Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cezar
    replied
    "Ca sa fie smecher jeu. De al dreacu si da ambitios".

@alex: bre, eu zic asa: vrei sa te dai tare, ia o toroapa de 1000 euro si fa-i ceva aleia. Bagi multi bani intr-un cazanel din care n-ai ce scoate. Pai tu te duci la 400 m garduri cu o masina de 105 ponei? Daca te dai pe viraje cu ea, o sa ai alta satisfactie.
    Vb cu dsign, poate te ia o data la o astfel de cursa. Sentimentul este incomparabil... Tu de ce crezi ca el nu o mai da cu liniutele in configuratia actuala? Pt ca se distreaza mult prea tare pe drumuri virajate.

@danny: poti sa-i si sudezi suspensiile. Poti sa pui roti ca de mini cooper 1968 (de dimensiuni de cart), sau ca americanii de 22 inch. Daca iti asumi si ai cohones sa le scoti ulterior, fa-o. Insa daca te scoate tac-tu din rahat, e cam rusinos Plus ca-i si nasol sa-ti faca tac-tu masina. Pai ce soi de barbat esti tu?
    Mie cand mi-a dat tata Dacia, mi-a zis clar: "Baiete, sa ti-o ingrijesti, ca eu mi-am luat mana. Esti baiat mare, te documentezi. O strici, ti-o repari. Nu esti in stare? Atunci, 'te-n ***** ma-tii si mergi cu autobuzul".

Originally posted by Dany_DNY View Post
    asta insemna sa fim stock acuma toti ?
    Nu ma, doar fraierii raman stock
    Smecherii cu bani de la parinti "se tuneaza". Restul, fac tuning pe barba si munca lor.
    Iar cand o dai cu mucii in fasole si n-are cine sa te scoata din rahat decat tu singur, te mai gandesti de 2-3 ori pana sa mai faci aceleasi prostii.
    Ba, nasol e cand nu muncesti.
    Auzi, DNY-ul, tu muncesti ceva? Faci vreo facultate? Sau o freci pe banii parintilor?
    Last edited by Cezar; 25 June 2014, 16:21. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Sunt curios daca imi poti da un raspuns pertinent la intrebarea...De ce ti-ai modificat masina ?

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    Originally posted by Cezar View Post
    Iti poate lua talonul cumetre. Mai bine pune dracu mana pe-o carte, ca pe banii parintilor e totul ca-ntr-un puf.
    Originally posted by dsign View Post
    +1
    Unde dau :like: ?
    +1
    de la mine

on topic:

fiecare cu norocul lui Speed ... bine ca ti-ai recuperat "hartia"
    Last edited by cos_min_i; 25 June 2014, 14:15.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    Originally posted by aleXpeed View Post
    @ toti 3: o perioada nedefinita va ramane inalta si cu anvelope standard. Pana nu o patesti pe barba ta nu te linistesti...

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by lau911 View Post
    Vinde tot viteza ! ... Fa-o stock ... Vorbesc cu butelie sa iti dea motorul de 1.4 inapoi !
    eventula nici arcurile sa nu le mai pui, cine stie cum iti ia talonul si pt asta ))))))
    Originally posted by 827sam View Post
    Si, legal, o fi ?
    @ toti 3: o perioada nedefinita va ramane inalta si cu anvelope standard. Pana nu o patesti pe barba ta nu te linistesti...

Pana te prinde cu masina de RAR, sa vezi atunci ca nu o mai scoti la cap.
    Eu chiar n-am inteles aversiunea versus militieni: daca erai fata virgina si te-au violat, ok. Insa stii sigur ca nu e cazul...
    Ai avut alte roti? Da
    Ai avut alte suspensii? Da (si stii ca nu ai B8-uri sau amortizoare corespunzatoare ci niste inlocuitoare "las-o bha ca merge asa").
    Hai sa nu ne mai cacam pe noi. Daca o facem lata, aia este. N-au avut ei ceva cu tine, ci tu cu legea.
    Imagineaza-ti cum ar fi daca toti ne-am pisa pe ele de legi...

Iti poate lua talonul cumetre. Mai bine pune dracu mana pe-o carte, ca pe banii parintilor e totul ca-ntr-un puf.

Nu te uita la ce au ei acolo. Tu lucrezi cu ei? Ei fac o ilegalitate ca-si permit. Asa cum sunt aia de-si cumpara sampanii de 100.000 euro sticla. Ce-o sa faci daca vrei si tu? Sa-i zici aluia sa-ti dea banii? Nu frate, muncesti, asuzi si apoi poate primesti. Cum muncesti ca sa faci 100.000 euro pentru o sticla de sampanie? Evident ca nu ca un om normal, ca altfel nu-i dai
    Ai perfecta dreptate iar cu ocazia asta mi-au mai destupat mintea chiar daca i-am urat din tot sufletul pe gaborii din seara aceea, normal si LEGAL n-aveam ce cauta cu rotile alea, trist dar adevarat. Mi-am platit amenda luni si am facut toate demersurile pentru a-mi obtine talonul inapoi. Nu sunt genul de "smecher" care nu-si plateste amenzile sau nu-si recunoaste greselile atunci cand totul este clar...

