Originally posted by SoNyKeL
View Post
deci am o boala pe astia de au o ura prosteasca pe logan , acum 2seri parcam meceveu apare un vechi preten shmecher rau bmw sh din germania cu numere de bulgaria
... ooo ce faci tiai luat logan? marfa marfa tuning tuning super tuning si a plecat... sau azi unu imi zice ma pi* pe loganu tau ai vazut la tv au la skoda tour combi super oferta 12400 si aia da domne masina si fiabila si economica si tot ce vrei tu... eu nu vreau ca lumea sa laude masina si nici nu vreau sa nu o vorbeasca de rau ... dar cand vad cata ura e ma apuca pandalile...
Sony,stai linistit ca Skoda Octavia Tour nu e ceea ce pare.Am vazut o emisiune la tv cam acum o luna in care se plangeau posesorii de Octavia Tour ca dupa un anumit timp incepe sa le flencane si lor plasticele si tot felul de zgomote dubioase prin usi.Oricum ,nu erau multumiti de aceasta varianta care am inteles ca este low-cost la Skoda.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment