My Logan - 1.5 Dci 75 Cp -

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oti
    replied
    De ce nu spui adevarul? Dupa cheful de sambata seara, te au dat afara dimineata cu covoarele in brate......ai facut o poza la nimereala pt scuze.....prietenii stiu de ce.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Nu mai ai capacele originale ? astea par ca nu prea se "potrivesc" cu masina.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    După ce am făcut poza, exact despre asta am discutat cu cel care mi-a spălat maşina...

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Spune-le celor de la spalatorie, ca si partea inferioara a pragului, face parte din masina.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    După o vizită matinală la spălătorie.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    @prometheus: Cu altă ocazie ..., mai aştept calcule (poze) şi de la alţi colegi.
    P.S Cu abaterea de 7-8% a consumului (metoda plin-plin faţă de consumul înregistrat de Calculatorul de Bord), ar rezulta un consum real de 4,7-4,8 litri/100Km.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Daca puteai sa faci o poza si cu autonomia pana la realimentare.(1300-1400 km ?!)

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Consumul pe ultimii 7.500 de kilometri parcurşi în perioada 19 Martie 2015 - 10 Iulie 2015.
    Kilometrii au fost efectuaţi într-un procent de aproximativ 60% în regim Extraurban, cu diferenţa de 40% în regim Urban.
    Attached Files

Leave a comment:

• madhorsefuzzy
    replied
    Nenea ala de pe Suzana vinde bine: cu 2 masini la diferenta de 1 an pe bon mi-a aratat 5,6 grade C in interior cu 17 grade C in exterior. Si nu erau ambele Logan. Care e probabilitatea? Afara erau spre 30 grade C ultima data.

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Ai avut noroc cu temperatura....) cred că la mine au fost 50 de grade în interior, nu puteam tine mâna pe volan.! Totuși și la 25 de grade e așa și așa în mașină. Am fost și eu la acel service pt AC de pe strada Suzana și nenea acela mi-a zis că am temperatura de 5,6grade la gura de ventilație! (după ce a verificat și completat cu cele necesare la instalatie)

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google