Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al!n
    replied
    Eram la Nea' Ilie, bagam burta-n draci ))

Leave a comment:

• loloatevistul
    replied
    Am vazut ieri masina pe targu' din vale, mai erau doi forumisti, al!n si Lau parca. Am stat putin, m-am uitat la ele. Voiam sa dau un claxon, da' m-am abtinut)

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Bravo dezmembrel !

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Felicitari viteza pt locul 1 !!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Am pus rotile pe spate cu doua cauciucuri Marangoni Zeta Linea 195/50/R15 care mai merg 3 veri cumparate la un pret derizoriu (DOT 2011, ca si Toyo de pe fata, tot cu DOT 2011), o prelungire de Golf 3 (pusa mult mai bine de data aceasta, strict pentru imbunatatirea aerodinamicii si a consumului, am fost multumit si inainte) iar intermediara este in stare avansata de uzura reusind sa o distrug rau dupa ce am tinut masina blana cu bordul inchis pe A1 pana la kilometrul 23 ca in vremurile bune (fara prelungire fata).

Sunt foarte multumit de aderenta masinii fata de clasicele baloane + DOT-ul ok si carnea suficienta de pe anvelope.

De asemenea, bujiile au aproape 53.000 de kilometri iar kilometrii totali ai masinii au sarit de 250.000.

Voi avea in vedere revizia motorului de 10.000 de kilometri de cand il am, la 253.000 km., de schimbat bujiile iar evacuarea mai are de asteptat, nu ma dau in vant dupa tobe sport, vreau silentioasa si foarte eficienta (probabil traseu complet de dCi fara catalizator si intermediara + toba normala sa aiba presiune a gazelor, rezultatul fiind sa zornaie la cox). Voi masura latimea tevii traseului de dCi de la intrarea in toba sa stiu cat are in final. As avea in plan si prezoane + distantieri spate.

Totul cand vor fi finante. Paste frumos tuturor!!
    Attached Files

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by b-29-dzv View Post
    cu alte cuvinte multumit de rezultat si plimbat cu dezaxata galbena(DYZ)
    Maarfa rau masina, merge super super si mi-a dat Claudiu acceptul pentru soferii Low&Slow, nu am fost asa bomba)). Cum vedeam o groapa sau ceva suspect, hopa frana ca ma gandeam la ATS-uri, praguri, bara.. culmea ca iti scazuse consumul cu juma' de litru, merge super jos, ca o masina normala, nu subtureaza, nu "maraie" cu cutia de diesel si trage cursiv, i-am dat odata un 2 si 3 sa vedem cum trage, merge belea!

Evacuarea imi placea la nebunie, vreau si eu evacuare sport)).

Originally posted by GOLAN91 View Post
    Daca nu merg si eu 500m cu dezaAXAta asta galbenă nu sunt loganist.
    Mâine daca poti baga si conducta de servo in portbagaj.merci.
    Da da, bag ce conducte am si vezi maine seara.

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Daca nu merg si eu 500m cu dezaAXAta asta galbenă nu sunt loganist.
    Mâine daca poti baga si conducta de servo in portbagaj.merci.

Leave a comment:

• b-29-dzv
    replied
    cu alte cuvinte multumit de rezultat si plimbat cu dezaxata galbena(DYZ)

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by dsign View Post
    Viteza, ia zi ma de Vadim, ii place acum masina ca are servo?
    Crezi ca stie? Afla el singur saptamana viitoare cand o sa urce in ea)). Sper sa traga de volan ca sa dea cu capul in geamul sofer.

Daca nu avea el clientul ala saptamanal de aeroport ca sa il ia cu masina mea (nu ai voie cu taxi in parcarea aeroportului, chiar fara aparate), nu mai aveam banchete spate de mult timp.

Am terminat si cu geometria ca m-am saturat, directia, articulatiile si franele sunt la inaltime. Cauciucuri spate si prezoane va vedea mai tarziu + lichidul de frana.

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Gresit ! Mentalitatea comunista zice asa ...."cand oi munci tu sa iti iei masina arunci sa iti bati joc de ea !"

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Pai Vadim nu are masina de la partid?Fiecare cu cazanu lui.

Leave a comment:

• lau911
    replied
    O sa puna kompressor cand o sa vrea Vadim ....! ))

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Viteza, ia zi ma de Vadim, ii place acum masina ca are servo?

Leave a comment:

• GOLAN91
    replied
    Nu asculta ce zic racerii fara banchete scaune si dau la manivelă.Acum daca nu ai pompa de servo ai loc perfect pentru kompressor.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    A fost deteriorat ca in timpul cat alergam de la Policolor spre Berceni l-am pus pe Claudiu sa gandeasca in locul meu, aveam creierul varza facut de la "Vadim" ))).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google