Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lau911
    replied
    Nu ...(EX 1.4 cu multi km ) actual 16v cu putini km

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Propun schimbarea titlului thread-ului in "Loganul meu (1.6 16v cu putini kilometri)"

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Felicitari ! Ma bucuat ca ai rezolvat problema.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    Oficial am 105 ponei si 148 Niutoni' Euro 3 desi masina pe test a iesit cu noxe de Euro 4 ! ! ! Ca sa fie Euro 4, doar ca pitici de-ai mei de pe creier, ar fi trebuit sa ma bage la omologari individuale, unde costa 4000 RON. OMOLOGAT!!

Nota: nu se mai fac omologari din diesel in benzina sau viceversa... daca vi se strica diesel-ul, reparati-l sau aruncati masina la gunoi!
    Cat a fost omologarea?Te doare la bascheti acum .

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Bravos drace,chiar ma bucur pentru tine!!

Cand ne dam?

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Se poate ma si din Diesel benzina .......ar fi strigator la cer sa nu se poata )..te-au vazut aia mai moamie asa si au zis sa iti arate ca ei sunt sefii si inJineri totodata .

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Acum a te vedem cum faci ca Bujor la pacanele

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Oficial am 105 ponei si 148 Niutoni' Euro 3 desi masina pe test a iesit cu noxe de Euro 4 ! ! ! Ca sa fie Euro 4, doar ca pitici de-ai mei de pe creier, ar fi trebuit sa ma bage la omologari individuale, unde costa 4000 RON. OMOLOGAT!!

Nota: nu se mai fac omologari din diesel in benzina sau viceversa... daca vi se strica diesel-ul, reparati-l sau aruncati masina la gunoi!

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    e pe A2 ... vrea sa vada daca ia tot bordu' cum ia a mea

Leave a comment:

• Ionut.11
    replied
    e la munca nu la mare ! bravo ba, imi pare bine ca nu l-ai dat jos si l-ai si omologat !

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    e la mare petrece deja

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    Azi la 14:00 masina va intra in hala la RAR...
    si acolo ai ramas ...? ) glumesc, doamne fereste... Cum a fost? Felicitari pentru motorel...

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Dungile de logan cup, nu le dai jos? Nici autocolantul cu LoganClub, cine stie peste ce doreii cu pitici pe creier dai pe la Rar. Am si eu o intrebare, crezi ca fac astia la rar omologari pentru 1,6 16v dar montat pe un logan care are 1,5 dci de 65cp? fiind o diferenta maricica de putere intre ele. Sa ne spui si noua cam la ce teste ti-a supus masina, si cam cat a durat.
    Bafta maxima!

Leave a comment:

• vyalli
    replied
    succes alex sa vii cu vesti bune.....nici din fabrica nu arata asa de bine

Leave a comment:

• Ionut.11
    replied
    bravo momaie arata ca din fabrica ! iti tin pumnii !

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google