Cezar, nici nu am spus ca se compara, ma refeream ca sunt destule suspensii care sa faca condusul mai ok.
Scaunele din 1310 crede-ma ca erau mai bune ca alea de logan, dar asta e.
Nu am zis ca-s mare sofer, da' cand vad cocalari (a se citi copii retardati din parinti de bani gata sau pur si simplu retardati cu bani) cu Bemeve, azudi, mergedes, goalfe sau pasaturi izbiti in te miri ce chestii, crede-ma ca pot spune cu mana pe inima ca ala nu e sofer, sau ca stiu sa conduc mai bine ca ala.
Apropos.... cum de majoritatea masinilor astea mai noi implicate in accidente au si ESP ?
Hai ca-ti spun eu, din cauza iepei dintre scaun si volan. Am spus ca e degeaba sistemul in cazul in care e o iapa la volan.
E ceva de genu': "Eu am ESP, merge masina singura ma doare'n pitpalac. Nu conteaza ca eu sunt prost si nu stiu sa conduc deoarece mi-am luat permisu` pe bani". Eu prefer sa conduc mai atent, stiind ca n-am atatea sisteme cretine

O fi DVD-ul meu facut in Hong Kong, si nu e cine stie ce la calitate video, dar la calitate audio crede-ma ca bate multe. Apropos, uita-te pe pioneer-ul sau kenwood-ul sau Sony-ul tau, si vezi ca scrie Made in China

Nu sunt pe alta lume, si crede-ma ca nu as fi primul cu climatronic pe logan

Tocmai de-asta am spus ca se poate, pentru ca am vazut, altfel nu ma bagam

Da, toate sunt fabricate in acelasi locuri, dar la altii sunt mult mai ieftine ca la noi, si aici nu ma refer doar la piese de schimb pentru masina.
Eu niciodata nu am spus ca am consum de 4% la 180, dar nagh, trebuie sa comentezi si tu ceva ca deh.
In fine, ma opresc aici, n-am chef sa intru in polemici cu verzii, ca doar ei e destepti si stie multe.
In fine, vorba lui mr.K, daca Loganul e asa praf, de ce dracu l-ati cumparat fratilor ?

Desi Loganul lui Razvy avea gume de iarna pe puntea fata, a fost singurul cu gume de iarna care n-a reusit sa urce la Cincis, fiind impins de colegii de club. Motivul ? Cunostintele avansate de chilotaj i-au spus ca-n rampa pe alunecus, trebuie musai sa dai talpa grea la demaraj 
Aerul nemtesc este precum o cura in salina, la mare ori la munte. Cand vinzi masina scrii in anunt asa: doar consumabile made in germany, circulata frecvent pe autobahn, numai cu aer si benzol nemtesc. Automat are alta valoare Loganul la revanzare

ca vad ca ai max 7 ani de carnet. 
Leave a comment: