Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma rog. Eu am renuntat fiindca n-am suportat ideea sa nu depasesc 100km/h. se vor gasi destui care sa o suporte, fii sigur. Cat despre Logan, toti il "iubim" de nevoie, ca atat ne-am permis cand am luat masina.
-
Nu era nimic de laudat la acele anvelope. Minusurile erau mai mari,drept dovada ca ai renuntat la ele. Te.ai agatat de un atuu,pretul. Insignifiant,nici nu putea fi altul la ce stiu sa faca anvelopele.
Era un alt exemplu. Greu de inteles.
Sent from my MB525 using Forum Runner
Leave a comment:
-
Ai laudat pretul?!
Compari logan cu porsche. Lauzi loganu ca are pret mic? Toti te v-or lua la misto in secunda doi. Cand compari asa ceva,atuul principal nu e pretul. Clar ca loganul e IEFTIN!
Idem tu cu anvelopele.
Leave a comment:
-
Le-am laudat pretul si aderenta. Poate altii au fost mai norocosi, si ale lor se vor echilibra mai usor. Pana una-alta, eu imi caut anvelope.
Leave a comment:
-
Din pacate topicul tau a devenit "topic anvelope sh vs noi".
Daca o sa vreau sa imi cumpar anvelope,o sa citesc aici de 2/3 ori. Le.ai laudat atat,ca devine putin penibil sa spui ca "da,nu erau bune,am renuntat la ele". Parerea mea,zic!
Spor!
Leave a comment:
-
Cu tot pretul fenomenal, resapatele au cerut fiecare peste 50gr. plumb, iar la 100km/h masina vibra usor. asa ca se intorc in Carrefour la raft. Sa vedem ce are de oferit "celalalt" Black Friday. La toate magazinele din oras troneaza Viking la "doar" 200 de lei, la oferta! Iar la un sh, pe niste anvelope michelin alpin a2, din 2004, a avut tupeul sa-mi ceara 700 de lei pe un set. Cauciucuri de 9 ani vechime. Concluzia e clara: Nu-i prost cine cere. Colegii de pe forum cu anvelope sh, sariti cu ofertele!
Atentie, setul de resapate a fost 363.5 Lei romanesti. Pentru niste sh-uri, ma astept la valori asemanatoare. Daca sunt de marca, poate o idee mai mari.Last edited by razvanamza; 28 November 2013, 19:08.
Leave a comment:
-
Da,recunosc, ai constat primul asta. Vinde-ti rezerva si ia-ti si tu resapate de iarna! :POriginally posted by aleXpeed View PostCer drepturi de autor!!
Legat de gume.. nu trebuie facut atata tam-tam pentru un lucru util iarna. Conteaza ca gumele sunt noi, moi si au "carne". Iarna pe nameti oricum se circula incet.
Leave a comment:
-
corect. Melcule, scuzele se accepta. Cat despre metodele de "a te da", am preferat mereu curbele in locul semaforului
Leave a comment:
-
Cer drepturi de autor!!Originally posted by einstein1984 View PostNici racerii nu mai sunt ce erau, toti au gpl acuma si gume budget!
Legat de gume.. nu trebuie facut atata tam-tam pentru un lucru util iarna. Conteaza ca gumele sunt noi, moi si au "carne". Iarna pe nameti oricum se circula incet.
Leave a comment:
-
Am furat startul la ce?
Ca am zis ca tu nu esti racer inseamna ca te-am "jicnit"? Chiar imi cer scuze daca este nevoie. De la a stii sa folosesti masina la capacitatea maxima si a te da bine pe curbe sau a stii sa schimbi perfect este o diferenta mare.
Leave a comment:
-
vorbest melc vitezistu'. Eu zic sa-ti mai tii gura uneori, mai ales cand vorbesti despre altii. Ca nu "ma dau" cu de-astia care fura startul e altceva
Alta regula este ca nu se fac linii iarna. Nu trebuie sa desenez de ce, nu-i asa?Last edited by razvanamza; 27 November 2013, 21:25.
Leave a comment:
-
Pai cine rata schimbari de viteza la 7000 de ture? ca pensionarii nu merg asa.
Leave a comment:
-
Ciudat sa vad asta scrisa de tine... Nici racerii nu mai sunt ce erau, toti au gpl acuma si gume budget!Originally posted by razvanamza View PostE Logan, nu Ferari. ..
Leave a comment:

Leave a comment: