Logan 1.6 16v Laureat Sau Hyundai I30

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Thread-ul se inchide pentru foarte mult offtopic!

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    probabil ca asta e trendul,cat mai multe stele,chiar daca masina nu se ridica la nivel.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    E rosu pentru ca nu are protectie la pietoni!
    Merg IN masina, deci pietonii au si ei niste obligatii, gen a nu sari precum caprioara in fata masinii.
    Mi se rupe de pietonii care imi sar pe masina, e bine?

La Duster au testat exact ce au dorit si mai ales CUM au dorit. Au depunctat pana si faptul ca, desi airbagul pasager fata se poate decupla, DAR INFORMATIA NE E PERFECT VIZIBILA.

Eu zic sa ne concentram pe calitatile Loganului, ca in materie de siguranta..nu prea e punctul lui FORTE!
    Kia protejeaza mai bine PIETONII, printre altele, deci a meritat punctat in plus.

Un exemplu: Volvo S40, cu cate stele doriti voi, 12 airbaguri, inclusiv cortina, impact usor cu alta masina, soferita decedata, airbaguri nedeschise, centura a functionat prost si tipa a lovit volanul cu cutia toracica, aorta spunand adio inimii.
    Te pisi pe ele stele in plus, acordate in mod subiectiv.
    Prefer 4 stele la Jeep Cherokee decat 5 la Ceed, daca ai prins ideea.

Ma bag pe forumul Kia.
    ESP la KIA.
    Aproape 800 de modele cee'd echipate cu sistem de control al stabilităţii (ESP) asamblate între 1 aprilie 2008 şi 30 martie 2009, pentru o verificare la sistemul de frânare,
    Zice unul:
    Multumesc de informatie, parca si eu am simtit treaba asta, dar am pus-o pe seama cauciucurilor uzate....

...si cand s-au inchis vreo 7-8 service-uri si dealeri KIA din tara, abia dupa cateva luni a aparut un minuscul anunt pe site-ul Importatorului Roman ca acestia nu mai sunt autorizati KIA ...
    De ce oare se inchid? In curand toata tara va veni la service la Bucuresti , la importator?

Kia asteapta la service in Romania modelele cee’d cu ESP

Kia Motors anunta utilizatorii modelelor cee’d echipate cu ESP (Electronic Stability Programme – Program Electronic al Stabilitatii) sa isi programeze o vizita la dealerii locali pentru o verificare de siguranta.

Unii utilizatori de cee’d au raportat o scadere a performantelor de franare a masinii, iar verificarile ulterioare au condus la concluzia unei posibile aparitii a unei probleme de functionare a pompei centrale de frana.
    Buna masina, are sisteme, dar nu prea functioneaza.

Ei zic ca nu s-au inregistrat accidente, eu am avut unul (povestit anterior pe aici pe forum) si am mai dat si vina pe cauciucuri desi nu au schitat nimic la franare. Pur si simplu am intrat in ala din fata mea. Noroc ca nu a patit nimeni nimic. Doar suportul cu clubkia s-a indoit si numarul la fel.
    Astea sunt din doar 3 pagini de pe un singur thread.

Cred ca fac varza cu carne Kia Ceed daca m-as apuca de studiat.

Eu am fost sambata, rezultat: imi schimba pompa de frana pt ca se incadreaza in seria cu eventuale probleme. In 10-15 zile vine chinezaria.
    Media timpilor de asteptare a pieselor pentru Kia, e intr-adevar de 2-3 saptamani.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 17:03. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    samy vino in rahova sa vezi cate specimene si ce masini stau in parcare .

nu stiu de ce suntem atat de judecati pentru faptul ca am luat un logan.bine puteam lua orice ,dar noua asta ne a placut.
    Last edited by Guest; 22 February 2012, 16:46.

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Adevaru e ca si chestia asta cu stelele se incadreaza tot la conspiratia aia mondiala impotriva Loganului...toata lumea are ceva cu Loganu!

Cum Domne frumusetea mea de Logan sa nu ia ea acolo 4-5 stele la siguranta nu vedeti ce frumoasa e? Ce daca are scut de fier ca si Dacia 1300 si motorul nu are un' sa pice in caz de impact frontal- pot merge cu el prin ce sleauri vrea muschiul meu (Sic! la toti astia care aveti Skoda Ford sau alte nimicuri de masini!).

Iar la Duster...alta conspiratie! Zona aia portocalie ce acopera 3 sferturi din corp care inseamna in traducere libera 'protectie marginala' e asa portocalie ca n-are Dusteru ESP si senzor de centura!
    Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

La Sportage e verde peste tot ca are ESP!
    Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

Nu mai zic de Logan:

E rosu pentru ca nu are protectie la pietoni!

Eu zic sa ne fereasca Dumnezeu sa testam cate stele are masina..
    Dar stau si ma intreb daca toate rablele iau 5 stele- Loganu de ce a luat doar 3?
    Tot conspiratie?

Eu zic sa ne concentram pe calitatile Loganului, ca in materie de siguranta..nu prea e punctul lui FORTE!

Leave a comment:

• 827sam
    replied

mr.K a sesizat bine neintelegerea dintre posturi, mitosu are dreptate
    Sir Andrew, cu prieteni d-aia sa nu te mai lauzi in viata ta ;)
    Mai bine sa circul cu un logan decat sa stau in casa cu un golf in parcare, sau poate ei o au de tablou ...

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Cred ca intre mitosu, samy si sir Andrew e o neintelegere. Fiecare a inteles ce a vrut.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Postul lui mitosu era " la misto "
    Pentru neamt e mai ieftin sa cumpere logan pentru a o face masina de distributie decat sa cumpere orice alta marca pentru acelasi scop. Sa fim seriosi, nemtii le cumpara pentru a rupe carca pe ele, ca masina de plimbare cu siguranta nu e dacia !

mai nene nu e era "la misto",ca nemtii nu se duc disperati ca noi la cumparaturi sau sa-si renoveze casa cu propriile puteri ,cum facem noi .

asa ceva lipsea din germania,o masina low cost ,ei au masini de lux,chiar si cele mai ieftine.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Dacia Duster, versiunea Laureate a fost testat.

Elemente de siguranta - ESP fiind oferita ca optiunea in echiparea Dusterului nu a fost luat in considerare in cadrul testului. Sistemul de avertizare centura de siguranta este standard pt sofer insa nu si pt pasager, acesta functionalitate va fi disponibila in viitorul apropiat.
    Interese. Doar nu voiati sa aiba 4 stele un amarat de Duster?

Jeep Compass are 2 stele, cred. Pe principiul FARA AMERICANI.

Hai sa fim seriosi, bine ca au chinezariile 4 stele.
    Gata! Sunt mult prea multe pagini pline de subiectivisme, pareri si impresii!
    Pai, suntem oameni, nu roboti, fiecare simte ceva altfel. Deci, suntem subiectivi.
    Pana si EURONCAP sunt SUBIECTIVI, aranjeaza cartile sa cada cum vor.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 16:03.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by mitosu View Post
    ma tot intreb ce dreaqu e in capul unui neamt cand cumpara o dacie?
    Ce sa fie,,NIMIC "E" prosti si aia ca ne cumpara noua loganele la 10.000 de euro fata de masinile lor renumite in toata lumea.

NDL...
    @Ivan. nu intelegi ca nu mai vbesc de dube?!
    ..am uitat tu vorbesti doar de tancuri!

Mr.k...
    Dusterul A fost depunctat la capitolele safety assist ( control electronic al stabilităţii şi sistem de avertizare sonoră pentru centura de siguranţă) şi protecţia pietonilor.
    ..dar ce duster a fost testat acolo..ca alea 4x4 diesel au si ESP si tiuitoare din aia pt centuri !?

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Postul lui mitosu era " la misto "
    Pentru neamt e mai ieftin sa cumpere logan pentru a o face masina de distributie decat sa cumpere orice alta marca pentru acelasi scop. Sa fim seriosi, nemtii le cumpara pentru a rupe carca pe ele, ca masina de plimbare cu siguranta nu e dacia !

Leave a comment:

• CeDeBe-L
    replied
    Inchideti topicul !!!!

Va rog frumos, INCHIDETI!
    Dintr-un "versus" de bun simt a ajuns o idiotenie topicul asta!
    Luati-va I30-ul si Ceed-ul si mergeti linistiti si fericiti pe soselele patriei!
    Luati-le si MEREGETI! Adica GO-de-aici!
    Gata! Sunt mult prea multe pagini pline de subiectivisme, pareri si impresii!
    Daca era topicul asta cand am avut si eu optiunea LOGAN/I30/FUSION sigur ma lua dracu incercand sa pricep ceva. Mai mult m-ar fi incurcat!
    I30-ul NU M-A CONVINS!!!
    Faza cu bugetul e prea putin relevanta, insemna 50 lei in plus la rata lunara, fix-pix. Si cu toate astea am considerat ca NU merita acei 50 lei.
    Repet: INCHIDETI TOPICUL!
    Urmatoul care va vrea sa-si cumpere I30 sau Logan are destule informatii sa-si faca o parere!

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Originally posted by mitosu View Post

In orice caz mai multe decat in capul unui roman, si mai ales un roman frustrat.

Eu nu am sa uit avalansa de intrebari dupa ce mi-am luat Loganul cu banul jos, fara credite si alte invarteli.

- Cum ai putut sa dai aprox 8500 euro pe un Logan? (cu tot cu taxe de mediu, inmatriculare, Casco, RCA si anvelope iarna plus jante)
    - Esti fan Dacia?
    - Te-ai gandit bine cand ai decis sa iei Logan?
    - De ce Logan baaaaaa? asta e un amic care e somer si sta cu Golful rosu in parcare din septembrie. E 1,9 TDI...
    - Altul mi-a zis ca ar merge cu Logan doar daca i se da unul cadou.
    Si ar mai fi insa ....
    Last edited by Sir Andrew; 22 February 2012, 15:56.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eugen; de ce crezi tu ca se dau stelele alea,indiferent de marca,cand apare un model nou?

eu zic ca pentru a se vinde ,pina se prinde lumea cum sta treaba,iar pe unele le cheama in service pentru reparat micile defecte aparute.la marci mari sa intamplat chiar la sistemul de franare.
    au scos smecheria cu euroncap ,unde multi pun botul, se folosesc de ea pina cand numai se pune botul,ca in tari "evoluate" de ex ;romania .

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Totul e un pamflet.
    7 guverne si-au dat mana si impreuna cu miscarea automobilistica au creat asa ceva.
    Nimeni n-are niciun interes.
    Ma mir cum am supravetuit fara stelele astea pana in 1997. OMG!

In USA a fost introdus in 1979 de către US Highway. Aceleasi cifre aranjate altfel, cu 18 ani mai devreme.

Acum, EURONCAP baga la apa toate masinile americane. Nu e niciun interes, nu?

Pana si Top Gear au fost mituiti de Renault pentru a prezenta Sandero ca nu stiu ce mare masina, la emisiunea filmata in Romania.

Totul e bazat pe interese. De aia masinile frantuzesti sparg sistemul de punctaj, aproape toate au 5 stele.

Trebuie sa caut niste linkuri pentru SUV-uri.

Unii au impresia ca Loganu e un proiect secret NASA si ca masina lor e deasupra tuturor masinilor.
    Ba chiar deloc.
    Dar e prea denigrat de multi.
    Asa si Duster, ca are doar 3 stele EURONCAP.
    A fost depunctat la capitolele safety assist ( control electronic al stabilităţii şi sistem de avertizare sonoră pentru centura de siguranţă) şi protecţia pietonilor.
    Nu are multa electronica, iar pietonii, cum le-o fi norocul, orice masina da peste ei, nu le va fi bine.

Sa fim obiectivi si sa vedem si notele mai mult decat bune pentru Duster, cum ar fi siguranta pasiva a pasagerilor:74% adulti si 78% copii.
    Last edited by mr.K; 22 February 2012, 15:51.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google