Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cezar
    replied
    Originally posted by Dany_DNY View Post
    Bossule pana la urma e fix treaba mea pe banii cui o frec si ce fac si ce nu fac eu ! Si ca sa te linisteasca am si un job destul de bun ...
    Un job deosebit, te cred. Eu am sofer cu facultate bre, deci nu-mi povesti despre ce ar putea face unul fara bac.
    Si cu "boss", m-ai convins. Unde dai o carpa? Dau spaga cam proasta, dar merge de-o fibra.

Originally posted by Kojak View Post
    Numa' sa nu fie un job d-ala care presupune abordari de genu': "ce-i facem boss?", "ie gata boss"!

Scuze Dany, nu m-am putut abtine, no offence.
    Probabil ca despre asta e vorba, insa nu e o rusine. Si eu am spalat masini, care-i buba? Doar ca n-aveam atitudinea asta.

Originally posted by Dany_DNY View Post
    stai linistit ! ...
    Stam toti, ca doar noi ne-am facut un rost. Nu mai stam cu parintii in casa, pe munca lor. Ne-am luat bac-ul (fara pile), am dat si la facultate, am si intrat, terminat, am si muncit, muncim in continuare. Noi stam linistiti.
    Si stii de ce toate astea, nu? Pt ca: aroganta. Si mai ales din partea unuia care n-a dovedit decat ca nu poate lua bacul.
    Ba, pana si Vanghelie l-a luat!!!!

Originally posted by aleXpeed View Post
    Acum depinde caci soferi cu kilometri suntem destui insa trebuie sa avem grija si de radare . Eu unul am sechele de la asemenea intamplari, nu ca n-as merge mereu cat duce motorul asta pe autostrada dar pur si simplu atata timp cat n-am statie de emisie-receptie nu mai am tupeul de alta data de a merge blana mereu (oras-localitate-exterior-autostrada). De altfel mi-ar placea o astfel de expeditie, performantele masinilor sunt asemanatoare, mai putin Cezar care ar intra cu brio cu MCV-ul la asa ceva ca sa fie distractia palpitanta, parca tot 16v este, mai greu ce-i drept ).

@ Kojak: daca tot ne plac unele modificari, singura solutie in a circula fara probleme este de a fi politisti cu acte-n regula, altfel doar cu relatii si smecherii ieftine care nu prea tin. Intre ei nu se ard, isi tin legitimatiile la ei mereu si uita de probleme, tara nimanui .
    N-ar fi rau, insa nu pot sa maltratez MCV. E la produs de ceva timp.

@kojak: cine umple randurile echipajelor de politie? Nu oameni tot ca noi? Nu tot aceeasi oameni care n-au respect fata de munca si fata de lucrul bine facut?
    Last edited by Cezar; 26 June 2014, 10:10. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    N-am nici stație cu colega și nici detector.

Eu îi simt de la distanță ! The force is strong within me !

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by dr_mke View Post
    Daca dam un raliu de distanta lunga, in circulatie normala, cu Prestiju stock va dau fum la toti fara drept de apel.
    Acum depinde caci soferi cu kilometri suntem destui insa trebuie sa avem grija si de radare . Eu unul am sechele de la asemenea intamplari, nu ca n-as merge mereu cat duce motorul asta pe autostrada dar pur si simplu atata timp cat n-am statie de emisie-receptie nu mai am tupeul de alta data de a merge blana mereu (oras-localitate-exterior-autostrada). De altfel mi-ar placea o astfel de expeditie, performantele masinilor sunt asemanatoare, mai putin Cezar care ar intra cu brio cu MCV-ul la asa ceva ca sa fie distractia palpitanta, parca tot 16v este, mai greu ce-i drept ).

@ Kojak: daca tot ne plac unele modificari, singura solutie in a circula fara probleme este de a fi politisti cu acte-n regula, altfel doar cu relatii si smecherii ieftine care nu prea tin. Intre ei nu se ard, isi tin legitimatiile la ei mereu si uita de probleme, tara nimanui .

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    stai linistit ! ...

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Numa' sa nu fie un job d-ala care presupune abordari de genu': "ce-i facem boss?", "ie gata boss"!

Scuze Dany, nu m-am putut abtine, no offence.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    Originally posted by Cezar View Post
    Auzi, DNY-ul, tu muncesti ceva? Faci vreo facultate? Sau o freci pe banii parintilor?
    Bossule pana la urma e fix treaba mea pe banii cui o frec si ce fac si ce nu fac eu ! Si ca sa te linisteasca am si un job destul de bun ...

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    mishto senzatia la acvaplanare. simti ca esti cu barca volanul devine un obiect de decor. Doctore, nu prea tii la viata ta....

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Am mers si cu 180, spre Constanta, saptamana trecuta joi, in spatele unui RangeRover Sport d-asta nou. La un moment dat am renuntat pentru ca era prea de tot, dupa 2-3 acvaplanari.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by dr_mke View Post
    160 pe ploaie torentiala
    Doar atat?

Leave a comment:

• dr_mke
    replied
    Daca dam un raliu de distanta lunga, in circulatie normala, cu Prestiju stock va dau fum la toti fara drept de apel.

Amu' de frane nu comentam, este upgrade bolt on, fara modificari.

In 10 ore am venit azi la Bucale, am rezolvat treaba, n-am mai ajuns la DaciaShop ca se facuse 4:30 si-am ajuns si inapoi acasa la Deva, cu Logan stock.

160 pe ploaie torentiala, nu recomand. Aveam insa un serie 7 la care-i vedeam stopurile mereu, destul de mult in fata.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Exact!

Mergeti pe langa sectiile de politie...tot ce e parcat p-acolo la strada si foliat total, e masina de gabor.
    Cea mai clara dovada, nu le mai trebuie atipiltu' cu IPA sau SNPPC in geam.

Leave a comment:

• Alex23
    replied
    Referitor la folie am vazut acum vre-o 2 ani masina unui Garcea foliata toata cu folia cea mai inchisa inclusiv parbrizul, m-am ingrozit când am intrat in ea si totusi era ziua, nu stiu noaptea cum se descurca.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Aceasi poveste si cu folia pe geamurile fata.
    O gramada de gabori au masinile particulare foliate cap - coada (minus parbriz) cu cea mai inchisa tenta posibila, 95%, inclusiv pe fata.
    Noi, astia fraEricii daca ne punem folie pe fata doar o idee mai inchisa decat geamul stock, vorbim de un maxim 25-30%...hop da talonu' incoa'!
    ...Tara de kkt!

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Pai asa ne-au spus: "se retine talonul pentru ca anvelopele de pe fata (V-uri de vara 2011) nu sunt omologate si prezinta pericol pentru siguranta circulatiei" insa am ramas putin nedumerit dupa ce mi-a dat dovada de circulatie... "la revedere, sa traiti, plec sa pun in pericol siguranta circulatiei pentru urmatoarele 15 zile", e cam absurda treaba cu siguranta circulatiei. Logic ar fi trebuit sa nu mai misc masina de acolo, deh, siguranta celorlalti...

@ Cezar: ca sa ma dau ca Dsign ar trebui sa pun arcurile sport si rotile inapoi ... Ciudat este ca, de ciuda, in configuratia standard o alerg mai tare decat inainte, dau in toate gropile si denivelarile ca barca tot "pluteste".

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    adevarul e ca intre un tir cu sarmele din anvelopa la vedere si un logan cu alte dimensiuni de anvelope....prefer oricand un tir de asta sa faca o explozie, urmata de un derapaj necontrolat pe contrasens. macar te scurgi instant in lumea umbrelor. nu te mai chinui prin spitale. nu?
    asta e grijania mamii lor de meletzeni?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google