Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scuze de calitate dar telefonul meu a luat o tranta de nu mai face zoom. Se intelege totusi...
    Attached Files
    http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

    Comment


    • @ionut.stavar - i'm happy !

      Si ca sa mai fiu si on topic, - a venit caldura fratilor ! Sa vedeti acuma puzderie de motociclisti, care mai de care cu 200+ km/h prin oras ! Si dupaia fac campanii gen ''atentie la motociclistii din trafic'' !!! Sa-i ferim noi, ca pe ei momentan ii doare-n p... de viata lor ! E mai important sa la curaga balele unor pitipoance de 2 lei dupa motoare, decat viata lor !
      RESPECT MAXIM biker-ilor care respecta limitele de viteza si bun simt, cu toate ca ar putea merge si cu 300 km/h unii merg legal.
      Last edited by dani55wss; 5 June 2012, 16:41. Reason: Automerged Doublepost
      http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

      Comment


      • Da s-a deschis sezonul la donatorii de organe
        "light up the darkness" Bob Marley

        Comment


        • Originally posted by karlos12 View Post
          http://www.trafictube.ro/soferi-dusi-acasa/#comments

          1. Ce parere aveti despre asemenea soferi? Adica tu mergi cu viteza legala, plus ca mai era si masina de politie cu radarul, iar altul in spatele tau este nervos ca mergi prea incet dupa mintea lui infecta.Mai si franeaza in fata ta, se da jos la tine ca sa iti dea o lectie, cum ca nu e bine sa mergi legal pe sosele atat timp cat el participa la cursa de la Hungaroring. De ce pana mea nu l-a depasit? Il dureau ochii? Sau poate dibuise radarul iar el nevrand sa incetineasca il luase pe cel care a filmat drept cap de coloana adica "iepure" ca sa-l ia radarul iar el sa treaca vijelios? De aici probabil si ofticarea cocalarului ca iepurele mergea legal.Ce a ajuns Romania. La mana cocalarilor cu cazane de 300 E.

          2. Ce rezolvari gasiti in aceasta situatie? Sa iesi sa te bati cu turbatul? Poate ai familie in masina(indeosebi copii).Daca ai un pistol cu bile il poti folosi in legitima aparare in asemenea situatii? Daca nu ai camera video nu cred ca poti motiva folosirea "puscociului".
          1. Intuitia mea imi spune ca nu ala a fost motivul pentru care s-a suparat smardoiul. Noi am vazut doar ce a vrut cel care a filmat, sa vedem.

          2.In Romania, legea este gandita foarte prost atunci cand vine vorba de autoaparare. Arma trebuie tinuta acasa, intr-un fiset metalic incastrat in perete si chiar se fac controale neanuntate pentru a se verifica acest lucru, in niciun caz nu se considera autoaparare daca tu umbli cu arma dupa tine ca un cowboy si o folosesti in caz ca. Permisul de port arma se elibereaza doar pentru arme cu gloante de cauciuc, iar pentru arme cu glont se poate elibera doar in cazuri speciale (de ex. angajatii din politie).
          In cazul unei batai de strada sunt foarte, foarte multe necunoscute si nu stii niciodata cum se va termina pentru ca nu stii niciodata cu cine ai de-a face, iar tipul din filmulet a procedat corect plecand mai departe.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

          Comment


          • Sunt enervanti soferii care stiind ca este radarul in fata, merg cu 50-60km/h in zona cu 90 km/h. Mergi frate legal ca nu te premiaza nimeni daca te prinde radarul cu viteza sub limita legala...

            Comment


            • Si eu m-as mira ca doar pt atata sa se fi aprins buhaiu' ala asa tare... Cine stie care o fi fost faza... Totusi e plin de astfel de specimene, si un pistol cu bile face fata cu brio unuia ca ala, cu conditia sa nu scoata si ala vreunul ! Dupaia iese counter-strike live !
              Sunt total impotriva violentei, da' cu ciobani de-astia numa' cu solutii extreme o scoti la capat. Altfel risti sa iesi cu oasele si masina ''sifonate''...

              @vasile78 - am patit faza descrisa de tine la sinaia pe centura in martie, si l-am depasit pe continua ca era goala soseaua si era sa-mi las carnetul pe acolo. Initial am crezut ca avea vreo problema de mergea cu 40, ca inainte de sinaia o ardea cu 120 ! In zona e 70 limita, el avea statie pe duba si stia ca-s militienii, totusi n-am inteles de ce mergea cu 40 ! Si agentii l-au intrebat de ce mergea asa incet si n-a stiut sa raspunda !
              Last edited by dani55wss; 5 June 2012, 20:11. Reason: Automerged Doublepost
              http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

              Comment


              • pe mine ma enerveaza cei care cred ca merg legal dar nu o fac.in general cei de buc.ei pun frane la orice trecere chear daca nu e cineva si asta o poti vedea de la 200 de metrii.sincer nu ii inteleg.mergi pe bulevard cu 40 50 si cand ai ajuns in dreptul trecerii pui frana sa aungi la 30.mai sunt cei care atunci cand vad ca vrei sa ii depasesti da si ei dupa masina.si a 3-a categorie si cei mai nesuferiti cei car eau bmw sau alte marci si te depasesc cu toate ca nu merg mai repede ca tine ci doar ca sa arate ca ei sunt smecheri

                acum nu vreau sa tin apararea nimanui dar daca mergi cu viteza legala cu toate ca toata lumea stie ca e imposibil sa mergi legal macar fa-le loc celorlalti participanti sa depaseasca.sincer intalnesc oameni care merg cu 60 lipiti de linie.
                Last edited by biancamarius5; 5 June 2012, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Originally posted by biancamarius5 View Post
                  pe mine ma enerveaza cei care cred ca merg legal dar nu o fac.in general cei de buc.ei pun frane la orice trecere chear daca nu e cineva si asta o poti vedea de la 200 de metrii.sincer nu ii inteleg.mergi pe bulevard cu 40 50 si cand ai ajuns in dreptul trecerii pui frana sa aungi la 30.
                  Eu zic ca e un lucru bun ca se intampla asta, desi eu n-am vazut pe nimeni niciodata, niciodata, nici macar o data. Intelegeam sa te enerveze daca mergeau cu 100 km/h pe la treceri, dar sa te enerveze ca reduc viteza (lucru recomandabil, dealtfel) pe mine ma face sa nu mai am ce sa zic.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                  Comment


                  • Doar mie mi se par soferii cu numere de IF pe masina mai nesimtiti decat media? Macar sa ssemnalizeze nu stiu cand se baga in fata ta din scurt, ca deja cu asta sunt obisnuit.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                    Comment


                    • Mie imi par cei mai versati bucurestenii, cum stiu ei sa se bage, sa-ti faca loc cand trebuie nu prea stiu multi ! Fiecare milimetru e folosit maxim ! Desigur daca te vad ca eziti si esti gasca ti-ai luat-o !
                      De exemplu, in bv intr-un giratoriu cu 3 benzi n-am curaj sa intru paralel cu o alta masina. Indiferent de banda, in 10 cazuri din 10 voi iesi cu masina sifonata ! In bucuresti, acelasi tip de giratoriu n-am nici un stres sa intru cu inca 2 masini in paralel.
                      Situatiile descrise au fost probate de ''n'' ori !

                      Ce-o fi atat de greu sa fie atenti stanga - dreapta si sa se incadreze de la bun inceput pe banda care trebuie ? Inainte sa intre e pe banda a 2-a, intra, dupa 5 metri e pe banda 3, dupa care iese direct in banda 1 ! Toate astea se intampla in 15-20 de metri la viteze de 40-50 km/h ! Astia-s sanatosi la cap ?
                      Cred ca si un cal cu ochelari de aia pt vazut doar inainte se descurca mai bine !
                      Last edited by dani55wss; 5 June 2012, 23:08. Reason: Automerged Doublepost
                      http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

                      Comment


                      • Pe mine ma enerveaza : soferii care stau in spatele tau la nici 2 metri pe un drum liber, aratandu-ti dispretul pentru simplul fapt ca nu circuli cu viteza mare.
                        : soferii care semnalizeaza la stanga chiar atunci cand se face verde.Daca semnalizau mai din timp, ma duceam eu pe alta banda pentru mersul inainte.
                        : soferii care in giratoriu aflandu-se pe a doua sau a treia banda te claxoneaza cand se intersecteaza cu tine , tu fiind pe prima banda vrand sa iesi pe la a doua sau a 3 iesire, crezand ca ei au prioritate.(de iesire?????).
                        : soferii care nu respecta regulile de circulatie in parcarile din supermarketuri.
                        : soferii cu cazane din 1980 care isi pun alarme Viper si isi aleg cele mai bune locuri de parcare din fata blocului.( am vreo doi la mine in bloc care tremura la gandul ca hotii le-ar putea fura "limuzinele".
                        Last edited by karlos12; 6 June 2012, 09:24.

                        Comment


                        • Mie nu îmi plac şoferii nesimţiţi. Şi cu asta am acoperit tot .
                          Nu prea îi înţeleg nici pe cei pe care îi las să se bage în faţa mea şi nu schiţează nici un gest de mulţumire, sunt destui, poate unii lasă să se înţeleagă de la sine dar nu ştiu ce să zic, m-am cam obişnuit, dar când las pe cineva să se bage în faţă îmi place să ştiu dacă omul merită, dacă îmi mulţumeşte ştiu că apreciează. Dacă văd un cocalar cu o căzătură de maşină nu îl las să se bage... Ei de obicei nu mă lasă pe mine să mă bag...
                          Aprecieaz foarte mult cei care mă lasă să mă bag, când ies de la mine de pe stradă când sunt ore de trafic mare ar fi imposibil să ies şi eu, sau ar trebui să aştept o juma de oră, şi sincer când e trafic bară la bară în juma de minut am ieşit de la mine de pe stradă, culmea imediat după ce ies se termină o bandă, ar fi 2 dar sunt maşini parcate, aşa că trebuie cineva să mă lase iar. E de apreciat enorm că eu ies la vreo 70 m de semafor şi să te lase cineva în faţă e lucru mare având în vedere că el tocmai se apropia de semafor şi din cauza mea se poate să mai stea un semafor.
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                          Comment


                          • peste 50% din conducatorii auto din bucuresti, ca soferi sunt prea putini, femeile (peste 90% din ele) si mosii, cu orice fel de masina, dar in special cei cu logan sunt cei mai periculosi. probabil ca inca se cred cu cativa zeci de ani in urma.

                            Comment


                            • Originally posted by dani55wss View Post
                              Mie imi par cei mai versati bucurestenii, cum stiu ei sa se bage, sa-ti faca loc cand trebuie nu prea stiu multi ! Fiecare milimetru e folosit maxim ! Desigur daca te vad ca eziti si esti gasca ti-ai luat-o !
                              !
                              Intr-adevar aglomeratia din Bucuresti poate duce la formarea unor obiceiuri sanatoase si de bun-simt daca cel de la covrig este un om cu bun-simt. Insa sunt foarte multi berbeci la care efectul e contrar. Si asta o spune unul care merge in fiecare zi prin Bucuresti vreo 30 km.

                              Ca si exemplu: daca sunt berbeci care blocheaza intersectia fac 50-60 minute pana acasa. In zilele cand nu blocheaza nimeni intersectia fac 25-40 minute. Am facut Pipera-Republica la ora de varf 25 minute insa nu a fortat nimeni intersectia. Am ramas mut.

                              Un exemplu ca nu masina face omul ci invers: intr-o zi incercam sa ies din parcare pe o strada foarte aglomerat. Au trecut Logan, Opel, Skoda si nu m-au lasat desi nu aveau unde se duce. M-a lasat unul cu Audi A8.

                              Comment


                              • Nu stiu cat de mult conteaza tipul masinii, important e sa fii om chiar daca ai bmw, a8, logan sau tico ! Am zile in care fac 50-60 de km in bucuresti si nu vad atatia paraleli cum vad in brasov in 5 km !
                                Nu mai zic de ungurime (n-am nimic cu ei, nu sunt rasist) judete precum covasna si harghita, zici ca te-ai intors in timp vreo 25 de ani ! Aia de departe sunt cei mai praf !
                                http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google