Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sova nu reprezinta PSD?
    Nu! De aceea a si fost "remaiat". L-a apucat acum dupa demisie construirea de stradute si proiecte care zac de 15 ani neincepute? Nu este reprezentarea PSD-ului. Dragnea reprezinta PSD-ul.

    Comment


    • Originally posted by aris86 View Post
      gogeala, pe deciziile guvernului nu fac pariu, treaba ta daca risti...
      Daca “imprastii” stiri produse de cineva inseamna ca-l crezi si ai mare incredere in acel cineva. Asta era idea, increderea in sursa.

      Nu inteleg cum anumite “martoage” (ce si-au tocit dintii-n zabala), care-si imagineaza ca sunt “pur sange englez” (ma refer la jurnalisti/posturi tv), au senzatia ca, dupa ce “produc” 1,2.......99 de stiri care nu se confirma (adicatelea mint fara rusine) ii mai crede cineva. Eu cred ca nici cand vorbesc intre ei nu se cred unu pe altu.

      veorica (respect cutuma sa nu supar anumiti “puritani”) mi-a spus personal azi, inaintea sedintei, ca cresc salariile bugetarilor, salariul minim plus ca “da” in continuare tichete de vacanta pe urmatorii 2 ani. Io “inclin” s-o cred fiindca veorica nu e boc. boc care, tot personal, mi-a facut capul “dibla” in 2008 spunindu-mi iar si iar ca nu e criza, care criza ne-a ocolit, ne-a sarit si ca nu se taie nimic, nici salarii, nici pensii. Si ce sa vezi, in 2009 i-a stat inima cand a “vazut-o”. Mare, neagra si urata, cica nu era criza era “crizoi”. A scos “sabiuta” si a taiat tot.
      Last edited by gogeala; 7 December 2018, 18:03.
      "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

      Comment


      • Daca “imprastii” stiri produse de cineva inseamna ca-l crezi
        desigur.
        Nu inteleg cum anumite “martoage” ...(ma refer la jurnalisti/posturi tv), au senzatia ca, dupa ce “produc” 1,2.......99 de stiri care nu se confirma (adicatelea mint fara rusine) ii mai crede cineva.
        Uite ca sunt multi creduli. AKA aia care vor sa vada numai "adevarul" care le convine.
        ...cresc salariile bugetarilor, salariul minim plus ca “da” in continuare tichete de vacanta ....
        Ei, da! E criza cat crizoiul, nu mai are PSD-ul de dat bani la salarii si o sa le taie ca boc. Vezi ca s-a spus ca nu creste orice salariu minim ci doar cel al celor care au studii superioare (indiferent luate cum si de unde). Acum s-a trezit si nea scarta cu 2 clase ca vrea si el salariu marit ca cel cu 20 de ani de studii.... aaaa... nu se mai "mareste"? jos psd! Hotii!! Cand a taiat boc , toti astia au zis: "bravooooooooooooo!!!! a scos tara din crizoi!" (ca tot mi-am adus aminte, zicea: "toti salariatii vor avea o saptamana lunar concediu fara salar", desigur in acest timp erai obligat sa muncesti. Adica ai concediu dar muncesti. O fi fost in cadrul constitutiei? Stiu cum s-a muncit atunci. De bucurie ca scapa tara de criza, toti cei obligati sa munceasca in timpul "concediului fara salar" au munciiiiit ..... pfuuuoooaaaa.... au rupt productia si au scapat tara de criza). A sunat Dragnea si a zis ca acopera el din afacerile lui cu Belina si Teldrum orice crestere salariala si pensie, asa ca nu va faceti griji!
        AH! era sa uit... si iohanis a sunat si a zis ca ce nu poate acoperi Dragnea acopera el din banii pe meditatii si din inchirierea caselor mostenite.
        Ah! mai era ceva... si prejudiciile recuperate de dna+anaf egal love tot la salariile bugetarilor si la pensii se duc. Scadem doar banii pentru interceptarea timp de 7 ani a unui demnitar (o data si o data tot trebuie sa zica el ceva sa-l inhatam). Despre alte persoane interceptate la fel de inutil si ilegal nu mai discutam ca intram in amanunte. Le trecem la "pierderi neglijabile".

        Comment


        • Psd ce mai incearca sa imbunatateasca viata de zi cu zi dar sunt impiedicati prin toate mijloacele
          Fanez, fara nici o alta conotatie, dar dupa o zi plina si grea asta chiar m-a facut sa zambesc.
          Nu! De aceea a si fost "remaiat". L-a apucat acum dupa demisie construirea de stradute si proiecte care zac de 15 ani neincepute? Nu este reprezentarea PSD-ului. Dragnea reprezinta PSD-ul.
          Pai pe Sova asta cine l-a propus si numit ministru? Ca pe toti ceilalti vreo 70 (nu stiu daca chiar asta e cifra, dar..). Plus vreo trei prim minstrii (am trait sa o vad si pe asta). Normal ca tot Iohannis e de vina ca i-a acceptat pe toti astia. Ca doar gura pacatosului Dragnea miroase doar a trandafiri. Si mi-am adus aminte de fostul trandafir al lui Ilici Iliescu.
          Bine macar ca recunoasteti ca Dragnea reprezinta pesedeul. El taie si spanzura si nu are absolut nici o vina. De fapt cred ca lui si sleahatei nici macar nu le mai pasa de "trandafirii" ceilalti din partid. Pentru ei pesedeul este doar instrumentul prin care au puterea. O mica dovada a fost sarbatorirea Marii Uniri de catre Veorica la Focsani. Fieful lui Oprisan si inima partdului.

          @ gecmc94 aici sunt de acord cu tine: "Ditamai partidul PNL nu a fost in stare sa spuna simpla constatare de mai jos". PNL-ul ca partid si lideri actuali sunt varza. Un amestec putred. Si chiar voi detalia asta. Dar cel putin nu sunt asa nocivi ca trandafirii.
          Referitor la CCR cred ca Silviu are dreptate:
          La ultimul conflict si-a cam depasit atributiile flagrant si a inceput sa intrepreteze si legi organice
          CCR-isti astia indeplinesc comenzile politice. Un exemplu ar fi Morar asta care la ordine se faulteaza singur. Si nu numai.
          De fapt asta e telul lui Dragnea, sa faca un amalgam al puterilor din statul de drept. Sa ne intoarcem la perioada de glorie a FSN-ului cand profitorii faceau tot ce doreau. Este mult mai usor sa furi si dictezi cand statul e slab.
          Last edited by Gil26; 7 December 2018, 19:58.

          Comment


          • Originally posted by Gil26 View Post
            Fanez... dupa o zi plina si grea...
            E greu la multinationala? Nu cred. Fa-te bugetar sa ai zile goale si usoare. Cine l-a propus pe sova? Daca tu esti pus pe un post in care nu faci nimic bun, seful tau e prost, nu? Pai daca te-a pus acolo... El e de vina ca esti tu incompetent pentru functia si increderea acordata. Ce sef prost. Dar sa nu cumva sa te schimbe ca nu da bine la firma. Vine concurenta si zice: bueeeiiii.. Ati schimbat ceva ca sa imbunatatiti mersul firmei... .Pai ce facem aici? Nu e bine ce faceti.
            Last edited by Fanez; 7 December 2018, 20:28.

            Comment


            • Ziua poate fi mai "neagra" si in afara serviciului.
              Pai seful iti acorda o functie si incredere. Tu esti incompetent, seful te da afara si numeste altul. Si ala e incompetent. Seful il da si pe ala afara. Iar seful sefului il da pe sef afara. Noul sef numeste alti incompetenti. Seful- sefilor schimba iar seful. Si inca odata tot asa mai flacai, tot asa si iarasi asa. Ca asta e hora noastra.
              Acum spune si tu, cum naiba sa il mai numim pe seful-sefilor?

              Dar ramane cum am stabilit: doar Dragnea, Olguta si sleahta reprezinta pesedeul?
              Uite ca mi-am adus aminte. Cu Ecaterina cum ramane? Ca era "dezidenta". Si tot competenta asta in alt mandat a "decretat" ca se poate intra la facultate si fara bacalaureat.

              Pai tovarasi, incetati sa mai promovati tot competenti din astia. Altfel va faceti de cacao.
              Dar preacuratul vostru stie ce stie. Ca sa se mentina la putere trebuie sa faca rotatia cadrelor. Iar pe pupincuristi ii tine aproape. Pe post de hartie igienica.

