftin ca acel bun.
    Si cum n-ai muncit tu pentru banii aia, incepi sa visezi la ceva de 3 ori mai scump.

Cateva mii de euro nu se gasesc langa orice gard, in schimb cateva mii de euro zboara din orice troaca la fix prima cheie data.

Nu stiu la Logan 1,6 16V cat ar fi fost taxa de poluare dar cu siguranta era mai mare
    !
    Ce zice tipu' asta e un nonsens absolut.
    Cum dracu sa nu stii ceva dar sa poti face o comparatie intre 2 elemente, unul necunoscut?
    Daca asa si-a facut si calculele cand a cumparat masina.....ma abtin. Mda...
    Verifici emisiile si daca sunt mai mari, euro cat e motorul, apoi te pronunti. A aparut deja disonanta postcumparare si nu mai e sigur de i30, cred.
    Last edited by mr.K; 16 February 2012, 13:20.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    n-am reusit pana acum, sa inteleg de ce va certati ! va agatati fiecare de tot felul de prostii. daca sunt mai bune kia cee'd si i30 decat logan? normal ca sunt mai bune. probabil noul cee'd chiar mult mai bun. ca sunt mai scumpe kia si i30? normal ca sunt mai scumpe. calitatea costa. una e sa cumperi cartofi si alta e sa cumperi coji de cartofi. case closed, move on.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Tu crezi ca esti in Ro cand te duci tu cu Loganu la dealer si dai spaga sa iti schimbe pivotu cu masina in garantie...
    Mai bine te duci cu Kia in garantie sa-ti schimbe ceva si PLATESTI.

Ma scuzati, ma duc sa intreb de ce am renuntat la service-ul Kia pentru niste Sportage pe care cred ca le vom da la fier vechi in curand.

Leave a comment:

• ROY
    replied
    @ Eugen ,din pacate traim intr-o lume a banilor....Martin asta putea sa trimita un subordonat sa inspecteze . E ca si cum ar merge Basescu intr-o comuna din judetul Botosani si ar aprecia managementul primarului de acolo. Plus ca ,Martin asta ar putea fi detronat si in cateva zile ,daca asa considera consiliul director .Nimeni nu e vesnic sef!

p.s. daca gasea numai defecte mai ziceam ,dar sa-ti lauzi concurentii ,bate la ochi !!

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by Ivan Marian View Post
    Dar eu astept si NOILE PRETURI ca arme din astea la alte masini consacrate sunt destule! Il astept pe Eugen sa caute si lista de preturi a noilor KIA si tare mie ca incepe de la vreo 17.000 de euro in sus !
    Am zis,,astept inca si pretul care va fi in mod sigur unul pe masura! L-ai GASIT ?

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    ))))))))))))))
    Ce tare ai fost!!
    Directorul General de la VW si-a luat spaga de la amaratii de galbejiti ca sa le laude masina!!
    Printre cele mai tari lucruri pe care le-am citit pe aici!

Cred ca si avea nevoie de bani...saracutzu-cu criza asta cred ca i-au taiat si lui 25% din salariu...
    Tu crezi ca esti in Ro cand te duci tu cu Loganu la dealer si dai spaga sa iti schimbe pivotu cu masina in garantie...
    Eu cred ca e si o conspiratie mondiala la mijloc..si toate astea sa discrediteze Loganu - nu pentru altceva!

Cat despre copiat si alte asemanari- ziceti zau ca bordul de la noua Astra nu seamana cu bordul de la Ceed asta veche.

PS cu permisiunea ta o sa citez de aici sa trimit la prieteni... fara a da nume- ca demult nu am mai citit ceva asa hazliu!

Leave a comment:

• ROY
    replied
    Aia cu boss-ul de la vw a fost curvasarie pe fata ! Si-a luat ce mai mare spaga posibila la faza aia ! Cum bah sa te duci sa faci tu reclama la un concurent de piata de-al tau ? Daca faceam parte din grupul director de la vw il zburam in secunda doi !! Putea sa achizitioneze un i30 de asta nou si sa faca verificarile astea intr-un garaj undeva ,fara public.....

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Originally posted by ROY View Post
    Sa vezi revolutie in clasa compacta acum !!
    Acusica apare i30 ala nou ,alta referinta in materie ,care e de fapt un ix20 mai plonjat si mai lat !

p.s. Bordul ala de kia seamana destul de mult cu cel de C4 (noul model )....lipsa de inspiratie e de vina ....
    Da! De-aia la salonul de la Frankfurt a venit special Big Boss de la VW si s-a urcat in I30.
    SI cand a vazut ca volanul se poate regla pe adancime fara sa scoata zgomot l-a chemat pe ingineru sef de la VW si i-a zis 'ce-i asta? De ce coreeni au reusit si noi nu?'

Stati linistiti! Ambele modele sunt cu mult sub Loganul actual!(nu mai zic fata de Loganu ala care o sa apara..)

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Dar eu astept si NOILE PRETURI ca arme din astea la alte masini consacrate sunt destule! Il astept pe Eugen sa caute si lista de preturi a noilor KIA si tare mie ca incepe de la vreo 17.000 de euro in sus !

Leave a comment:

• ROY
    replied
    Sa vezi revolutie in clasa compacta acum !!
    Acusica apare i30 ala nou ,alta referinta in materie ,care e de fapt un ix20 mai plonjat si mai lat !

p.s. Bordul ala de kia seamana destul de mult cu cel de C4 (noul model )....lipsa de inspiratie e de vina ....
    Attached Files

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Inutil! Tot Loganu' e mai bun.

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Noile arme:
    Lansarea celei de-a doua generatii a modelului compact Kia cee’d a intrat in linie dreapta. Dupa ce a publicat primele fotografii cu exteriorul masinii in ianuarie, acum, la o luna…

http://www.************/teste-auto/t...6-crdi-8925210

************ in loc de stelute

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google