Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Sunt 6J ET35 scrie pe ele, originale, le-am luat! Pana si comunistu' (melc) a spus ca sunt mai frumoase ale mele decat ale lui. Si lui Claudiu & Devu' le-a placut, sunt gri metalizat.
Nu ma intereseaza aspectul, FUNCTIONALE sa fie, usoare. Sunt la regaurit pe centru.
Maine poze si le voi pune pe un cantar fara guma si cu guma, dupa 12:00 le iau.
Chiar sunt curios ce greutate are o janta, sunt foarte usurele, te joci cu ele in aer
.
Last edited by aleXpeed; 21 March 2014, 21:21.
Leave a comment:
-
fara "buza" parca nu sunt asa extraordinare .... gusturile nu se discuta , iar decizia iti apartine
. Mult succes !
Leave a comment:
-
Esti un tablagiu ordinar
....... in primul rand sunt mai inguste decat cele de logan au 5,5 j ..et 38 cred (asa vazusem un set) .... cu 195 50 o sa arate ca un C%R pe 5,5 j ...... sunt curios cat de usoare sunt ....eu zic ca au vreo 6 kg jumate
Leave a comment:
-
Intre timp am pus arcurile sport inapoi si este joasaa
.
Altfel, am achizitionat:
-doua Toyo Proxes T1-R 195/50/R15;
-1 litru de lichid de frana Ferodo FBX100 DOT 4 ce asteapta sa pus in locul celui vechi de 9 ani cock-tail cu DOT 3;
-serpisori de Renault Twingo K4M-RS 133 (vreau sa le elimin catalizatorul si sa ii izolez termic;
Ultima bomba, am gasit la vulcanizare jantele acestea...
ATS CUP 15" 6J ET 50 parca (nu sunt sigur). Am ridicat una si este foarte foarte usoara, nu o simt, n-au buza ca altele din "popor" si sunt originale, scrie pe ele.
Am pus una de ochi pe butucul fata si nu atinge in etrier daca ar intra pe butuc, trebuie marita gaura centrala, ce-i drept am placutele tocite cat sa fie necesar sa iau altele. Arata fix ca astea din poza asta, imi plac, gri total, sunt frumoase nenorocitele
.
Ca idee, cu cat e mai mic J-ul, pentru mine inseamna ca sunt mai usoare
. Sunt la fel de late sau putin mai late decat jantele de tabla.
Attached Files
Leave a comment:
-
iti garantez ca e din termostatOriginally posted by aleXpeed View PostCe jante sa iau? Sunt indecis asa ca variante:
1. RH 4x100 15" 8J toate 4 ET 45, gaura centrala 60.1, full polish.
2. Speedline Dinard 4x100 16", gaura centrala 60.1, sunt originale de Renault (au toate 4 capacele de fabrica).
Variante mai rare..
3. ATS CUP 15" (nu gasesc originale. FaneCLK daca le vinzi... )
4. Alium de Logan Prestige Ph2 15".
Dupa suflet as vrea RH-urile ca sigur ar arata foarte bine. Ca si dimensiuni ale gumelor oscilez de la 185/65/R15 la 195-205/50-55/R15 sau 205/45/16.
Ideea e ca am gasit separat 4 Toyo Proxes T1R 195/50/R15 care cred ca ar fi meserie pe RH-uri, trase pe 8J
.
In rest, pe 24 februarie ii trebuie o noua asigurare, sa fiu sigur ca nu mai vine zapada pentru a pune arcurile inapoi si ii trebuie neaparat o evacuare, un "godin" ceva. In rest, functioneaza foarte bine, rar urca la 4 linii motorul, doar cand sta ceva timp pe loc, ori e din termostat, ori se raceste foarte bine motorul din cauza compartimentului foarte aerisit.
Leave a comment:
-
speedline de acu 20 de ani m-am chinuit eu sa vand ceva vreme. jante vechi, dar care nu bateau, nu erau strambe, si asta dupa 20 de ani de utilizare, ia acum ce janta de firma vrei sa vezi daca mai tine la fel.
Leave a comment:
-
Era doar informativ,decat speedline de acum 20 de ani...dar na,masina omului,o asorteaza cu ce jante vrea pipota lui.
Leave a comment:
-
Anuntu ala nu mai e de actualitate :P
In schimb asta e : http://mercador.ro/oferta/jante-ats-...tml#789f5ad743
Leave a comment:
-
-
Astept un PM cu pretul in RON. Eventual daca au cauciucuri si inele de centrare.Originally posted by Graff View PostIti dau eu Borbet T 16 7.5J fata si 9J spatele. Proaspat vopsite si polishate.
Daca nu... m-ati corupt pe Speedline
.
Am fost foarte multumit si de Borbet ca asa late cum le-am avut erau mai usoare decat tablele.
Leave a comment:
-
Guest repliedIti dau eu Borbet T 16 7.5J fata si 9J spatele. Proaspat vopsite si polishate.Originally posted by aleXpeed View PostCe jante sa iau? Sunt indecis asa ca variante:
1. RH 4x100 15" 8J toate 4 ET 45, gaura centrala 60.1, full polish.
2. Speedline Dinard 4x100 16", gaura centrala 60.1, sunt originale de Renault (au toate 4 capacele de fabrica).
Variante mai rare..
3. ATS CUP 15" (nu gasesc originale. FaneCLK daca le vinzi... )
4. Alium de Logan Prestige Ph2 15".
Dupa suflet as vrea RH-urile ca sigur ar arata foarte bine. Ca si dimensiuni ale gumelor oscilez de la 185/65/R15 la 195-205/50-55/R15 sau 205/45/16.
Ideea e ca am gasit separat 4 Toyo Proxes T1R 195/50/R15 care cred ca ar fi meserie pe RH-uri, trase pe 8J
.
In rest, pe 24 februarie ii trebuie o noua asigurare, sa fiu sigur ca nu mai vine zapada pentru a pune arcurile inapoi si ii trebuie neaparat o evacuare, un "godin" ceva. In rest, functioneaza foarte bine, rar urca la 4 linii motorul, doar cand sta ceva timp pe loc, ori e din termostat, ori se raceste foarte bine motorul din cauza compartimentului foarte aerisit.
Leave a comment:

Leave a comment: