Multam loganclub pentru gazduire. Rog inchiderea tuturor thread-urilor ce au avut legatura cu masina mea.
Sper sa mai apara si pe viitor alti antipatici care sa faca si ei atatea experimente pe masina proprie.
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce zici, mai are sens acest topic?Originally posted by razvanamza View PostEpopeea Logan s-a incheiat azi. Masina va deveni, destul de probabil, auto SCOALA in Constanta.
...
Eu iti propun sa soliciti inchiderea topicului, pentru e evita discutiile sterile, precum cele de mai sus si multe altele ce vor urma.
Leave a comment:
-
Dicționar dexonline. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru epopee din dicționarele: DEX '09, DEX '98, MDA2, CADE, DLRLC, DN, MDN '00, NODEX, Șăineanu, ed. VI, DCR2, Scriban, DOOM 3, DOOM 2, Ortografic, MDO, IVO-III, MDTL, DETS, DE, Sinonime, Sinonime82
Bine ca ai scapat de ea. Bravo.
Leave a comment:
-
Epopeea Logan s-a incheiat azi. Masina va deveni, destul de probabil, auto SCOALA in Constanta. Proprietarul a fost pus la curent cu toate modificarile, si chiar a plusat putin pentru rotile de vara.Attached Files
Leave a comment:
-
Consumul este similar cu 1.6, ceva mai economuc la drum intins. Avantajul gpl_ului este ca re doare in dos de consum..
Leave a comment:
-
Masina e de 1,4 in acte, nu? dar consuma mai abitir ca un 1,6 de fabrica multumita clapetei minune . Deci ori zici cumparatorului ce e modificat pe masina (si cred ca 10% or sa o mai vrea sa o cumpere) ori nu zici nimic si vede singur dupa aia ca suge ca porcu.
Leave a comment:

Leave a comment: