Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Merg foarte mult in Bucuresti si cel mai mult am o mare injuratura pentru cei care nu dau semnal la schimbarea directiei de mers - te trezesti pur si simplu cu ei in fata ta in plina frana.Pentru cei care nu stiu s-au nu au obisnuinta ...... dati semnal si veti avea injuratura cu "viata lunga si prospera"
    Kiss Fm Gris Platine DC

    Comment


    • nu numai in bucuresti se intampla cele spuse mai sus. e plina romania (si nu numai) de destia. poate mai facem si noi greseala asta sub inconstienta
      sigpic

      Comment


      • Vitrioale,ce acid esti!Pai,ar trebui sa avem sute de mii de politisti care sa fie onesti si sa nu accepte spaga,si inca mai cauta politia sa-l gaseasca pe primul candidat care sa corespunda.Marele adevar e ca munca mamelor,adica educatia,nu poate fi suplinita de legi,politie,actiuni,mitinguri sau indignari.Ce ar fi de facut?Sa fie fiecare unul in plus in randul oamenilor normali,si in timp,poate ca anormalul va deveni exceptie,nu regula .

        Comment


        • Eu cand merg linistit,deci schimb banda linistit dau semnal,cand merg mai repede,nu mai dau semnal nu are sens,pentru ca oricum eu ma duuuuc.Deci nu pun frana in fata ta .Pe astia cum fac eu sper ca nu ii injuri .Bafta.
          sigpic

          Comment


          • in fiecare zi plec de acasa la munca calm si mers normal dar de fiecare data apare un tampit care sa ma inerveze si nu ai cum sa conduci calm in oras asa ca m-am adaptat la stilu de condus depasit tot ce imi sta in cale si accelerat incontinu pana la oprire in sigurantza sa scap cat mai repede de tot... pe mine ma inerveaza 30%taximetristi care se baga crezand ca o sa opresc sa i las... 30% soferi cu dacile 1310 si alte vechituri cu femeile nu am avut probleme chiar cunosc niste soferitze ffff bune 20% chiorii si 20% pietonii ...dar mai sunt si idioti si nesimtiti si toate natziile.... pana la urma ajug la toti soferi dar asta e traficu... asta e
            : Sofer5: : Surf:

            Comment


            • aia cu xeoane in faruri stock

              aia cu xeoane in faruri stock
              daca aveti asa ceva feritiva de mine si LENUTA, va consider dusmani de moarte si voi face tot ce pot sa va scot in decor [la propriu si la figurat]
              sa va spun si de ce ,
              azi dimineata cam pe la 5.00 , ma intorceam si eu de la sch-III obosit dupa o noapte de munca, virez dreapa si intru pe soseaua de centura schimb a3-a4, cam 90-100 k/h si intra un nenorocit de pe un drum lateral si-mi baga xeoanele in fata de ma bronzeaza la retina, calc putin frina ca sa reduc viteza ca nu prea vedeam nimica,
              ca prin ceata vad o scinteiere rosie cam pe mijlocul drumului aveam cam 60k/h, calc frina pina la fund din instict [din sens opus venea ceva mare tir autobuz]in lateral nu aveam unde sa scot masina ca repara drumu si sunt miste santuri de peste 1m, si opresc in curu unui pampalau cu o dacie din 1900 toama ramas in pana statea prostu in mijlocul drumului fara nici o lunimina
              daca nu frinam din timp acuma umblam prin servis sau poate mai rau
              uiteasa doi prosti te omoara cu toate ca faptele lor luate individual nu par periculoase
              de aceia m-am hotarit de azi port in masima o lanterna militara de semnalizare
              7000 lm ,cum vad unu cu xeoane scot faru pe geam si il pun in ochii 2 zile nu va vedea decit puncte albe
              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

              Comment


              • Pacco iti dau un sfat: orice schimbare de sens cat ar fi ea de mica da semnal si nu vei avea probleme ..Nu degeaba sa inventat semnalizarea - are rolul de a avertiza pe ceilalti participanti la trafic de intentia ta -tu nu stii ce se intampala in mintea celorlalti - sunt uni care atunci cand vad ca maresti viteza ,o maresc si ei si multe altele .
                Kiss Fm Gris Platine DC

                Comment


                • @mmaxalb-super tare ideea!mi-ai dat de gandit!tare as vrea sa vad asa ceva
                  "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

                  Comment


                  • E faza,ca nu am timp mereu sa dau semnal...Ca eu de obicei dau la orice schimbare a directie,sau a benzii.
                    sigpic

                    Comment


                    • Tineretea asta!
                      Kiss Fm Gris Platine DC

                      Comment


                      • @mmaxalb- Si sa-i vezi fara lumina(luminile) de ceata aprinse pe autostrada, cand nu se vede la 100-150 de metri. Sau cu stopurile murdare de nu se vede daca au aprinse luminile sau nu..Chiar daca nu speli des masina-pe noroiul asta oricum n-o speli des!-dar macar sa stergi stopurile cu o carpa!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                        Comment


                        • Eu nu o sa inteleg niciodata pe cei care merg cu luminile spate_ceata aprinse...in oras!
                          Si nu odata m-am plasat in fata lui si aprindeam intermitent acel bec, poate isi da seama.
                          Of...greu!!!
                          De alte lumini ce sa mai zic
                          Eram in afara localitatii si un nene avea aprinse luminile de ceata, masina incarcata (se vedea cum erau directionate fasciculele) si imi bateau toate drept in oglinzi (pe cea dinauntru am dat-o peste cap, celelalte...), am semnalizat, poate isi dadea seama omul ca ma deranjeaza apoi am aprins lumina rosie...a inceput sa faca niste crize...Si ne-am tot "jucat" asa cu luminile pret de cativa km, am trecut in spatele lui, si am incercat sa-i arat cu ce gresea (ridicam si coboram fasciculul de lumini, luminile de ceata aprinse_stinse etc...)
                          Ce sa ii faci, cred ca trebuie sa imi iau si eu o lanterna d-aia militara.
                          De unde se cumpara?

                          E trist (uneori dramatic!) ca unii nu cunosc la ce folosesc unele lumini si cum trebuie folosite. Sunt altii foarte atenti si ajungi sa faci o placere din a conduce noaptea prin curbe (iti dai seama dupa lumini daca e ceva sau nu, isi sting reciproc luminile ambii soferi, etc)
                          Cat despre mizeria farurilor, stopurilor...masina de multe ori o las murdara (daca o spal, in cateva ore e la fel, pe unde circul...) DAR plasticele acelea si numerele...sunt curate, vizibile.
                          Last edited by 77sky; 25 January 2009, 10:48.
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

                          Comment


                          • Dar sa vezi cum e sa intri in depasire pe timp de ceata si sa te pomenesti cu "animalul" in fata ta pe contrasens pentru ca nu stie sa porneasca faza de intalnire...sa nu mai zic ca era si dotat cu proiectoare de ceata dar oprite, bineinteles...asta e pur si simplu inconstienta
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                            Comment


                            • Sau nestiinta.Eu era sa intru acum 2-3 saptamani intr-unu deoarece nu l-am vazut,era bezna totala si omul mergea fara nicio lumina aprinsa,nimic absolut nimic.Mi-a stat inima in loc pentru cateva secunde.
                              sigpic

                              Comment


                              • Originally posted by mmaxalb View Post
                                aia cu xeoane in faruri stock
                                daca aveti asa ceva feritiva de mine si LENUTA, va consider dusmani de moarte si voi face tot ce pot sa va scot in decor [la propriu si la figurat]..........
                                ...........de aceia m-am hotarit de azi port in masima o lanterna militara de semnalizare
                                7000 lm ,cum vad unu cu xeoane scot faru pe geam si il pun in ochii 2 zile nu va vedea decit puncte albe
                                Eu am becuri cu xenon, reglate la maxim in jos si pana acum nu mi-a dat nimeni niciun flash, nimic, de cand le am si le am de ceva timp, deci, consider, ca nu deranjeaza.
                                Am mers cu ele si ziua si noaptea si nu consider ca deranjez, pe cineva.
                                Daca zici ca mergi noaptea, vezi sa nu uiti, faza lunga aprinsa ca iti dau cei de pe contra sens cu flash-ul, doar ca sa te atentioneze, de greseala.
                                Daca ei au xenon (cu lupa, sau fara), asta inseamna ca ei te deranjeaza?
                                Oricum, merg si eu mult noaptea, cu xenoane aprinse, daca vad vreun far suplimentar, la nivelul geamului, sa stii ca eu consider, ca acela care doreste sa ma orbeasca.
                                In cazul asta, politia nu stiu cui ii va da castig de cauza, celui care are ceva cu xenoanele (cu sau fara lupa), care doreste sa-i orbeasca pe cei din contrasens VOIT, sau celor care au xenoane (cu, sau fara lupa).
                                Oricum, tin sa te anunt, inca odata, ca daca ma orbeste cineva, de pe contrasens, cu un far, la nivelul geamului, ori il scot inafara carosabilului (nu ma intereseaza daca e prapastie, sau nu), ori intru in el, si-l fac muci.
                                Last edited by xew; 25 January 2009, 12:00.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google