Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Razvy
    replied
    deci de la discutii despre logan vs i30 s-a ajuns sa o ardeti in off-topic-uri legate de gume de iarna si care-i cea mai buna iapa dintre scaun si volan! Bullshit

Sincer sa fiu, la banii aia mi-as lua o skoda fabia, si as face ceva urat mirositor pe i30.
    Dar avand in vedere ca e comparatie strict intre logan si i30, clar aleg loganul, si de diferenta dintre ele, il fac mai confortabil ca un amarat de i30.
    In plus la Logan am portbagaj mare, chiar daca gura de deschidere e mica. In schimb la i30 e o chestie acolo sa-mi intre troller-ul sau 2 gentute
    Nici macar caruciorul copilului nu-l pot baga.

Eugene, ia zi tata ce ai tu in plus la i30 si eu nu am la Logan ?
    Sunt doar curios, nu ma iau de tine

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Alea de Logan, sunt cele mai perfecte.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    E cu dus si intors cu latimea cauciucurilor. Pe zapada sunt mai bune inguste, pe gheata sunt mai bune late cum o dai nu o nimeresti.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    ieri tura unu langa mine un i30 de aveam impresia ca e rîjnița lu mama de cafea, sunet ascutit de motor forțat, nu am inteles ce vroia sa faca, sau poate incerca sa incalzeasca motorul sa dea caldura

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Zise unul care ii face pe altii mancatori de rahat, nu in privat, ci public.

Zici ceva si de i30, sau vorbesti numai de Ceed, anvelope si calitatile tale de sofer?

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    S-a uitat Alessandro si el mi-a zis ca avea Michelin. Eu am spus-o ca fapt divers..nu am vrut nici sa zic ca Loganu e bun pe zapada nici ca e prost.
    Si nu erau 'Loganuri care au trecut fara probleme pe unde Passat u nu' era unu singur care a urcat. Iar ala de impingea lumea la el tot 1 singur era.
    Nici nu am rupt gura targului nici nu am facut alte chestii- doar am povestit ca m-am descurcat f bine .

Alessandro ai dreptate cu gumele - dar vezi in unele situatii gen sa nu iti alunece rotile cum am trecut pe lg ala cu Land Rover- e bine sa le ai mai late.
    Sunt situatii si situatii.

Mr.K cu tine am stabilit de la Follow me home ce parere am eu ca scrii tu pe aici (si nu sunt singurul - am primit un privat de genul 'nu te lua dupa varsta, m-am contrat si eu cu acest user si in afara de injurii nu ai ce discuta cu el'.)
    Deci nu ma mai obosesc sa raspund la adevarurile tale universal valabile- cauta pe altcineva.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Daca eu exagerez..ce sa mai zic de unii colegi care sustin ca coreeni au furat doar juma de tehnologie...(saracutii de ei)

Mah, dar vad ca nu te potolesti. Koreeni au furat de au rupt de la concurenti, dar tu nu vezi asta, du-te la oftalmolog.
    Vorbeste dracului de i30 si termina cu sagetile.
    Ca de Kia sunt satul cat am auzit, chiar aseara am impins la una ce-mi bloca aleea in spate si nu puteam parca. Nu, nu stiu daca avea ASR, ca sa iti elimin o intrebare.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Bai o tineti tot intr-un offtopic ..
    Si daca loganul respectiv avea cauciucuri de iarna Michelin, ce ? poate erau sh, poate erau din 2003, poate erau tocite, sau e suficient sa scrie michelin si deja reduci consumul cu 5% si cresti aderenta cu 90%?

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by Octavian___32 View Post
    1........Ai oprit si l-ai intrebat ce gume are sau?
    2.........Si tot nu inteleg ce vrei sa subliniezi, impotenta masinii sau a soferului?
    1....O fi vazut din mers ca ala cu loganul avea anvelope Michelin sau i-o fi soptit una din "multele" persoane ce impingeau loganul !

2...Daca la aia cu passatul si cu toyota ( masini muult mai bune ca KIA ) Eugen si-a dat seama ca soferii erau niste prosti,,la logan cu anvelope de iarna Michelin era soferul foarte bun dar loganul prost,,deci logan impotent

Asa ca la Eugen degeaba ai masini foarte bune si soferi prosti pe ele sau degeaba ai logan prost si soferi foarte buni ca tot nu e bine si e de PORC!
    Pana la urma un sofer ca el cu o masina mediocra a reusit sa rupa gura targului la Sinaia!

Alex....
    1....eu am dorit doar sa subliniez ca Pasatul nu a putut sa urce in timp ce Loganul nu a avut nici cea mai mica problema
    2.....in acelasi timp am vazut si un Logan care a ramas blocat in panta si nu putea sa mai inainteze.
    3....cu ce este asta relevant ? cu nimic ?
    1..Partea asta am inteles-o. Adica printre alte masini au fost si loganuri care au urcat fara probleme pe langa passat.
    2...De acord cu tine si aici,,la loganul ala sigur a fost soferul de vina din moment ce restul loganelor au putut urca.

3...Relevant e faptul ca Eugen prin postul lui a concentrat atentia asupra LOGANULUI DOTAT CU ANVELOPE DE IARNA MICHELIN care se chinuia impins de mai multe persoane sa urce pe unde probabil ati urcat si voi cu Kia .

Ma intreb de ce oare Eugen a OMIS sa zica adevarul,adevar ce l-ai descris tu singur Alex in postul imediat urmator? Si anume ca si alte LOGANURI AU URCAT FARA PROBLEME !

Dar dupa cum am mai spus,,e un carcotas ! E prietenul tau,OK..dar vad ca el nu expune realitatea decat cum ii cade lui mai bine,in timp ce tu ai relatat-o diferit ( adica partea adevarata ) cu toate ca erati amandoi in masina KIA a lui Eugen!
    Last edited by Ivan Marian; 20 February 2012, 01:37.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    @Octavian_32
    nuuu....esti tu cel mai "jmecher" sofer de la titi aur incoace. ma mir ca ti-au mai trebuit anvelope, chiar si de vara. ma asteptam sa urci direct pe discurile de frana. vad ca si tu stii ce postezi.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    teoretic si practic rotile mai inguste se descurca mai bine pe zapada.

ofera directie si control mai bun. se infig si taie zapada in loc sa "pluteasca" pe ea
    Attached Files

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by eugenmanea View Post
    .................

Cand ne-am intors am dat si peste un Logan care se chinuia saracu din toate rarunchiurile sa urce si ajutat de persoane care impingeau, cu toate ca avea caucioace de iarna Michelin.
    ............................
    Ai oprit si l-ai intrebat ce gume are sau?

Si tot nu inteleg ce vrei sa subliniezi, impotenta masinii sau a soferului?

Eu am urcat pe munte iarna (Semenic) cu gume de vara (!) unde altii cu gume de iarna au ramas la jumatea drumului.
    O fi Loganu meu mai jmecher, gumele mele de vara mai deosebite, am o racheta-n cur care mai impinge la nevoie, ca altfel nu se ia in discutie soferia, aaabsolut cu totii suntem la fel

...si combinatiile care le faci Logan+Ceed chiar mai ia cu ras...sau cu somn, garda lu Logan, dar ampatamentu si ecartamentul de la Kia, da' si greutatea, ca e buna si aia, mai nou cu cat mai greu cu atat mai bine

Ba fratilor mai cititi o data inainte sa postati.

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Nici eu nici Alessandro nu am zis ceva fals= Marian sper ca ai inteles. Era si un Logan care se chinuia sa urce.Iar ala cu Passat u era cu capu...Alessandro ii zicea 'coboara bai nene si incearca din nou'. El nu si nu Batman Batman. Pana la urma s-a intors si n=a mai urcat. )
    Floppy
    Tu nu ai ASR = intr-adevar Logan iarna e mult peste Kia fara ASR si cu gume pe 185.(si intr-adevar tine f mult si de factorul uman)
    Dar ce vreau sa subliniez e ca nici Kia cu ASR (nu stiu a ta cum e) nu e chiar bata pe zapada cum au auzit altii nu dau nume. Iti faci treaba chiar f bine cu ea!
    Deci mai repet odata si ptr tine Floppy poate nu ai apucat sa citesti in inca vreo 5 postari de-ale mele: Logan fiabil, ieftin la intretinere, spatios la portbagaj tine la tavaleala!
    Asta cred ca nici unu care are BMW nu poate contesta.

Daca eu exagerez..ce sa mai zic de unii colegi care sustin ca coreeni au furat doar juma de tehnologie...(saracutii de ei)

Leave a comment:

• flopy84
    replied
    Eugen! Deja exagerezi si duci prea departe aceasta discutie care nu-si mai are rostul pe acest theard. In situatia de care ai pomenit tu nu conteaza decat sa ai niste cauciucuri de iarna bunicele si sa fii un sofer bun. Factorul uman cantareste foarte mult aici, poti sa ai si Dacia 1310. Daca te pricepi si o iei tare din prima, mentinand aderenta din acceleratie ( sa nu o lasi sa se opreasca , dar nici sa accelerezi mai mult decat trebuie ), urci fara prea multe probleme.
    Kia Cee'd/Hyundai i30 este o masina buna dar nu trebuie sa exageram cu ridicarea in slavi. Intr-adevar, per total este peste Logan, avand in vedere ca noi comparam Logan Full cu Cee'd/i30 entry level si tot este o diferenta de 2000-3000E. Dar asta nu inseamna ca Loganul este o masina proasta si ca nu are cateva caracteristici care sunt peste Cee'd/i30.
    Last edited by flopy84; 19 February 2012, 21:26.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    eu am dorit doar sa subliniez ca Pasatul nu a putut sa urce in timp ce Loganul nu a avut nici cea mai mica problema

in acelasi timp am vazut si un Logan care a ramas blocat in panta si nu putea sa mai inainteze.

cu ce este asta relevant ? cu nimic ?

pun pariu ca un seria 3 nici nu misca acolo. ramanea in primul fulg de zapada

P.S. eu nu ma contrazic cu nimeni. doar povestesc ce am vazut

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google