Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al!n
    replied
    Si ET-u conteaza mult la greutate...

Leave a comment:

• b-29-dzv
    replied
    Originally posted by cos_min_i View Post
    deci sunt usoare ...in comparatie cu iubitele voastre ATS DTC

dar jantele tale nu sunt cele din prima poza
    ha ha cosmine.(amintiri la cantaru din slatina ) .. mergem la albinutza ??? ii luam volanta )
    ushoare sunt dar .... tot ... dtc e mai ushor... tinand cont ca au 7J iar astea ale lui speedu sunt 6 J ????

Leave a comment:

• Devu
    replied
    Arata bine, bine
    Sa nu te puna naiba sa le vopsesti...

Leave a comment:

• lau911
    replied
    eu asa as lasa-o ..mai rea decat acuma nu a fost masina asta !

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by GOLAN91 View Post
    Hai ca sunt misto si sunt si usoare,invartele sănătos drace.
    Gracias hombre!!

Originally posted by cos_min_i View Post

Deci diferenta de greutate intre ATS DTC cu Toyo pe ele si jantele mele cu Toyo este foarte foarte mica, si cum spui tu, difera doar modelul, DTC sunt mai aratoase, dar muuult mult mai scumpe, in fine eu sunt super multumit de jantele astea, trage foarte bine masina, aderenta buna cu gumele astea (tot iau scartz' a 2-a) dar imi trebuie evacuare sa fie nebunie. Oricum, imi aduce aminte de Albinuta .

Astazi, in lipsa de timp, i-am lasat bani lui tata sa mearga cu masina in service pentru a schimba placutele de frana si un rulment dreapta spate. Dupa ce au fost efectuate operatiunile de mai sus, ma suna tata si-mi spune ca i-au spus Doreii' ca masina are un mic joc in caseta de directie si ca am nevoie de prezoane mai lungi pentru jante, ca strang prea putin.

S-a strans caseta, cica, cat s-a putut dar ca trebuie alta, asa ca am ocazia de a pune servo-directia MECANICA. Auzind astea, i-am spus, NU!, nu pun pompa de servo' pe cureaua de accesorii nici batut, ci doar electric!

A incercat cu Doreii sa ma convinga ca nu mananca servo' mecanic din puterea motorului, ca au modificat si ei cand erau tineri motoare si ca nu e diferenta absolut deloc. Le-am spus, la curse... este.

Drept urmare, am in plan servo-directie electrica, prezoane cu filet si piulita, 2 gume pentru rotile de pe spate, evacuare, si sa mai traim pana atunci...

edit: gumele fata sunt umflate la 2.3 bari, nu sunt moi. E senzatia de presiune mica din cauza jantelor micute, oricum imi place, ca la alea de drag racing )))).
    Attached Files
    Last edited by aleXpeed; 24 March 2014, 19:41.

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied

Attached Files
    Last edited by cos_min_i; 24 March 2014, 14:57.

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Hai ca sunt misto si sunt si usoare,invartele sănătos drace.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by Christnacht View Post
    Misto jantele, sa le invarti sanatos
    Multumesc frumos, sunt sa faca "treaba".

Originally posted by Alex Matei View Post
    Imi plac jantele sa le invarti sa le ia dracii ))
    Te-ai gandit sa pui plasa in locul grilei ?
    Niciodata si nici n-as pune. Botul ramane cat mai standard, eventual as pune doar o mica prelungire a barii fata. N-am chef de gabori si imi place Loganul cu bara de MCV si eventual capota prelungita sau bot de Ph2 standard, fara alte nebunii.

Originally posted by Dany_DNY View Post
    trebuie lasata jos acuma daca tot ai pus gume mai mici !
    Maine (azi), o sa testez iar pe strada aia sa vad daca lovesc cu catalizatorul in speedbump-urile alea de beton)).

Vad si "printesa comunista", ce le mai stia pe toate incat era cea mai tare in sfaturi)). In poze nu era asezata masina, e mai joasa de bot, nu e gol asa mare intre pasaj si roata. Ii plac mult si lui tata.

Leave a comment:

• Ionut.11
    replied
    lasa ma ca e de curse, nu e ca a ta de fitze
    sa le stapanesti sanatos ma viteza ! uite si cateva poze, apare si printesa in una )))
    Attached Files

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    trebuie lasata jos acuma daca tot ai pus gume mai mici !

Leave a comment:

• Alex Matei
    replied
    Imi plac jantele sa le invarti sa le ia dracii ))
    Te-ai gandit sa pui plasa in locul grilei ?

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    O janta goala are 6.1 kg., iar echipata cu tot cu cauciuc are 14.5 kg. .

O tabla de-a mea cu tot cu guma are 15.3 kg. .

Am o singura poza deocamdata, sunt foarte multumit de cum merge mai ales ca are aderenta mare.

Pana si Melcu' imi spunea ca am rotile desumflate pentru ca janta este ingusta si balonul este mai pronuntat, ca la alea de drag racing . 2.5 bari presiune, aderenta blana, imi plac.

Pana acum numai pareri pozitive, trebuie sa iau 2 gume si pentru cele de pe spate, momentan am table pe spate. Imi place maxim cum arata, "dăă' curse", lumea se uita la ea, ii mai trebuie o spalare si aia e, e de bine.

Cere placute, un rulment, evacuare si eventual o admisie .
    Attached Files

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Eu cantarisem d-alea de 7J cu ET28 si aveau 6.2kg. Deci astea ar trebui sa aiba sub 6. Alea cu ET28 mie imi atingeau in etrier (de VAN).
    Andrei

Leave a comment:

• Ionut.11
    replied
    da ma imi plac sa vii sa le vopsim la cuptorul lui melc

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Misto jantele, sa le invarti sanatos

Leave a comment:

Working...
X