              Ca tot vorbeai de imbunatatirea mersului firmei. Pai cu asa "mare sef" firma asta frumoasa intra in faliment.
              Last edited by Gil26; 7 December 2018, 21:00.

              Comment


              • O fi bine, o fi rau?
                "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

                Comment


                • Originally posted by Gil26 View Post
                  doar Dragnea, Olguta si sleahta reprezinta pesedeul?
                  Nu. Doar Dragnea, purtătorul de cuvânt al partidului și cei care pun în aplicare programul de guvernare al PSD.

                  Comment


                  • Ha ha, nu dau doi bani pe programul de guvernare și nici pe ce debitezi pe aici, consumul exagerat de antena 3 se vede. Sa te vad pe tine ministru, și apoi mai discutam, pe cine reprezinți atunci pe PSD sau pe altcineva, ca l-a înșirat mărgăritare pe aici ești tare bun, la orice găsești scuza psd-ului, de munca grea la metrou.
                    Last edited by aris86; 8 December 2018, 12:57.

                    Comment


                    • gogeala, toți fac asa, arunca câte un subiect pe piața și apoi acționează, funcție de reacția publica.
                      Când au dat OUG 13, jurnaliștii au întrebat pe dragnea dacă o va da și el a zis nu,
                      și guvernul aia făcea. Ești tare naiv, dacă încă mai crezi ca totul e asa frumos în politica guvernamentala actuala.

                      Comment


                      • Programul asta de guvernare pe care tu nu dai doi bani (iar liberalii sau useristii nu au nimic de pus in loc) a dus la una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa in timp ce datoria publica ca raport din PIB este printre cele mai scazute (38% din PIB).

                        Romania has registered the fastest growth rate of its economy among the 28 European Union member states in the third quarter of this year compared with the previous quarter, of 1.9 percent, according to Eurostat, EU’s statistical branch.

                        Comment


                        • Date statistice fără fond. Ți-a crescut nivelul de trai, căci observ ca mi-a scăzut, deoarece cu aceeași bani fata de acu 1 an, cumpăr mult mai puțin și fata de acu 2 și mai puțin. Gata, ai sărit cu rahat, cu cât va plătește psd să-i albiți??

                          Comment


                          • În Transporturi, Învățământ și Cercetare s-au tăiat toți banii de investiții anul acesta, asa sa ma lași cu creșterea economica, care zboară toată în afara pe produse din comerț.
                            Asa de bine o duc cei de la Institutul Geologic, ca au restante salariale din iulie....

                            Comment


                            • Originally posted by gecmc94 View Post
                              Programul asta de guvernare pe care tu nu dai doi bani (iar liberalii sau useristii nu au nimic de pus in loc) a dus la una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa in timp ce datoria publica ca raport din PIB este printre cele mai scazute (38% din PIB).
                              Cum s-ar zice, victorie de etapa. Titlurile/Medaliile se dau la final.

                              Crestere economica bazata pe ce? Dar sa zicem ca e buna cresterea, ce faci tu cu beneficiile cresterii economice? Exclusiv pensii si salarii?

                              Originally posted by gogeala
                              E comica tanti :-)
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

                              Comment


                              • "exclusiv pensii"? Ma tem ca se comenteaza ignorand faptele. Poza de mai jos este din ZF care a preluat date oficiale (adica ale tuturor guvernelor anterioare).
                                Da, aris, inflatia usoara de 4%, in medie, a afectat pe toti cei care sunt din mediul privat. Unii angajatori au mai marit lefurile si atunci puterea de cumparare a angajatului din mediul privat a ramas constanta. Tu de ce te plangi?
                                În special, românii care lucrau în industrie (8,9%) și retail (6,7) au avut salarii mai mari decât ajustarea planificată. În medie, salariile au crescut cu 6,4% comparativ cu așteptările de 5,7%.
                                La polul opus găsim sectorul bancar (5,4%), leasing-ul (4,6%) și industria farmaceutică (4,8%) care au înregistrat creșteri mai mici decât media. În ciuda faptului că aprecierea mediei din mediul bancar este mică, ea a înregistrat un progres față de situația din 2017. Mai precis, s-a evidențiat cu o rată de creștere mai mult decât dublă, de la 2,1%, la 5,4%.
                                2-dancila.jpg

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google