Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Propun schimbarea titlului thread-ului in "Loganul meu (1.6 16v cu putini kilometri)"
Leave a comment:
-
Cat a fost omologarea?Te doare la bascheti acumOriginally posted by aleXpeed View PostOficial am 105 ponei si 148 Niutoni' Euro 3 desi masina pe test a iesit cu noxe de Euro 4
! ! ! Ca sa fie Euro 4, doar ca pitici de-ai mei de pe creier, ar fi trebuit sa ma bage la omologari individuale, unde costa 4000 RON. OMOLOGAT!!
Nota: nu se mai fac omologari din diesel in benzina sau viceversa... daca vi se strica diesel-ul, reparati-l sau aruncati masina la gunoi!
.
Leave a comment:
-
Se poate ma si din Diesel benzina .......ar fi strigator la cer sa nu se poata
)..te-au vazut aia mai moamie asa si au zis sa iti arate ca ei sunt sefii si inJineri totodata .
Leave a comment:
-
Oficial am 105 ponei si 148 Niutoni' Euro 3 desi masina pe test a iesit cu noxe de Euro 4
! ! ! Ca sa fie Euro 4, doar ca pitici de-ai mei de pe creier, ar fi trebuit sa ma bage la omologari individuale, unde costa 4000 RON. OMOLOGAT!!
Nota: nu se mai fac omologari din diesel in benzina sau viceversa... daca vi se strica diesel-ul, reparati-l sau aruncati masina la gunoi!
Leave a comment:
-
e la munca nu la mare ! bravo ba, imi pare bine ca nu l-ai dat jos si l-ai si omologat !
Leave a comment:
-
Dungile de logan cup, nu le dai jos? Nici autocolantul cu LoganClub, cine stie peste ce doreii cu pitici pe creier dai pe la Rar. Am si eu o intrebare, crezi ca fac astia la rar omologari pentru 1,6 16v dar montat pe un logan care are 1,5 dci de 65cp? fiind o diferenta maricica de putere intre ele. Sa ne spui si noua cam la ce teste ti-a supus masina, si cam cat a durat.
Bafta maxima!
Leave a comment:
-
succes alex sa vii cu vesti bune.....nici din fabrica nu arata asa de bine
Leave a comment:

Leave a comment: