Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu suntem izolați. La noi se intâmplă scheme repetate deja în alte țări. Uite de exemplu poza cu beculețe. A fost făcută în Ungaria contra lui Viktor Orban în 2014. Trupele acestea de luptă "civică" (oare???) au niște lecții repetate.
    ne23-3_7.jpg

    Apoi tot în 2014 în Hong Kong.
    1412017953344_wps_1_TOPSHOTS_Protestors_and_s.jpg

    Și, din păcate, în Kiev, la EuroMaidanul sângeros și criminal care a îngropat Ucraina în 2014.
    maidan.jpeg
    videoclip, distribuire, telefon cu cameră, videotelefon, gratuit, încarcă

    Comment


    • Pardon, era la Kiev în dec 2013. Cu lasere pe clădiri, luminițe, toată recuzita pe care o vedem și la București, regizorii au surse comune de inspirație dacă protestele seamănă ca două picături de apă. În spatele acestor proteste, extrema dreaptă lucra și s-a luat la omor cu jandarmii cu arme cu glonț. Regimul armelor în Ucraina este mai relaxat.

      Breaking News.

      Datele cerute de Inspecția Judiciară de la DNA pe dosarele în care sunt vizați magistrații arată că în ultimii 3 ani și jumătate, DNA „a soluționat” aproape 2.000 de dosare privind 3.420 de magistrați.

      La finele lui iulie, la DNA mai erau 415 cauze cu 820 de magistrați, IJ urmând a face verificări.
      Cotidianul

      Ziarul titreaza că jumătate dintre magistrați au avut dosar penal la DNA. Jumătate.

      Avem și raportul Comisiei de la Veneția în care DNA a raportat altceva. DNA a mințit Comisia de la Veneția.
      83. According to many interlocutors of the Venice Commission, there is no reasonable and objective justification for the necessity of creating a separate structure to investigate offences perpetrated within the judiciary since, despite isolated cases, there appears to be no widespread criminality among Romanian magistrates. According to DNA sources, in 2017, out of 997 defendants sent to trial for offences of high-level corruption, or assimilated, only six were acting as magistrates - three judges and three prosecutors. "
      Interlocutorii (adică reprezentanții DNA) au spus Comisiei că nu este cazul să avem un Directorat special pentru investigarea magistraților. Sunt puține cazuri. Doar 6 magistrați au fost aduși în instanță în 2017, 3 fiind judecători. DNA a mințit Comisia pentru că nu a spus acesteia că a soluționat cazurile a peste 3400 de magistrați. Jumătate din efectivele Justiției Române. Cum le-a soluționat? A dat Neînceperea Urmăririi Penale. De ce a mai deschis dosarul? Păi știm: ca să intimideze judecătorul și să obțină verdictul pe care și-l dorea.

      Știri și despre Cioloș



      Cioloș, la Galați: Decât o mașină de manipulat mentalul colectiv, mai bine discutăm cu oamenii

      Dacian Cioloș a explicat că „e nevoie și de emoție, dar e nevoie de substanță. Putem merge cu emoție și atunci stăm fiecare și ne vedem de treabă acum, la casele noastre, ne angajăm niște experți în a crea emoții și creăm emoții la momentul respectiv. Și câștigăm alegerile. Dar ce-am rezolvat cu asta?“.

      Dar haideți să creăm o emoție adevărată, o emoție care să vină din lucruri sincere și din lucruri adevărate, nu din lucruri provocate doar din dragul de a ne bate cu ceilalți. Eu cred că românul e și emotiv, dar are și suficientă structură mentală, intelectuală și sunt generații care înțeleg din ce în ce mai mult și mesaje raționale și structurate dacă le prezentăm ca atare

      Decât să plătim o mașină de manipulat mentalul colectiv și emoțiile, ca să creăm emoția, sau să plătim niște consultanți ca să vină cu niște scandaluri ca să creăm emoția, ce ar fi să mergem fiecare dintre noi în scara de bloc, la magazin, la locurile de muncă, în satul din care provenim și să discutăm cu oamenii? Să ne dovedim că, dacă noi avem niște convingeri, îi putem convinge și pe ceilalți. Și când nu îi putem convinge, cel puțin învățăm să îi ascultăm, să găsim puncte de vedere comune. Și mai ales cei care au stat deoparte și n-au votat să înțeleagă că e important să vină și să o facă.
      Uau. Asta da declarație. Ce asasinii lui Dragnea. Asta declarație cu D mare care a venit de la Cioloș. Se referă la mașina de dezinformare de pe feisbuc, despre înscenări și provocări. Poate un exemplu este chiar mitingul diasporei de pe 10 aug cu provocatorii și instigatorii contra jandarmilor.
      Last edited by gecmc94; 25 August 2018, 23:33. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • In Belgia votul e obligatoriu, iar absenta se pedepseste cu amenda.
        Ar fi un prim pas pentru Romania.

        Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk

        Comment


        • Daca este adevarat, chiar ar fi un mare pas pentru RO. Dar vai, cum sa obligi omul, romanii se vor considera loviti in moalele democratiei cu asemenea lege. Ce stiu ei belgieni ce este libertatea.

          Comment


          • Până acolo, în Europa se reintroduce serviciul militar obligatoriu.
            Last week, France joined the growing number of European countries reintroducing mandatory national service. Following through on president Emmanuel Macron’s election promises, the government introduced a national service requirement for all 16-year-olds that will be divided into two phases.

            The first phase is mandatory, and involves a month-long placement that focuses on civil culture. Young French citizens can look into teaching or work with charities, or take part in traditional military training with the police, fire service or army. The second phase is an optional placement of between three months to a year, where young people can work defense and security, or in social care, the environment, or heritage.

            By bringing back national service, the French government hopes to promote social cohesion and foster and sustain a more active sense of citizenship. The service program will begin in 2019 and is estimated to cost €1.6 billion ($1.8 billon)
            Începând din 2019, Franța va avea un serviciu militar obligatoriu, ca să promoveze coeziunea socială și responsabilitatea față de stat ca cetățeni, începând din 2019 format din două stagii: cel obligatoriu la 16 ani, de o lună. Și altul opțional între 3 și 12 luni.

            Suedia a făcut-o deja de la 1 ian 2018.
            The military will call up 4,000 extra men and women from 1 January in non-aligned Sweden.

            Comment


            • La noi ar fi soc pentru micii cocalari. Cum adica, cascheta in loc de sapca cu cozoroc intr-o parte, pantalonii trasi pana sus, curea la pantaloni, bocanci in loc de Nike, ordine, disciplina, culcat la program, trezit devreme si sa fie obligati sa faca ceva, doamne astia se sinucid in masa.

              Comment


              • Eforturi disperate pentru ordonanta de gratiere si aministie: se fac schimbari in guvern, avizele de la ministere devin facultative.

                Halal! Penalul sef face tot ce poate ca sa scape.

                Cred ca vor forta ordonanta. Saptamana viitoare parlamentul nu mai este in vacanta si nu mai au voie sa dea ordonante de urgenta.

                Comment


                • Originally posted by C.Mike View Post
                  La noi ar fi soc pentru micii cocalari. Cum adica, cascheta in loc de sapca cu cozoroc intr-o parte, pantalonii trasi pana sus, curea la pantaloni, bocanci in loc de Nike, ordine, disciplina, culcat la program, trezit devreme si sa fie obligati sa faca ceva, doamne astia se sinucid in masa.
                  Stai linistit cocalarii mari si mici vor veni cu scutire medicala. Tot "fraierii" ar face armata.
                  Oricum mi s-ar parea o pierdere de vreme, numai sa isi bata unul si altul joc de tine fiindca "putem".

                  Comment


                  • Armata obligatorie e ca fotbalul de amatori, fara performante.
                    Am facut armata, deci vorbesc in cunostinta de cauza.

                    Comment


                    • Ideea reintroducerii nu este performanta ci disciplinarea oamenilor (ca o chestie sociala) si o oarecare resposabilitate fata de stat. La fel ca gogoasa pesedista, ca daca trece contributiile de plata de la angajator la angajat o sa fie omul mai "constient" de ceea ce plateste. Fix pix.

                      Comment


                      • Teodorovici: Chiar daca nu ar fi bani de pensii si salarii, nu faci publica o astfel de declaratie.
                        Pai cum sa-i mai crezi pe astia cand spun ca au bani pentru pensii si salarii?
                        Astia mint precum respira.

                        Cum spunea Margaret Thatcher, socialismul nu durează decât până se termină banii altora.
                        Last edited by mr.K; 30 August 2018, 11:14.

                        Comment




                        • Iulie 2018
                          - deficit 1.26%

                          Veniturile bugetului general consolidat, în sumă de 160,8 miliarde lei,
                          reprezentând 17,0% din PIB, sunt cu 13,9% mai mari, în termeni nominali, față de
                          aceeași perioadă a anului precedent.

                          Se înregistrează creșteri față de anul precedent în cazul încasărilor din
                          contribuțiile de asigurări (+37,5%)

                          n luna iulie 2018 se constantă o îmbunătățire a colectării veniturilor din TVA
                          astfel, acestea au crescut cu 35,9% față de realizările aceleiași luni din 2017, ajungând
                          la o valoare de 31,9 miliarde lei pe primele șapte luni ale anului în curs, ceea ce
                          reprezintă o creștere cu 9,8% față de perioada similară a anului precedent. Veniturile din accize au fost în sumă de 15,6 miliarde lei (1,7% din PIB) cu 9,2% mai mari comparativ cu perioada similară a anului precedent. De asemenea, încasările din impozite și taxe pe proprietate au crescut cu 6,2% față de aceeași perioadă a anului 2017.

                          Sumele de la Uniunea Europeană în contul plăților efectuate sunt de 7,6
                          miliarde lei cu 16,7% mai mari decât cele încasate în anul 2017 în aceeași perioadă.

                          Cheltuielile de personal sunt cu 25,1% mai mari față de aceeași perioadă a
                          anului precedent, creșterea fiind determinată de majorările salariale acordate în temeiul
                          Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

                          ----------
                          Iohannis primește probabil alte raportări dacă ne spune că țara este într-o stare foarte proastă. Sau ne minte.
                          Last edited by gecmc94; 31 August 2018, 00:47.

                          Comment


                          • Minciuna prin omisiune...Uiti sa spui ca au majorat din pix PIB-ul

                            În august, când s-a făcut proiectul de rectificare bugetară, autoritățile au estimat un PIB în creștere la 945 miliarde lei.
                            Astfel, raportându-se la un PIB mai mare, deficitul este mai mic. Dacă am calcula procentul la PIB-ul estimat în execuția anterioară, ne-ar ieși un deficit de 1,28%.
                            Totuși, bugetul pe 2018 este fundamentat pe un PIB nominal de 907,9 miliarde lei. Dacă raportăm deficitul la această valoare, acesta ar fi de 1,31%.

                            Parca altfel intelegi lucrurile cand ai informatia completa

                            Comment


                            • Asta e preluare din comunicatul partidului, minciuni primeste, minciuni distribuie.

                              Comment


                              • Acum serios, ma intrebam daca chiar pierde timp sa inventeze/caute sau le primeste servite in email de la "sursa".

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google