Tata mi-a spus ca "data viitoare sa nu se mai intample ca uite cat umbli sa il iei inapoi" si mi-a mai spus ceva cu care poti fi de acord si sunt si eu... "nu mai bine iti vezi de facultate si sa o lasi dracului de masina o perioada? Atat cat este iar daca iti vei vedea de treaba si vei fii bun iti vei lua o masina mai capabila asa cum iti place tie, sunt atatea masini de fabrica ce nu se compara cu Loganul si plus de asta vei avea mai multe beneficii in viata".

Ma bucur ca la suspendarea talonului aveam motorul omologat (cum multi spuneau ca e o prostie sa-l omologhez). Ce-ar fi fost daca aveam 1.6 16v neomologat si-mi suspendau talonul pentru roti? La RAR tot a trebuit sa deschid capota.

Leave a comment:

• dsign
    replied

+1

Unde dau :like: ?

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Originally posted by skd_ozenel View Post
    air ride .... sa ii vad cum belesc ochii dupa ce te opresc ca e prea joasa si pana scot procesul verbal sa il scrie, masina e SUV la loc
    Pana te prinde cu masina de RAR, sa vezi atunci ca nu o mai scoti la cap.
    Eu chiar n-am inteles aversiunea versus militieni: daca erai fata virgina si te-au violat, ok. Insa stii sigur ca nu e cazul...
    Ai avut alte roti? Da
    Ai avut alte suspensii? Da (si stii ca nu ai B8-uri sau amortizoare corespunzatoare ci niste inlocuitoare "las-o bha ca merge asa").
    Hai sa nu ne mai cacam pe noi. Daca o facem lata, aia este. N-au avut ei ceva cu tine, ci tu cu legea.
    Imagineaza-ti cum ar fi daca toti ne-am pisa pe ele de legi...

eventula nici arcurile sa nu le mai pui, cine stie cum iti ia talonul si pt asta ))))))

Originally posted by aleXpeed View Post
    Pai unii angajati au masini modificate si omologate... ca doar sunt intre ei. Stiu o Dacia 1410 Zambet cu jante intoarse, alte anvelope, evacuare sport, jantele albe, capota de papuc diesel (poate si alt motor ce-i posibil) si e a unui angajat si cica e omologata toata. Sa nu uit, e joasa!

O sa ii mai bat la cap sa le omologhez ieftin, pana ii capiez pe ingineri.

Cel tanar spunea ca nu se pot omologa, nu exista asa ceva. I-am spus ca in alte orase au reusit cu 195/50/R15 pe Logan iar el ca "sa imi arati cartile lor ca nu cred"... in timp ce altul mai batran ca "in alte orase se mai poate, se poate si la noi dar trebuie test dinamic, articulatii, frane, stii si tu, ca la motor".... insa n-am mai continuat discutia ca ma gandeam la 4000 RON cu omologare individuala.
    Nu te uita la ce au ei acolo. Tu lucrezi cu ei? Ei fac o ilegalitate ca-si permit. Asa cum sunt aia de-si cumpara sampanii de 100.000 euro sticla. Ce-o sa faci daca vrei si tu? Sa-i zici aluia sa-ti dea banii? Nu frate, muncesti, asuzi si apoi poate primesti. Cum muncesti ca sa faci 100.000 euro pentru o sticla de sampanie? Evident ca nu ca un om normal, ca altfel nu-i dai
    Last edited by Cezar; 25 June 2014, 12:00. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Originally posted by PRESTIGE View Post
    Poti omologa linistit si jante pe 16/17 apai cauciucuri... Iti face alt talon cu exact aceleasi date, adauga mai multe dimensiuni, stampila cu omologare individuala si drum bun... Eu zic sa te interesezi umpic si o sa stai linistit dupa.

Cam cum te gandesti tu ca se pot omologa la RAR jantele?

Inteleg anvelope, dar jante?
    Stii ce presupune omologarea aia individuala de care vorbesti cu atata usurinta?

Eu sunt unul dintre cei norocosi, am in carte si talon 205/45/17. Crede-ma, nu-i usor!

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Si, legal, o fi ?

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    air ride .... sa ii vad cum belesc ochii dupa ce te opresc ca e prea joasa si pana scot procesul verbal sa il scrie, masina e SUV la loc

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Vinde tot viteza ! ... Fa-o stock ... Vorbesc cu butelie sa iti dea motorul de 1.4 inapoi !

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    scuipa tot ca vreau si eu.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    Poti omologa linistit si jante pe 16/17 apai cauciucuri... Iti face alt talon cu exact aceleasi date, adauga mai multe dimensiuni, stampila cu omologare individuala si drum bun... Eu zic sa te interesezi umpic si o sa stai linistit dupa.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Pai unii angajati au masini modificate si omologate... ca doar sunt intre ei. Stiu o Dacia 1410 Zambet cu jante intoarse, alte anvelope, evacuare sport, jantele albe, capota de papuc diesel (poate si alt motor ce-i posibil) si e a unui angajat si cica e omologata toata. Sa nu uit, e joasa!

O sa ii mai bat la cap sa le omologhez ieftin, pana ii capiez pe ingineri.

Cel tanar spunea ca nu se pot omologa, nu exista asa ceva. I-am spus ca in alte orase au reusit cu 195/50/R15 pe Logan iar el ca "sa imi arati cartile lor ca nu cred"... in timp ce altul mai batran ca "in alte orase se mai poate, se poate si la noi dar trebuie test dinamic, articulatii, frane, stii si tu, ca la motor".... insa n-am mai continuat discutia ca ma gandeam la 4000 RON cu omologare individuala.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google