If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@cezar. eu nu vbeam de seria noua de la citroen, de care am mai spus mai sus ca-mi place. vbeam de c3 si c4 anterioare. si alea cam erau feminine
design pur barbatesc, si care arata f bine mereu are bmw-ul. bine...lasand la o parte ca sunt fan design italian. orice troaca ar face (cum zice lumea despre ei), arata super bine. pana si din cinque cento au facut o frumusete.
si luneta aia concava, chiar nu-mi placea. cum nu mi-a placut meganul hatch vechi, care arata exact cum ziceau cei de la topgear: ca o cucoana grasa. mi de parea urata rau. noul e mult mai aratos. ca sa nu mai zic si de noul astra care arata bine.
Daca nici astia n-au investit in design...
Nu stiu cum ai vazut luneta reteza, cand ea saraca e concava, nu reteza
Si sa nu-mi spui ca asta-i masina cu linii feminine.
Iar comparativ cu peugeot 407, nu prea au ce discuta ca una e veche, alta e mult mai noua. Mie unul, imi plac mai mult liniile C5-ului actual. Cel vechi era horror.
mie mi s-a parut confortabila pt o "straineza" pe gropile noastre. bmw-ul ce sa mai zica?! ca parca e car. asta nu inseamna ca n-ar fi super in opinia mea, ci doar ca nu e construit pt dezastrul de la noi (pe asta l-am incercat facand un drive test cu e90-ul lui frate-miu si margand in dreapta in alte multe dati).
intr-adevar, cel nou (c4) arata mult mai bine. de fapt si c3... cele vechi aveau o tenta feminina nici pe cel ca al tau nu l-am prea inteles. nu ma omor in general dupa luneta aia retezata. cum nu-mi placea nici la renault megane. si ei au revenit cu un design mult mai bun. nu inteleg de ce nu investeau francezii mai mult in design. totusi si ei sunt un popor de "artisti". cea mai frumoasa a lor era si cea mai proasta, peugeout 407.
Apropo, mi se pare un nume idiot : follow me home.
Vorbiti de follow me acasa de parca cine stie ce rahat este. Eu am functie de dezactivare a lui, si ghici ce am facut. La Mercedes nu stiu cum dracului se dezactiveaza, dar l-as dezactiva si la ala.
Teoretic, follow me la carciuma mentine luminile aprinse ca sa nu calci in *****. Si le mentine o perioada de timp. Deci, cand ajung acasa si ies din masina, nu conteaza care usa se deschide/inchide. Cand e seara si vreau sa intru in masina, se stinge doar cand deschid portiera mea.
Totusi, la ce imi trebuie sa am farurile aprinse, cand eu nu stau la casa? Asa, sa ma aflu in treaba, sa vada lumea ca am? Stiu ca imi pusesem pe logan, insa era doar asa un moft. Utilitatea lui clara este daca stai la casa, altfel la bloc, doar daca ai locul de parcare in fata scarii. Si in general, strazile sunt luminate.
Legat de c4 1.6 115, nu stiu cum este, insa stiu cum e cel de 122. Nu zboara, ca doar e o basina sinistra totusi, e decent ca orice alta Kia.
Asta nou e mult mai aratos, cel vechi (cum l-am avut eu), era misto in 2004-2008. Dupa se cam fumase.
Totusi nu inteleg de ce zici ca-i confortabila, ca a mea avea niste suspensii de ma injurau mereu pasagerii din spate ca-i ca dracu. Si asta la mers pe autostrada. La Logan n-au fost niciodata plangeri.
nu ridic in slavi nimic, nu arunc cu rahat in alte masini si nici in sisteme 4x4 sau xdrive, zic doar ce am vazut, daca intelegi pe langa este fix eroare la crearea sinapselor tale, bine ca functia de respiratie este una basic !
Pai de unde drac sa-i mai puna la Q8 cauciuce de iarna?? ca sunt scumpe bre ca naiba
Faze d-astea s-au mai vazut cu X5, Tuareg, d-astea care daca da zapada nu le mai trebe deloc gume de iarna ca sunt 4x4 si rup tot... (not!).
Morala e ca decat sa fiu constient ca am spatele bazat mai bine sunt mai prudent la volan, ca pana la urma tu esti ceapa care decide cand pune frana, nu abs-ul
vroiam sa subliniez ca degeaba ai jdemii de sisteme ca daca esti lamaie poti sa ai si patrol ...
io am mers 4 ani cu supernova de atingeam toate sleaurile si n-am ramas pe nicaieri, nu garda joasa e buba
pai aici inteleg ca se vbea de masini, nu de soferi. comparam alte masini cu loganul. nu?!
Unii nu ating nimic cu burta masinii, deoarece RATB are sine separate.
Important e ca se pricep la toate marcile de masina existente, dar si-au cumparat-o pe cea mai proasta. Sa-i dea foc si s-o inlocuiasca cu un abonament pe un an de zile la RATB.
Acel follow me home nu se activeaza cu motorul in functiune, deci varianta ca las pasagerii si blochez portierele sa nu ma atace hotii, nu ma lasa fara lumini la 30 de secunde dupa au coborat pasagerii si vreau sa plec de pe loc.
Morala e ca decat sa fiu constient ca am spatele bazat mai bine sunt mai prudent la volan, ca pana la urma tu esti ceapa care decide cand pune frana, nu abs-ul
vroiam sa subliniez ca degeaba ai jdemii de sisteme ca daca esti lamaie poti sa ai si patrol ...
io am mers 4 ani cu supernova de atingeam toate sleaurile si n-am ramas pe nicaieri, nu garda joasa e buba
si de fapt care era morala care se desprindea? ca alea sunt mai joase?! sau ca au nimerit vreun sleau mai inalt?! sau ca loganul e mai bengos decat 4x4?! spune-mi tu care e invatatura pe care trebuie s-o trag.
nu ridic in slavi nimic, nu arunc cu rahat in alte masini si nici in sisteme 4x4 sau xdrive, zic doar ce am vazut, daca intelegi pe langa este fix eroare la crearea sinapselor tale, bine ca functia de respiratie este una basic !
Mie mi-a placut de un seria 1 zilele trecute cu jdemii de sisteme superultramegajmechere lasat frumos pe burta pe strazile bucurestiului, si hai ca nu ala era mare buba, ca are tractiune spate si e jos
dar un a8 quatro, sa nu poata iesi el din spatele blocului pe cand un logan scormonea frumos la zapada pana ajungea in strada principala ? asta e clar de porc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: