Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eugenmanea
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Niste oameni care sunt platiti de catre producatorii auto.Indirect.
    Ziceti-mi ca e o gluma ce s-a scris pe aici in ultimele pagini si ca ati vorbit la misto!!

Unii au impresia ca Loganu e un proiect secret NASA si ca masina lor e deasupra tuturor masinilor.

Mr.K astept studiile alea in care se zice ca SUV urile sunt praf la impact iar masinile mici sunt capitan!
    Un link ceva...

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    si poate iesi pe strada, acum ca se dezgheata, si iti pica un turture in cap si te omoara. e cam "drobul de sare". asa poti sa mori si in cada.

@Ivan. nu intelegi ca nu mai vbesc de dube?! tu conduci o duba ca masina de familie? daca nu si daca e logan cum apare la profil, ala din kia e mai in siguranta.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Poate in momentul impactului ti-a cazut telefonul la picioare si vrei sa-l ridici, poate vezi niste scame pe bord si vrei sa le iei, poate te prinde cu capul in jos, intr-o parte sau inclinat, sau poate efectiv esti total relaxat ( vorbesc de pasager ), in cazul ala ai cam mierlit-o si din pacate un gram de noroc face cat toate sistemele de securitate, ca sa mori nu-ti trebe mare lucru

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    aia de la NCAP sunt niste
    Niste oameni care sunt platiti de catre producatorii auto.Indirect.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by B997NDL View Post
    deja sunteti puerili. dar macar la Ivan ma asteptam... a mea e mai mare... angajati-va pe camioane si traiti linistiti.
    NDL,,daca tot suntem puerili zi-ne si noua cate STELE ere DUBA aia?
    Si mai cauta intre timp si alte articole unde poate apare soferul dubei cu LEZIUNI de la lipsa stelelor si ca a suferit o DECELERARE puternica pt ca nu s-a deformat caroseria si socul impactului la absorbit el!

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    bine. hai ca am chestii mai bune de facut decat sa ma cert cu voi pe tampenii. aia de la NCAP sunt niste idioti care mananca o paine degeaba si nimic nu e adevarat decat ca loganu' e cel mai tare si dupa el urmatorul e un camion de 10 tone. e mai bine asa?! o zi frumoasa !

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Asa e cum zice samy.
    Daca lovea masina frontal, pe mijloc, ghidajele duceau motorul peste pasageri. Daca spune NDL ca ar exista pe Ceed si probabil ca sunt, daca tot are 5 stele.

acum deviezi. trebuie sa luam toti jeep?!
    Nu deviezi eu, iti descriu studii care aratau, cica, ca SUV-urile sunt caca maca, ca la impact frontal cu o berlina, pasagerii SUV-urilor o mierlesc. Am vazut cum a mierlit-o Huidu.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 14:38.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Faza cu scapatul de la moarte a celor din masina e 5% datorata masinii, restul e noroc, tine minte asta si iti sugerez sa nu te bazezi pe masina nici la franare si nici la impact

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    @997NDL
    Stii, ma gandesc ca n-are rost sa-ti explic tie separat ce gandesc eu, m-am exprimat destul de clar inainte. Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina.
    Teoria ne mananca zilele.
    Tot conform teoriei, JEEPANELE sunt nesigure, ca masinie alea mici intra pe sub ele, la impact si te lovesc la talpi.
    Chiar, cum o fi un Smart bagat cu totul sub un G Klasse?
    Gogoasa, cu cupola adusa la nivelul podelei, dar DEFORMATA.
    acum deviezi. trebuie sa luam toti jeep?! sa fim seriosi. ai inceput prin a zice ca e la fel in logan si in kia... ba dimpotriva ca loganul ar fi mai breaz

citat "Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina"

tu de ghidaje ai auzit?! ma indoiesc ca ar fi pe logan.

deja sunteti puerili. dar macar la Ivan ma asteptam... a mea e mai mare... angajati-va pe camioane si traiti linistiti.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by B997NDL View Post
    dupa tine un tanc ar avea 5 stele.
    NDl,,,in cazul ala TANCUL era duba..dar ca de obicei iti pica fisa cam greu.
    Iar duba aia sigur nu are 5 stele si nici 4 sau 3 si a facut ravagii doar dintr-un simplu motiv,,CA ERA MAI MARE, iar soferul acelei dube in mod sigur nu a patit nimic din cauza DECELERARII. CAPISCHI?

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    cert e ca daca femeile n-au murit
    Viata lor va fi mai complicata de acum, fractura de bazin e ceva ce te afecteaza toata viata, stiu o fosta colega ce a patit asa ceva, tot in accident auto.
    Cert e CA SOFERUL DUBEI N-ARE NIMIC.
    Asa, fara stelele alea NCAP.
    QED.

Tancul are 0,75 de stele EURONCAP, si nu se deformeaza nici cand trece printr-un zid.
    Prefer sa fiu intr-un Leopard 2 si altcineva in ultima masina testata cu 5 stele EURONCAP.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 14:32.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Si deci, NDL, tancul n-are 5 stele ? da-l la dracu ca n-are ESP, ASR, ABS, EBD si nici avertizoare de cuplare centura pentru a lua cat mai multe stele, nu ?
    Un aro d-ala mi-e mai sigur decat un hatch cu 5 stele
    cert e ca daca femeile n-au murit, ba mai mult sunt constiente si stabile, kia si-a facut datoria cu brio. cum zic "baietii eruditi" pe aici?! aa, da... QED

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    faci greseli de gandire. dupa tine un tanc ar avea 5 stele.
    @997NDL
    Stii, ma gandesc ca n-are rost sa-ti explic tie separat ce gandesc eu, m-am exprimat destul de clar inainte. Vezi sa nu te trezesti cu motorul in brate dar sa fii multumit ca s-a deformat corespunzator masina.
    Teoria ne mananca zilele.
    Tot conform teoriei, JEEPANELE sunt nesigure, ca masinie alea mici intra pe sub ele, la impact si te lovesc la talpi.
    Chiar, cum o fi un Smart bagat cu totul sub un G Klasse?
    Gogoasa, cu cupola adusa la nivelul podelei, dar DEFORMATA.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Si deci, NDL, tancul n-are 5 stele ? da-l la dracu ca n-are ESP, ASR, ABS, EBD si nici avertizoare de cuplare centura pentru a lua cat mai multe stele, nu ?
    Un aro d-ala mi-e mai sigur decat un hatch cu 5 stele

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Asta s-a stabilt deja. Nu exista masina mai proasta ca Loganul.

Nu fi sigur. Se vede clar ca tabla de Kia e fix asa de groasa cat la o conserva de peste, efectiv s-a botit partea aia ca hartia, nema ransforsari.
    5 stele alea se dau la toate rablele, ca o medie.
    Pentru mine 5 stele reprezinta excelenta, nu cred ca poti pune 5 stele si pe un Megane si pe un Ceed si pe in Range Rover sa-l depunctezi la siguranta PIETONILOR.
    Ca accidentele auto implica si pietoni tampiti, e altceva, dar in general implica 2 sau mai multe masini care se ciocnesc. In caz de accident as vrea sa fiu intr-o masina cu adevarat de 5 stele EURONCAP, cum ar fi Range Rover, nu in Ceed cu 5 stele. Stelele astea sunt un fel de bulina rosie de la gradinita, iti lasa falsa impresie ca esti in siguranta.

Si cred ca Loganul se comporta fix ca Ceed in situatia respectiva.
    la cinci stele nu trebuie sa ramana tabla intreaga. dimpotriva, tabla cedeaza ca sa protejeze habitaclul. nu se dau stele pe masina cea mai intreaga ci pe habitaclul cel mai putin afectat. faci greseli de gandire. dupa tine un tanc ar avea 5 stele.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google