Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cineva care nu va afla ce e sub capota. Cineva caruia se vor vinde gogosi, sau cineva care isi doreste o masina modificata, dar cu un istoric si proprietar onest.
-
N-ai bre cum s-o vinzi, asta nu pricepi.
Pune-i un alt motor de 1.4, amortizoare noi (sunt 100 lei bucata) si dai o masina care poate fi cumparata.
Asa tiganita mai rau ca in spatele blocului, nu stiu cine o va cumpara.
Leave a comment:
-
sunt de origine.
Einstein, am crezut ca vei avea comentarii constructive. In afara de intepaturi pe sub centura n-am gasit nimic util in comenmtariile tale. Buna sau rea, masina asta m-a servit credincios 90k si dintr-o cirumstanta neobisnuita m-am hotarat s-o dau.
Leave a comment:
-
"amortizoarele sunt sh din momentul montarii pe masina.." Imi cer scuze atunci. Ce marca sunt, Motrio?
Leave a comment:
-
Aaaa...atunci e ok. Credeam ca le-ai facut tu sh. E totul ok. Bine ca ai clarificat, ca altfel era naspa.
Eu am dat masina mea cu 3500 acum 3-4 ani (parca).
ERATA: am vandut-o in 2010. Si am mers cu ea la test, erau amortizoarele naspa, am cerut cotatie de pret de la service si am redus din pretul de vanzare schimbarea amortizoarelor cu unele noi de origine, in reprezentanta.
PS: avea si taxa platita.Last edited by Cezar; 26 March 2015, 20:32.
Leave a comment:
-
Real probabil or fi 3000. Motorul si cutia mea sunt peste stock
amortizoarele sunt sh din momentul montarii pe masina..
Leave a comment:
-
Pai o dau pe a mea cu ABS la 2000, plateste cineva taxa 1500 de euro si are masina cu motor si cutie asa cum au iesit din fabrica, amortizoare noi nu sh etc.
Nu prea poti baga taxa CU TOTUL in pretul masinii ca iei vreo octavie de banii aia, nemanarita.
Leave a comment:
-
Volanul este pe masina. nu o dezmembrez...
M-am gandit la 3500 euri, dar stiu ca nu iau atat.
Leave a comment:
-
N-am zis ca l-ai luat degeaba, ma gandeam doar ca e pe masina si ai uitat sa te lauzi cu el, desi becurile de semnalizare le-ai scos in evidenta.
Odata cu segmentii ai schimbat si suruburile bielelor? Sau ca si ueliul le-ai refolosit?
Succes la vanzare, desi nu cred ca cineva care si citeste jurnalul s-ar atinge de ea.Last edited by einstein1984; 25 March 2015, 15:12.
Leave a comment:

Leave a comment: