Diverse: Casco , rate , evaluari , cu leasing sau cu credit...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radu2008
    replied
    Firma de leasing a facut rca-ul la UNITA!

Leave a comment:

• rontz_rontz
    replied
    Originally posted by radu2008 View Post
    Valoarea RCA-ului la leasing a scazut nu a crescut eu am platit anul trecut 700 ron iar anul acesta 475 ron!

ESTI SIGUR? EU MI-AM FACUT CALCULE PENTRU APROXIMATIV 1000 DE LEI...DAR TOTUSI NICI ASA PUTIN NU CRED CA ESTE.TU UNDE AI FACUT RCA-UL?EU AM LA OMNIASIG.DIN CATE STIU ESTE MULT MAI MULT.MERSI.

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Valoarea RCA-ului la leasing a scazut nu a crescut eu am platit anul trecut 700 ron iar anul acesta 475 ron!

Leave a comment:

• rontz_rontz
    replied
    Salutare,am si eu o mica intrebare:stie cineva daca s-a modificat valoarea RCA-ului la un leasing auto pt un logan?Am auzit ca va creste cu 50%?Are cineva leasing si si-a facut cat de curand asigurarea RCA?

Leave a comment:

• ciky
    replied
    Mi-am facut si eu zilele trecute casco la Loganel...1230 Ron fransiza per eveniment 0% la Omniasig.Si Rca m-a costat 430 ron la Euroins

Leave a comment:

• sarmalutza
    replied
    salutare!..as dori sa imi cumpar un logan 1.5dci 85 CP din 2007 second hand cu credit..vreau sa stiu cat ma costa CASCO full p an..aveti idee?

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    mesaj pentru cei care aveti credit la BRD si casco la asiban (grupama), de preferat incheiat cel devreme in 2009,dar nu numai,va rog frumos contactati-ma pe PM.
    (mai ales care aveti oferta din vara cu 1 an casco gratuit).

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Originally posted by alindrgn View Post
    si el, la fel ca si cei cu leasing au contract pe toata perioada creditului/leasingului. de ce sa ma duc in alta parte, cand eu am contract pe toata perioada creditului? eu nu am semnat degeaba acel contract, asa ca nu renunt. simplu. nu trebuie nimeni sa treaca la alta firma, ca asta da dovada de lasitate
    Ai semnat tu vreun contract de asigurare la leasing? Eu nu cred. Contractul CASCO la leasing se inmaneaza utilizatorului in copie xeroxata iar conditiile cu privire la asigurarea CASCO si RCA sunt precizate in contractul de leasing, cel putin asa e la RCI.

Pentru cei care ati achizitionat masina cu credit auto si ati semnat un contract CASCO, spuneti pe cinstite cati ati citit contractul?

In eventualitatea ca ati fi citit contractul si ati fi fost pusi in situatia de a nu putea achizitiona masina daca nu erati de acord cu prevederile contractului de CASCO ce faceati?renuntati?
    Sistemul e asa cum e dar trebuie sa fim corecti si cu noi insine.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    alin drgn terminate cu reporturile ca esti penibil... nu modific nici un titlu , parca esti copil acolo se discuta strict o problema ce tine de brd-omniasig-acte aditionale... pot aparea si alte probleme cu omniasig si alte banci sau omniasig-brd dar alta problema decat cea cu actele aditionale... si se discuta aici...
    Ma repete devi penibil , a ba nu JENIBIL...
    Daca imi dai vreun raspuns acid la acest reply iti iei iar warn , fi baiat cuminte si sezi in banca ta , fi calm... Am raspuns public ca sa nu crezi ca-i vreo musamalizare sau conspiratie cu americanii

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    zi tu pas si o sa iti dai pumni in cap in caz de belele. acum a deschis cineva un topic unde cauta piese din jumatate de masina...ce gandire au unii si nu constientizeaza deloc. nu-ti fa. aici vorbim doar despre leasing si casco omniasig, pentru alte nelamuriri treaba voastra. cautati prin forum sau deschideti topic.

Important Moderator or Administrator NoteIgnorati partea Bolduita...
    Last edited by SoNyKeL; 9 June 2009, 23:59.

Leave a comment:

• BOSS03
    replied
    Am fost sa vad o calculatie de casco la o firma, trimis bineinteles de catre cineva. Sincer mi se pare o plata foarte mare a unei asigurari, doar daca e din vina mea, nu a fost cazul doar 1 data, eram incepator si portiune cu polei, sau autor necunoscut. De al doilea lucru mi-e teama, dar nu este chiar asa. Sa dau pe an 22 milioane la o valoare a masinii de 312 milioane, ca vreau eu fara franciza, este 7.05%, adica foarte mult, iar pentru cei netrimisi, oare cum este? La un casco zic pas.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Nu se reziliaza, se modifica.........

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    nu se micsoreaza, nu se mareste, dar se reziliaza contractul dupa cum se observa mai nou...

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Originally posted by marcone View Post
    salut baieti! am si eu o nelamurire tot in legatura cu casco, daca poate careva sa dea vreun raspuns il rog sa scrie .
    mi-am cumparat in martie 2008 un logan kiss fm cu banii luati de la brd (credit-auto)/10 ani,platesc o rata fixa de 570 lei cu tot cu casco, care e vreo 90 de lei . ce nu stiu e daca trebuie sa-mi scada rata la casco sau nu, avand in vedere ca masina are deja un an si doua luni,ca de platit tot 570 lei platesc .
    Atunci cand polita se face multianual nu se mai schimba nimic indiferent daca ai sau nu ai daune.Aceeasi rata o platesti si in primul an si in al zecelea an in schimb poti sa ai oricate daune ca polita nu se mareste dar nici nu scade.

Leave a comment:

• B 83 RMJ
    replied
    si ce va plangeti? mie la leasing mi s-a bagat pe gat omniasigul si casco si rca.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google