ai vazut aseara pe tvr1, emisiunea "cu ochii in 4" ? a fost despre taxa. era un merc din 2000 si avea taxa mai mica decat un logan din 2006. si mai erau exemple.
O mica poveste.
Un tip, mecanic auto de meserie, are un Mercedes E Klasse, model 2005 cred.
S-a stricat zilele astea ceva la inchiderea centralizata, la o portiera. Cand a cautat sa schimbe piesa, surpriza: trebuie schimbate la toate 4 portierele piesele, trebuie alte chei, basca scrierea cheilor si pieselor in softul masinii.
Cost: aproximativ 1200-1500 de euro.
La sh: 400 de euro, nu stie sigur ca va functiona, deoarece masina donatoare avea o portiera praf.
Cu ce te ajuta DOAR taxa mai mica, daca o fi asa, ca eu nu cred nimic din ce spun cei de la TV, cei mai multi nefiind profesionisti in domeniul in care mananca r@$#t cu polonicul?
Cristi_LCD, Kia e masina " corecta" la service doar pentru proprietarii service-urilor si importatorii pieselor.
Loganul e o masina pentru cei care cred in conceptul benzineste-scanteieste. Eu in asa ceva cred. Imi plac si masinile mai vechi decat Loganul dar cu mecanica simpla.

. Nu am spus-o eu, ci un tip de APIA.
ce vopsea folosesc astia la dacia ??
vopsea de oua? speram sa le scot cu polish fiind fine dar cand le-am studiat am vazut ca dadusera de alb.

Leave a comment: