BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crs. Sandel
    replied
    Ca de obicei, frumoasa!
    A dat calumea cu piatra la tine. Piatra a inlocuit etapa de prespalare
    Il inveti de mic, sa capete experienta.Foarte bine! Peste cativa ani el va realiza toate operatiunile astea.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Ma gandeam astazi ca ar fi cazul sa mai fac putina miscare, iar cum miscarea se impaca excelent cu spalatul masinii zic ... de ce nu? Pregatesc arsenalu' etc etc si cand dintr-o data (nu cred ca au trecut mai mult de 3 minute de cand s-a innorat) - se pare ca youtube-ul reda la calitate slaba ... filamrea originala se poate vedea si de AICI.
    In fine; pana la urma - dupa vre-o ora s-a potolit ploaia si am trecut la treaba. Cu ajutoare de nadejde

am reusit pana la urma.
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 7 June 2014, 23:07.

Leave a comment:

• balooo
    replied
    Toyota Hillux este deidcata pt offroad, nu pot sa compari. Poti face si cu loganu, daca vrei, dar pe proprie piele si raspundere.

Leave a comment:

• djxhouse
    replied
    la mine doar doar in usi.
    in bord inca nu.
    dar faza criminala ca masina are 30.000km, si este logan 2.
    Loganul 1, ph1, l-am vandut la 120.000km, si nu facea asa rau la usi. avea greieri, dar nu atata ca acuma la 30.000km.
    sunt cazuri cand merg pe teren cu toyota hilux pick-up cu 4 usi, la bord cu 200.000km si nu are nici un greier. si sigur are 200.000km, ca e cumparata de nou de proprietar.

dar alta branza, alta mancare
    stii cum e, dai un ban, dar stai in fata.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    La mine in astfel de conditii se aude nu numai in usi ci si prin bord etc etc ... dar nu este atat de deranjat.

Leave a comment:

• djxhouse
    replied
    la loganul meu cand merg pe drum denivelat, in special pe camp, cu viteza melcului, atunci se aude groaznic cum la usi scartaie din toata caroseria.

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    Surprinzator de bine la capitolul asta. Mai apare cate unul pe la plasticele de pe usi insa nimic enervant sau constant.
    Merci pt aprecieri.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Retro in legatura cu greierii stai linistit, sunt si la case mai mari si nu scriu aiurea. Cate am vazut la reprezentanta VAG din DB ... si rugina pe la aripi si toate cele. Asa ca, calmati-va, la 10 000 cat costa ligheanu... , sa se ia cu mainile de par cei care dau 30 - 40000 euro .. )

Imi place mult ca ai grija de masinuta, culoarea este bestiala ! ;)

Leave a comment:

• retro 590
    replied
    Am si eu o curiozitate: cum stai la capitolul "greieri"? )
    Foarte frumoasa masina

Leave a comment:

• M.FLORIN
    replied
    @e.t. Povestea e lunga. Atunci cand s-a reabilitat DN1 pe sectorul Bv - Sb atat Fagarasul cat si Codlea au fost putin omise ... totul rezumandu-se la politica - si chiar nu are rost sa intru in amanunte. Probleme cea mai mare este ca Fagarasul nu are centura iar tot graficul greu trece prin oras ... si cam asta e. Plus ca acum se strang semnaturi pentru a impune taxa de tranzit pentru camionagii.

Originally posted by micutzu666 View Post
    Da Florin,am ajuns o fugă pe la Sămbata si pe la Balea Cascadă.Maine ne întoarcem.
    Frumos. Si eu de aseara sunt in Cartisoara - la o onomastica. Cred ca o sa urc si eu astazi pana la Balea Cascada, sa mai probez DSLR-ul . Poate ne intalnim pe acolo ... tu unde esti cazat?

Last edited by M.FLORIN; 25 May 2014, 08:17. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google