Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mr.K
    replied
    G Klasse vreau, din ala dublu ranforsat, pentru armata elvetiana, cu suspensii intarite (daca mai era cazul) si sa n-aiba decat 2 stele NCAP.

opel astra cica e cea mai tare, are 4 ani si 20 de mii de km
    Adica e cea mai tare din parcare.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    s8 e muci, mai bine intru intr-un accent !

PS :
    nea Ca, nu mai fi suparat, ca n-ai cu cine sa te iei, ca si pe tata daca-l auzi, opel astra cica e cea mai tare, are 4 ani si 20 de mii de km

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Pai nici dacia lui tata 1400 numai merge cu 64 de km la ora aia cate stele o avea?

Deaia multi se fac praf la viteze supersonice ca au masini de 5 stele si stelele astea li se suie la cap destul de repede. Cel mai bine ar fi sa dea astia o lege in care sa mergem pe autostrazi si alte drumuri doar cu 64 de km/h si in felul asta scapam doar dupa criteriile alora de dau STELE pe banda rulanta!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Stelele alea se dau la 64km/h, dar la viteze de peste 100km/h cumulat nu prea supravietuiesti intr-o compacta de 200 de stele EURONCAP.
    Dar faptul ca ai o coreanca cred ca te scoate dintre sarantoci. Esti intr-o clasa superioara.

Multi au luat de buna faptul ca, coreeencele au succes prin Germania, deci bat la fund BMW si Mercedes, in capul lor.
    Pai asa, si Loganul a avut succes in Germania. Asa, si? E mai sigura ca Audi S8?

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Daca ar exista si la matiz 5 stele,,multi ar zice ca sunt in siguranta maxima la volanul lui. Dar pana si loganul cu 3 stele se suie peste el fara probleme! De ce nu vad si eu in testele alora sa testeze un impact frontal/lateral dintre masini de clase diferite?
    De ce testele alora se fac numai la o anumita viteza strict si nu se fac si la viteze de peste 150/180/200 de km la ora?

Daca am face toti accidente in conditii de laborator am fi cu totii in siguranta,,dar pana atunci sunt multi ca HUIDU pe sosele patriei cu masini puternice si foarte mari care fac diferenta majora intre STELELE DE LABORATOR !

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Eu cred ca depinde cum sunt asezate stelele! Patru pe un epolet sau doua pe o parte si doua pe celalat umar.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    scenicul e la 5 nivele peste cherokee, de ceed si de noile conserve ale anilor 2010-2012 nu are rost sa mai vorbim, din ce in ce mai coji
    mai mult m-as baza pe un mercedes clasa E din 2000 decat pe un passat nou

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    SEAT Mii și Skoda CitiGo -, au atins pragul maxim de cinci stele EURONCAP.

Jeep Grand Cherokee, Jaguar XF și Renault Fluence ZE doar 4.

In Grand Cherokee esti mai in pericol fata de o Kia Ceed. Hai da-o dreaqu!
    La orice ora ma simt in siguranta daca sunt la volanul unii Cherokee, daca as intalni doar Ceed pe strada.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Da,,dar statistic ai mai multe sanse de supravietuire intr-un suv fata de o berlina . Ca se mai suie tirurile/trenurile peste noi asta e altceva si il poti denumi direct CARNAGIU/MACEL !

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    N-ai cum sa cataloghezi asa accidentele, ca poate se urca un suv pe o kia pentru ca in acelasi registru gandesc si eu ca poate Huidu cu tot cu ML-ul lui nu intalnea in cale un logan, ci un tir, sa vezi atunci distractie si cum cadeau stelele de la merces prin grila tirului

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Asta ca sa nu mai zic de impactul unui I-30/Kia cu un camion,dubita, tir sau orice altceva mai mare.
    Deci alea 5 stele sunt doar pt impactul cu o masina din aceiasi categorie,,ca restul e Can Can! Viata reala bate filmul intodeauna.

Ps,,si loganul este la fel de praf la siguranta daca ciocnirea are loc cu ceva mai mare ca el, ,,dar cel mai bine este sa nu avem nevoie de astfel de evenimente rutiere si sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa ceva!
    Last edited by Ivan Marian; 22 February 2012, 13:09.

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Fagurele de aluminiu si blocul de beton sunt la inaltimea structurii de rezistenta cand se face testul, nu mai jos cum se intampla in viata reala cand un SUV loveste frontal un turism, calarindu-l la propriu, peste structura sasiului, de unde si dezastrul

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by eugenmanea View Post
    @Gabriel I30 u tau are si tweetere sau doar 4 boxe?
    Originally posted by gabriel2009 View Post
    @eugenmanea, varianta mea are doar 4 boxe, paote pe viitor ar fi interesant cu 6 boxe,!
    Originally posted by mr.K View Post
    gabriel2009 e proaspat posesor de i30. Are 4 boxe, ca un amarat de Logan.
    Da K-ule, dar tot KIA lui Eugen este mai tare ca I-30 a lui Gabriel ca are si TWEETERE !
    *
    Range Rover sa-l depunctezi la siguranta PIETONILOR
    Si apropo de STELELE EURO astea de siguranta....stiti ca odata ca niciodata nissan navara era cam praf la STELE. De ce ,,nu stiu,,ii las pe altii sa zica!
    As vrea sa vad un impact frontal/lateral intre un Nisan Navarra cu O STEA cu BULL BAR in fata si o KIA sau I30 de 5 stele ! Sau un impact cu un RANGE ROVER ,vorba lui Mr.K !
    Masinile astea de teren sunt depunctate doar pt un simplu motiv de fapt si de drept si ala este ca pur si simplu fac ravagii pe unde trec si ce lovesc in cale ! As fi vrut sa vad cum ar fi aratat KIA aia break din poza lui Mr.K daca ar fi lovit-o o masina de teren si cum ar fi aratat aia 4X4 in urma impactului!
    Last edited by Ivan Marian; 22 February 2012, 12:47.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    daca alea 3 stele ale loganului,sunt luate cinstit,atunci bravo franceziilor.

eu am mai spus pe aici ca e mult marketing cu stelele astea,vezi cazul noului aveo,dupa un timp apar si spun ca sunt nu's ce probleme si mai scad din stele.

daca la aparitia unui model nou de masina aia ii dau 5 stele si firma respectiva a vandut un lot bunicel,banii de conceptie/productie s-au scos.

fraieri am fost noi ca am luat logan,dar cand ma gandesc la altii ce tepe isi i-au pentru 2/3000 euro in sus ,ca are cateva butoane si leduri in plus .

cee'dul mai e cum mai e ,dar i30 parca e copi/paste fiat punto ,urate masini si alea.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    de fapt eu as face topic pt a vedea ce masina e mai proasta ca loganul.
    Asta s-a stabilt deja. Nu exista masina mai proasta ca Loganul.

daca erau in logan, erau morti pe loc. nu e concludent. crezi ca daca ai cinci stele poti face ce vrei?! e masina, nu e tanc. oricum, masina i-a salvat..
    Nu fi sigur. Se vede clar ca tabla de Kia e fix asa de groasa cat la o conserva de peste, efectiv s-a botit partea aia ca hartia, nema ransforsari.
    5 stele alea se dau la toate rablele, ca o medie.
    Pentru mine 5 stele reprezinta excelenta, nu cred ca poti pune 5 stele si pe un Megane si pe un Ceed si pe in Range Rover sa-l depunctezi la siguranta PIETONILOR.
    Ca accidentele auto implica si pietoni tampiti, e altceva, dar in general implica 2 sau mai multe masini care se ciocnesc. In caz de accident as vrea sa fiu intr-o masina cu adevarat de 5 stele EURONCAP, cum ar fi Range Rover, nu in Ceed cu 5 stele. Stelele astea sunt un fel de bulina rosie de la gradinita, iti lasa falsa impresie ca esti in siguranta.

Si cred ca Loganul se comporta fix ca Ceed in situatia respectiva.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 12:04.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google