@alex: bre, eu zic asa: vrei sa te dai tare, ia o toroapa de 1000 euro si fa-i ceva aleia. Bagi multi bani intr-un cazanel din care n-ai ce scoate. Pai tu te duci la 400 m garduri cu o masina de 105 ponei? Daca te dai pe viraje cu ea, o sa ai alta satisfactie.
Vb cu dsign, poate te ia o data la o astfel de cursa. Sentimentul este incomparabil... Tu de ce crezi ca el nu o mai da cu liniutele in configuratia actuala? Pt ca se distreaza mult prea tare pe drumuri virajate.
@danny: poti sa-i si sudezi suspensiile. Poti sa pui roti ca de mini cooper 1968 (de dimensiuni de cart), sau ca americanii de 22 inch. Daca iti asumi si ai cohones sa le scoti ulterior, fa-o. Insa daca te scoate tac-tu din rahat, e cam rusinos
Plus ca-i si nasol sa-ti faca tac-tu masina. Pai ce soi de barbat esti tu? Mie cand mi-a dat tata Dacia, mi-a zis clar: "Baiete, sa ti-o ingrijesti, ca eu mi-am luat mana. Esti baiat mare, te documentezi. O strici, ti-o repari. Nu esti in stare? Atunci, 'te-n ***** ma-tii si mergi cu autobuzul".
Originally posted by Dany_DNY
View Post

Smecherii cu bani de la parinti "se tuneaza". Restul, fac tuning pe barba si munca lor.
Iar cand o dai cu mucii in fasole si n-are cine sa te scoata din rahat decat tu singur, te mai gandesti de 2-3 ori pana sa mai faci aceleasi prostii.
Ba, nasol e cand nu muncesti.
Auzi, DNY-ul, tu muncesti ceva? Faci vreo facultate? Sau o freci pe banii parintilor?

Leave a comment: