Pica numai bine pe copacii infloriti.
Iarna In Localitatea Voastra
Collapse
X
-
Cam ciudata vreme pentru 20 aprilie ! In Braila sunt acum doar 2 gr. C , basca se anunta si putina zapada.Attached FilessigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
In Galati, ploua slab dupa ce n-a contenit toata noaptea ;nu mai mult de 3*C, acum. Din ce am vazut in zona Tecuci-Tisita-Focsani, m-a speriat; sa speram ca nu avem temperaturi sub 0 *C.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Si ce mah, crezi ca la Bucale e mai racoare vara si adie o briza usoara cu iz de conifere de Pehas Valey?Originally posted by bolovan View Post.
In TM noi suntem mai frigurosi (la 30 grade ne este tocmai bine). Deh...vara avem si 40 grade.
Tot in campie e. E fix la fel de cald, daca nu chiar mai cald decat in Banat.Last edited by Kojak; 20 April 2017, 13:28.
Comment
-
asa cred si eu, insa pericolul nu a trecut... la noapte se anunta si mai frig... acum is vreo 6 grade... 'om trai si-om vedea...Originally posted by IancuMIC View PostE bine, daca se poate vorbi de bine, ca nu sunt temperaturi sub 0; pericolul mare e inghetul si nu zapada de pe pomi.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment

Comment