Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TM80MAT
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    Vai, Niki, daca as da report la toate minunile as pierde ore. Am lucruri mai bune de facut cu timpul meu. Daca te deranjeaza asa tare thread-ul meu, n-ai decat sa-l inchizi si sa-mi dai si ban pe viata. Pe bune daca ma deranjeaza cu ceva. Credeam ca-i o comunitate libera, nu comunismul de pe forumul marcii. Deci, daca consideri de cuviinta ca sunt un perciol pentru acest forum, procedeaza cum doresti! Daca si pe propriul meu thread am ajuns sa fiu offtopic
    Respect pentru domnu RAZVAN . Are deplina dreptate . 1-0 pentru Razvan .

Numa bine .

Leave a comment:

• b-29-dzv
    replied
    sunt tare curios.... daca fata in fata.. tot la fel procedati la fel ca si cu tastele.....

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    smecheria era sa constat daca lumea a mai pus mana pe asa ceva, si am constatat (cu surprindere) ca nu. De ce e o asa mare problema? pe topicul lui AlexPeed, cand a spus ca a modificat ceva, a durat ceva pana a dat raspunul, dandu-si fiecare cu parerea exact ca aici. N-am vazut sa-l certe careva ca "a indraznit" sa faca poll.

Exact ca apreciam atitudinea de aici versus forumul celalalt, nici nu vroiam sa fie ca acolo. dar e o regula nescrisa ca pot sa-mi prezint masina cum vreau, daca tot e topicul "meu". Daca nu e voie, inchidem taraba si gata. poate trai lumea si fara sa vada caruta mea, nu-i suparare...

Ba chiar cer inchiderea topicului! Daca am vreo modificare de aratat, am s-o arat pe unde e voie. Happy?

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Razvane, tu ori esti... neintelegator, ori te prefaci?
    Vrei sa tai si sa spanzuri pe topicul tau, te duci dincolo. Aici accepti regulile precum toti ceilalti.
    Nu stiu ce e asa mare smecherie pseudo-sondajul ala al tau, despre niste anvelope no-name.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    Vai, Niki, daca as da report la toate minunile as pierde ore. Am lucruri mai bune de facut cu timpul meu. Daca te deranjeaza asa tare thread-ul meu, n-ai decat sa-l inchizi si sa-mi dai si ban pe viata. Pe bune daca ma deranjeaza cu ceva. Credeam ca-i o comunitate libera, nu comunismul de pe forumul marcii. Deci, daca consideri de cuviinta ca sunt un perciol pentru acest forum, procedeaza cum doresti! Daca si pe propriul meu thread am ajuns sa fiu offtopic

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    Dragi moderatori, nu stiu ce va deranjeaza pe voi cauciucele mele. La altii cand se scriu 10 pagini de offtopic nu-s probleme
    Cand sesizezi offtopic, dai report, nu te plangi cand ti se atrage atentia. Termina cu reprosurile, ca nu vreau sa stau sa-ti vanez posturile ca sa-ti demonstrez ca iei ban in doua zile!

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Pt capac doar pe renoforum /sectiunea R19 ...astept poze cu speedline

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    Dragi moderatori, nu stiu ce va deranjeaza pe voi cauciucele mele. La altii cand se scriu 10 pagini de offtopic nu-s probleme

Ca sa devoalez misterul, sunt cauciucuri Radburg Power Alpin 3, luate din Carefura, de black friday. le-am si montat azi. numai un cauciuc a cerut peste 100g de plumb, restul au fost mai "ok". Daca bate sau mi se pare suspect, il voi schimba pe garantie, am 2 ani. La banii astia, luam o singura anvelopa premium .Detalii prea multe n-am in legatura cu performantele, doar ca e mai greu de dat scart cu tr.2 si franeaza o idee mai bine decat Conti de vara. Vedem prin nameti cat de bune or fi...

Amestecatura de motor face bine, i-am pus de curand ulei aral 5w-40. Fara sa stiu de ce anume, am avut mereu o pasiune pentru marca asta de ulei. Fata de q8 5w30 nu simt mari diferente.

Aaaaa, sa nu uit! Care aveti pe acasa un capac de janta Speedline Vega, dati un pm..

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    va zic eu ce anvelope sunt astea, sunt marca "Black Friday" ! ! !

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Caterinca asta de topic se va inchide, daca se va continua in ritmul asta.

Razvane, daca vrei sa (mai) atragi atentia, mai corceste un motor, lasa resapatele!

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    la banii astia kormoran

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    In pret era inclusa si rezerva?

Leave a comment:

• o8MeLC
    replied
    360 toate 1? sau toate 2 sau toate 4?)