Logan 1.4 Vs 1.6
Collapse
X
-
Treaba si-o face, nimic de spus, acum depinde de pretentiile fiecaruia. Eu cred ca am fost cel mai putin pretentios, fii fost proprietar de 1310, si tot imi pare 1.6-le puturos tare tocmai atunci cand ai nevoie de el! Deah, important este sa nu ai probleme, ca te misti cu orice motorizare!
-
pai si atunci de ce ii mai zici sa ia 16v? tinand cont ca nici nu era in discutie..omu era nehotarat intre 1.4 si 1.6 intre care e diferenta de pret de 400 de euro...deja la 16v sari de mia de euro, deci la un buget limitat nici nu se pune problema...la unu nelimitat, clar motor cu 16 supape
io ce sa mai zic, ca tot la fel am facut..am vrut 1.6 da mi am permis doar 1.4..da isi face treaba bine.
Leave a comment:
-
Ia-ti maestre ceva 16V, oricum nu ai ales dupa sfaturile ce ti-au fost date aici, ai ales motorul pentru care ai avut bani.
Leave a comment:
-
A intervenit o problema...adresa dintr-o carte de identitate nu corespundea cu cea din talon,si a trebuit sa ma duc la politie(aveam nevoie de o adeverinta din care sa reiasa faptul ca proprietarul masinii si-a schimbat domiciliul),si bineinteles,birocratia tipic romaneasca
...functionarul de acolo spunea ca asa ceva nu este posibil decat peste o luna,dar cand a venit vorba de o spaga normal ca sa rezolvat si maine este gata.Baiatul de la reprezentanta a zis ca ma asteapta pana maine in ora 14:00 cu prostia asta de adeverinta si ma mentine pe vechea oferta
Leave a comment:
-
ma omori cu replica asta Tavi. Te-am mai intrebat de doua ori, cum ar trebui sa ma simt la 90CP (defapt 87CP)? :-) si m-ai ignorat de fiecare data ... :POriginally posted by Octavian___31 View PostCred ca mai dezamagit eram de 1.6 (mai ales dupa ce l-am condus), la 90 cp am asteptari mai mari si n-o spun cu rautate (nu 0-100 face o masina buna la condus).
Leave a comment:
-
Dintre cele 2 motorizari as alege fara nici un dubiu: 1.6. Am mers cu amandoua si nu se compara, 1.6 e "bomba" fata de 1.4. Insa consumul este mai mare si taxele mai mari, in rest satisfactia garantata.
Leave a comment:
-
Am observat din posturile voastre ca fiecare isi lauda motorul,iar treaba asta nu il ajuta deloc.In loc sa spuneti:bai nene uite care e treaba cu 1.6...imi consuma mult,sau uite care e treaba la 1.4:trebuie sa opresc AC ca sa fac o depasire,etc...mai rau l-ati ametit.
Parerea mea:ia ceea ce iti permiti,dar mai ales ti-o cumperi in functie de necesitati...
Sincer 1.6 mpi nu merita pentru ca:inmatriculare scumpa,rca scump,consum mare,putere fata de 1.4 aproape nesemnificativa...1.6 16v ar merita daca ai avea bani cu toate ca ai costuri mari,dar cel putin e 16v nu 8v,insa e diferenta de 1000E si cam iese din calcul banuiesc...Nici 1.4 nu iti sugerez pentru ca este la fel ca 1.6,are 8v,costuri de asemenea destul de mari,iar deja a aparut inlocuitorul acestui tip de motor 1.2 16v...De ce nu iti place 1.2?Consum mai mic,PUTERE ACEEASI,CUPLU MAI BUN,costuri mai mici(inmatriculare,rca,intretinere,etc)...Te supara ideea ca e 1.2...Eu in locul tau 1.2 as alege,pentru ca deja motoarele 8v sunt depasite...Multa bafta in alegerea ta.Important este sa-ti placa tie ;)
Leave a comment:
-
eu zic ca ai facut alegerea cea mai buna, atata timp cat nu te deranjeaza lipsa de putoare
Leave a comment:
-
Eu imi aduc aminte ca nici n-am putut manca zile alea (asteptarea si mersu dupa masina) , am fo' terminat
Nu uita ca toti (sau majoritatea) ti-am recomandat 1.6-le, sa nu vi sa te vaiti apoi ca nu trage, ca car ca mar
))
Bafta!
PS: ia 1.6, ultima sansa, hai!
Leave a comment:
-
Ia 1.6-le ala. Oricum, vine vara, plimbari multe, sa ai noroc de masina, asta e cel mai important. E super sentimentul de a merge sa dai comanda de masina noua dar si mai frumos de a o ridica de la dealer
.
Ce au jantele de tabla? Ruginesc sau ce? Smirghel si negru mat si sa vezi ce bine arata, simpla.
Leave a comment:
-
Nu vreau sa iau jantele de la Dacia.
Va fii o schimbare vara asta in domeniul lor
Eu zic ca nu au nimic nici cele de tabla deocamdata.
Versiunea va fii Laureate,deci are AC,normal
)
Leave a comment:
-
Guest repliede o alegere buna ,dar musai sa aibe aer si jante aliaj nu cele din tabla,deja tre sa le schimb dupa 2 si 4 luni pe astea de tabla .
Leave a comment:

Leave a comment: