My Blue Ride , GL99RLR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iamagi
    replied
    ai scapat de acvariu? si te laudai ca dai pe noi pirania din acvariu

Leave a comment:

• SPQR
    replied
    ai zis că pui niște poze cu locul unde trebuie montat filtrul de polen...dacă ai timp pune te rog să văd și eu...mulțumesc

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Cam de multisor n-am mai postat la my blue ride. Atat de mult incat in proiectorul stanga, s-au aciuiat niscaiva pestisori. Vorba colegilor din loganclub Galati.
    Azi profitand de vremea super de afara, mi-am facut curaj si m-am bagat la treaba. Am demontat proiectorul inundat.
    Pozele vorbesc de la sine, cred eu.
    Criza i-a lovit pe cei de la Mioveni, cu mult inainte de criza actuala, inca de prin 2005. De ce? Pentru ca in loc de 4 suruburi de prindere a proiectorului, asa cum au decis cei de la VALEO, ai nostri au decis ca merg doar doua suruburi, in diagonala.
    Mentionez ca nu s-a umblat anterior, la respectivele proiectoare, eu fiind primul.
    Attached Files

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Asa-i Nicule. Parca ieri s-au intamplat astea, nu luni de zile.

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Multumim pentru urarile de bine si sa ai grija de RLR(per TOTAL) ca de nu iar te iau la ''flesuit" pe viaduct ,apropoo tu ai fost primul Loganist din club flesuit de mine. Asta , ieri parca? nu?
    Last edited by Nikolas_bnm; 31 December 2008, 14:52.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    S-au intamplat destule anul acesta, ce deja s-a scurs. Stau si ma uit la cum arata My blue ride si nu-mi vine sa cred cate schimbari a suferit. Anul trecut pe vremea asta nu eram membru activ loganclub iar GL 99 RLR nu arata asa. Si astea se datoreaza clar loganclubului. La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Multumesc tuturor pentru urari si nu numai. Mult succes in noul an. Spor la tunarit

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Da, frumos n-am ce zice . Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !!!

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Cel mai mult mie imi plac jantele oricum loganul tau i foarte frumos si mai ales culoarea cu toate ca este una pretentioasa la mizerie spor la modificari.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Cine stie Dane? Poate vine. Mult succes si tie cu toate chestiile pe care le ai de facut de acum incolo. Ai de treaba nu gluma, cu noua investitie.

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Frumos ! Sa ai grija de ea, si sa ne vedem cu bine in 2009 ! Poate vine iepurasul,cu faruri.

Leave a comment:

• cory
    replied
    Frumos Luci, triplele alea le-am ochit si eu, poate le aduce iepurasul de Pasti, ca Mosu' e cam zgarcit anul asta.
    In alta ordine de idei, masina arata foarte bine, e sursa mea de inspiratie pentru tuning (cand or fi bani) deoarece e aceeasi culoare cu a mea.
    Last edited by cory; 23 December 2008, 20:04. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Multumesc tuturor. Si bineinteles ca o sa vorbim Cristi.

Leave a comment:

• pustiu6
    replied
    arata bine ....daca te intereseaza "difuzorul' meu ..vb pe mess

Leave a comment:

• iashca
    replied
    sa te bucuri de ele si sa fiti amandoi( tu si Loganul tau TOTAL) la fel: deosebiti!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google