Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • M-a cucerit o idee despre ce sa votez la generale. UDMR. Mă mai gândesc, dacă vă interesează pot detalia alegerea. Dar îmi pare răul cel mai mic.

    Comment


    • ....si nu intelegeam(!?), de ce, faci ,doar monolog, pe aici. Acum totul e clar, ca lumina zilei..chiar te rugam, nu detalia...

      Comment


      • Un șpăgar, un infractor scăpat de dosar prin incompetența procurorului DNA deși denunțătorul de la UTI era pus pe treabă, mă refer la Ludovic Orban, fără nicio competență dovedită pe plan personal, este pe cai mari.
        „Când vom fi pregătiți pentru asta și va exista un suport public, nu vom ezita să susținem acest demers (n.r – un referendum pe tema reformării CCR).

        Suntem din ce în ce mai hotărâţi să găsim soluţii pentru a schimba prevederile constituţionale şi legale care reglementează activitatea Curţii Constituţionale. Este clar că trebuie schimbate, dacă au dus la o asemenea componenţă a Curţii Constituţionale, care să transforme Curtea într-un inamic al Constituţiei”, a declarat Ludovic Orban.
        Premierul României, supărat că CCR i-a arătat lui și lui Iohannis, în UNANIMITATE, că sunt niște incompetenți și că au gestionat Starea de Urgență complet, dar complet NELEGAL, vrea sa reformeze CCR.

        Tâmpiții din presă care sunt plătiți de liberali au sărit la lupta contra statului de drept. Aș vrea să le arăt ce au făcut USL, PSD, cu Ponta și Nicolicea în frunte în 2012 când au dat OUG 38/2012 prin care au modificat atribuțiile Curții Constituționale în pregătirea suspendării lui Băsescu.
        Iohannis și gașca liberală merg pe același drum. Cel puțin cu presiunile politice asupra CCR sub forma declarațiilor amenințătoare și cu exprimarea intențiilor agresive de tipul "dacă nu zici ca mine, te reformez".

        Alte partide tac acum pentru ca pur și simplu, tavanul a căzut in capul clasei politice. Este de-a dreptul un cutremur politic. Amin

        Comment


        • cand ziceam ca psd si pnl sunt acelasi rahat, unii s-au simtit lezati. singura diferenta e ca psd a vrut sa legalizeze hotia, lucru pe care se pare ca si pnl a inceput sa-l miroasa. cat despre ccr si starea de urgenta, trebuia sa nu se faca nimic si uite-asa intra pe rol selectia naturala. am zis si pe celalat topic, surprinzator cum aia care acum arata cu degetul, au respectat totusi masurile de frica "guvidului". moartea nu e totusi o optiune daca miza e doar un mic scandal in presa pt niste voturi, asa-i?

          ps: daca ari fi cazut tavanul, la propriu, as fi zis ca-i motiv de bucurie din pacate va renaste psd si peste ceva vreme, din nou pnl. practic, nu s-a rezolvat nimic
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

          Comment


          • Der Spiegel: Declarațiile lui Iohannis amintesc de ”vremuri întunecate”


            Der Spiegel a scris cred că cel mai dur mesaj contra unui politician român din ultimii ani. Da, este contra lui Iohannis (Orban este un preș prea mic pentru Europa).

            Este vorba despre "cretinismele" pe care le-a spus Iohannis în 2020, despre care tot el a zis în 2014 că sunt "cretinisme". Deci Iohannis este un cretin care spune cretinisme. Insă Der Spiegel îl asimilează cu un fascist (la asta trimit "vremurile întunecate" și evocarea acuzațiilor de nazism aduse minorității sașilor), un agitator.
            ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul ACL la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis a vorbit, în emisiunea „Jurnalul de seară” despre tema de campanie „ruperea Transilvaniei”. Candidatul la Cotroceni spune că este o temă falsă, dar care poate prinde pe...


            ”Președintele României, Klaus Iohannis a fost văzut în trecut ca un politician care a rezistat tentațiilor naționaliste. În Europa de Est, aceste tentații au fost regula printre șefii de stat și de guvern.

            Din acest motiv, Iohannis a primit în acest an premiul Charlemgne la Aaachen, o distincție acordată personalităților de prim rang pentru servicii speciale în ce privește înțelegerea Europei.

            În România, Iohannis aparține minorității sașilor transilvăneni, care au fost acuzați colectiv în timpul celui de-al doilea război mondial de fascism și, ca toate celelalte minorități din țară, au trecut prin experiențe dureroase de naționalism grotesc în timpul dictaturii lui Ceaușescu.

            Dar acum, Iohannis însuși joacă un joc politic cu unul dintre cele mai urâte clișee utilizate de naționaliștii români – mitul că Ungaria se luptă pentru a rupe Transilvania și că se folosește de minoritatea maghiară din România pe post de coloană a cincea”, scrie Der Spiegel.

            Este fără precedent ca un șef de stat dintr-o țară UE să acuze un alt vecin membru UE că urmărește planuri separatiste în plină criză generată de coronavirus

            Comment


            • Salt impresionant în carieră. Cum să nu-i iubești pe liberali? Delir. Ei au găsit "talentele" de la bază care vor reforma sistemul de la vârf.

              Sergiu-Marian Bordea-Ştefan era, la începutul lunii aprilie, un lucrător vamal oarecare la Focşani. Fără niciun fel de concurs, el a fost numit şef al Finanţelor de la Galaţi, iar a doua zi de la această numire a fost promovat, tot fără concurs, director general adjunct la Fisc pentru regiunea sud-est a ţării.

              Dincolo de spectaculoasa ascensiune profesională a vameşului vrâncean există însă şi importante aspecte politice şi personale. El este membru al PNL, iar numele lui a figurat pe lista de candidaţi a acestui partid, la alegerile din 2016, la Consiliul Local al comunei Milcovul (judeţul Vrancea). De asemenea, soţia proaspătului director al finanţelor din sud-estul României este nepoată de frate a ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan (cunoscut şi drept „ministrul grindă”, după scandalul cu declararea fiscală incorectă a suprafeţei vilei în care locuieşte), ea fiind angajată ca jurist la firma de transporturi a acestuia (Balcanic Prod SRL Focşani).

              Numirea lui Sergiu-Marian Bordea-Ştefan la şefia Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi nu este singura mişcare de personal regională pe filiera Vrancea-PNL-Ion Ştefan. În data de 7 mai 2020, la conducerea Regionalei CFR Galaţi a fost numit Sorin Mihăilescu, care până atunci a ocupat o funcţie măruntă în sistem: şef la Regulatorul de Circulaţie CFR Adjud. Mihăilescu este membru PNL şi este prieten şi cumătru cu ministrul Ion Ştefan.
              Sergiu-Marian Bordea-Ştefan era, la începutul lunii aprilie, un lucrător vamal oarecare la Focşani. Fără niciun fel de concurs, el a fost numit şef al Finanţelor de la Galaţi, iar a doua zi de la această numire a fost promovat, tot fără concurs, dire...

              Comment


              • Cum să nu-i iubești pe liberali? Știați că la mersul la frizerie, este nevoie de un spațiu de 4 mp / client
                Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu
                existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o suprafață
                minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2
                persoane apropiate;
                Matematica este oarecum corectă dacă spațiu tău personal devine un pătrat cu latura de 2 m. Însă, în realitate, aria spațiului tău de protecție este a unui disc cu raza de 1 m și deci 3.14 mp. Dar să ignorăm precizia matematică pentru moment.

                Dacă mergi la biserică, ai nevoie de mai mult spațiu.
                Accesul persoanelor în lăcașul de cult se va face limitat, cu respectarea unei
                suprafeţe de 8 mp per persoană
                Dar la birou? Doar un 1.5 m. Deci 2.25 mp / persoană.
                Vor asigura o distanță de minimum 1,5 m între angajații care lucrează la birouri
                orientate față-spate și spate-spate;
                Dar în metrou? Doar un metru.
                Accesul în stațiile de metrou se va realiza în mod controlat, astfel încât,
                pe peroanele de așteptare pasagerii să poată păstra distanța de minim un
                metru între ei.
                Știu, veți veni unii dintre voi și veți spune "eu aș fi interzis cu totul mersul la biserică". Atunci veți aplauda atitudinea liberalilor pentru care libertatea religioasă pare să fi devenit inamicul public în lupta cu coronavirusul. Eu nu aplaud, eu ii consider niște jigodii și sper că Parlamentul nu va aproba lista de propuneri legislative pentru starea de alertă decât cu următoarele completări: "SE INTERZICE DISCRIMINAREA prin impunerea unor criterii diferite de protecție ÎNTRE ACTIVITĂTILE UMANE și DREPTURILE OMULUI". Dacă am dreptul să muncesc și muncesc în 2.25 mp, atunci trebuie să am dreptul și la credință tot în 2.25 mp.

                Comment


                • Si ca sa nu se simta nimeni lezat, cred ca puterea este un drog, unii se drogheaza mai mult, altii mai putin. Iar politica este o prostituata, unii platesc mai mult pentru ea, altii mai putin.
                  Bun, iubitii nostrii alesi o iau razna (egal din care partid). Acum sunt astia la guvernare, dar si ceilalti sunt vai de mama lor (plus si rau intentionati), iar ultimii ii pot darama oricand doresc pe primii, dar parca nici nu doresc asta in vremurile astea. Si noi ce facem?
                  OK, cineva doreste sa ii anihileze pe toti, altcineva scrie de tavane cazute in cap, as fi curios pe cine ar propune insa in schimbul tuturor astora care au fost\sunt la putere.
                  Sa ne lamentam si sa daramam e usor. Sa construiesti (si sa construiesti bine) asta e mai greu. Cu cine? Alte generatii de sacrificiu?

                  Comment


                  • Liberalii dau lovitura din nou. Lovitura de imagine.
                    Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Încălcând, împreună cu invitații, prevederile ordonanței de urgență. Virgil Guran a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani.Știți care este culmea? Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și […]

                    Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Încălcând, împreună cu invitații, prevederile ordonanței de urgență. Virgil Guran a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani.Știți care este culmea? Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban, dezvăluie comisarul.ro, un site apropiat de Rareș Bogdan și Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului Orban.

                    Conform informațiilor noastre (n.red- sursa citată), Ludovic Orban, deși a fost invitat, a declinat invitația, dar nu a încercat să împiedice desfășurarea evenimentului, mai scrie Comisarul.
                    Sper că Guran va avea dosar penal. Așa cum au avut și rromii cărora poliția le-a deschis dosar penal pentru petreceri în propriile curți.


                    În ce privește pe cine am propune în locul binomului PNL-PSD, unii se duc după USR. Eu nu. Iar motivul meu este gradul de minciună ticăloasă la care s-au dedat în ultimii vreo doi ani. Fake News Barna? Nu. Voi vota Nicușor Dan care este atipic USR. Însă USR ca maturitate politică pare imatur. Puteau duce lupta cu PSD fără să mintă atât de oribil. Fără să închidă ochii la abuzuri. Blatul făcut de Barna cu Iohannis la prezidențiale? Ce penibil. Însă în sondajul de ieri, am observat că UDMR câștigase un avans și era peste PMP sau Pro România. UDMR minte mai rar și mai subtil. Cel mai tare vot anti-Iohannis este acum să votezi UDMR. Cel mai tare vot anti-securitatea care domină România este să votezi UDMR. Așa că mai vedem.

                    Comment


                    • Ticăloșia liberalilor atinge apogeul. Da, după petrecerea/beția pe timp de stare de urgență, perfect interzise de lege, pe care consilierul lui Orban pe teme de siguranță publică, numit Guran, acum a venit Alina Gorghiu să ne explice cum ne poate fura pe față. Prin violarea drepturilor noastre și a regulilor Constituției. Îmi aduc aminte de Anastase și votul PDL numărat prin fals. Dacă PNL avea majoritatea în Parlament, ar fi fost "Anastase reloaded". Ce jigodii. Ce canalii. Ce retarzi. PNL a votat pentru acel amendament, celelalte partide, inclusiv USR au votat contra.

                      Afirmație foarte gravă făcută de senatorul PNL Alina Gorghiu, jurist de profesie. Ea susține că parlamentarii pot vota fără nici o problemă articole de lege vădit neconstituționale pe motiv că astfel de ”artificii” sunt posibile din când în când în politică.

                      Reacția senatorului liberal a venit imediat după votul de ieri din Comisia Juridică din Camera Deputaților, acolo unde într-o primă fază a fost acceptat amendamentul PNL ca Legea privind instituirea Stării de Alertă să intre în vigoare imediat și nu la 3 zile de la publicarea în Monitorul Oficial așa cum prevede Constituția României (n.a Amendamentul a fost ulterior respins la plen)

                      ”Sigur... Constituția spune un lucru, colegii mei au făcut un amendament. Să știți că din când e permis în politică să mai faci și artificii astfel încât măsurile adecvate unei situații de urgență să poată fi puse în aplicare pentru că dacă există această sincopă de care PSD-ul a tot menționat-o și anume aceea de trei zile până la publicarea în Monitorul Oficial trebuie să existe și o soluție tehnică de rezolvare a ei. Nu este nici primul și nici ultimul articol care poate fi declarat ulterior neconstituțional de către Curtea Constituțională dacă cineva va sesiza Curtea Constituțională pe Legea privitoare la Starea de Alertă. Dacă nu o va sesiza atunci 3 zile vom avea aceleași măsuri care vor fi intrat în vigoare imediat de la promulgarea în Monitorul Oficial. Deci practic nu e o problemă de fond, legea va rămâne aceeași, doar că va intra în vigoare de la publicarea în Monitorul Oicial nu la trei zile. Nu văd de ce poate afecta... ba dimpotrivă... poate beneficia toată lumea”, a spus Alina Gorghiu în cadrul unei dezbateri la Antena 3.

                      S-a mai întâmplat ca Parlamentul să voteze texte care ulterior au fost declarate neconstituționale, dar e o premieră ca un parlamentar care e și jurist de profesie să instige cu bună știință la votul unui texte vădit neconstituționale.
                      Apoi vine azi Iohannis și ne minte și el. Iohannis spune:
                      CNSS va institui starea de alerta si va institui masurile obligatorii.

                      - Unii politicieni iresponsabili alimenteaza ideea de vid legislativ. Nu vor urma trei zile fara restrictii. Avem un cadru legal in vigoare si in baza lui vor fi luate toate deciziile pentru ca inclusiv in urmatoarele 3 zile sa pastram toate regulile necesare, pentru ca sanatatea si viata cetatenilor sa nu fie puse in pericol.
                      - Daca situatia se va inrautati, atunci nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta. Sa nu compromitem tot ce am realizat pana acum cu mari sacrificii.
                      Să fie foarte clar, Herr Ioha, CNSSU poate, potrivit art 20 din OUG 21/2004, face următoarele lucruri:
                      - declara starea de alerta
                      - hotaraste planurile de evacuare
                      - propune instituirea de catre Presedinte a starii de urgenta
                      - propune bugete
                      - coordoneaza informarea opiniei publice
                      - coordoneaza activitatea fortelor internationale venite la dezastre

                      Atât, Herr Iohannis. Nu poate împiedica CNSSU să mergi unde vrei tu în țară începând de la ora 24, fără nicio declarație, fără nicio restricție. Drepturile omului au revenit la normal începând de vineri până luni.

                      Comment


                      • Cezar Preda susținea că modul legal prin care se putea uni starea de urgență cu cea de alertă era prelungirea stării de urgență cu relaxarea condițiilor. În principiu are dreptate. Pentru că Parlamentul i-a aprobat legea de prelungire a stării de urgență din decretul de la Iohannis. Și deci era legal.

                        Acum nu. CNSSU tocmai a spus acum, prin vocea lui Arafat, că circulația persoanelor este restricționată între localități pe modelul deja știut. Doar pentru anumite motive. Huooooo. Nu puteți face asta prin OUG sau hotărâre a CNSSU, nătărăilor.

                        Curtea Constituțională arată, în motivarea deciziei de a declara neconstituționale prevederile OUG 21/2004 prin care sunt restrânse drepturile în perioada stării de alertă, că Guvernul sau o altă autoritate delegată de acesta nu poate restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor. Astfel, Comitetul Național Special pentru Situații de Urgență (CNSSU) nu ar avea autoritatea să impună astfel de restricții, potrivit motivării CCR.

                        Curtea Constituționale arată că “dispozițiile art.4 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.21/2004 sunt constituționale numai în măsura în care acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă nu vizează restrângerea exercițiului unor drepturi sau a unor libertăți fundamentale”.

                        Totodată, Curtea susține că acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă, prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr.21/2004, “nu pot viza drepturi sau libertăți fundamentale”.

                        De asemenea, judecătorii Curții constată că Guvernul nu poate delega “unei autorități/entități administrative ceea ce el însuși nu deține în competență”.

                        CCR mai susține că afectarea sau restrângerea drepturilor sau libertăților fundamentale “nu se poate realiza decât prin lege, ca act formal al Parlamentului”.

                        Astfel, conform motivării, Comitetul Național Special pentru Situații de Urgență nu are autoritatea de a restrânge drepturile și libertățile cetățenilor.
                        https://www.digi24.ro/stiri/actualit...o-lege-1307263

                        Ce mai este de comentat? Hai la plimbare în weekend, să îi ia dracu de politicieni idioți. Ei pot reglementa normele de protecție sanitară (distanțarea fizică, spațiile de servicii accesibile)... dar nu dacă pot sau nu pleca din localitate.
                        Last edited by gecmc94; 14 May 2020, 23:58.

                        Comment


                        • Raed Arafat, palestinian născut în Siria și crescut în Cisiordania. Așteptările noastre despre democrație trebuie să se calibreze pe tipul de democrație existent în Orientul șahilor, monarhilor absoluți arabi, a crimelor israeliene contra palestinienilor.

                          Raed Arafat mă atacă. Pe mine.

                          De asemenea, secretarul de stat MAI a ținut să explice faptul că vidul legislativ de trei zile nu înseamnă că oamenii nu vor fi sancționați de poliție dacă încalcă regulile și că relaxarea restricțiilor nu înseamnă că ar trebui să mergem la mare și la munte. Mai mult, ei îi acuză pe cei care răspândesc mesaje pe social media în favoarea încălcării restricțiilor nu își doresc decât haos în societate.

                          „Cei care răspândesc informații neverificate vor să creeze derută, să creeze nesiguranță, să scadă încrederea oamenilor în autorități, să creeze un oarecare haos. Cine pune astfel de mesaj, intenția lui este ca populația să nu respecte regulile. Că amendăm, că nu amendăm, populația trebuie să înțeleagă că este pentru interesul ei respectarea regulilor. Astfel de mesaje de pe rețelele de socializare trebuie să fie ignorate. Cine încalcă regulile, poliția va lua măsuri. Inclusiv să dea amendă. Știu că e o problemă legislativă. Dar există soluții pentru a se lua măsuri.

                          Haideți ca în următoarele două săptămâni să fim liniștiți, să nu venim cu prea multe explicații și interpretări cum că putem merge la mare să facem turism. Nu ăsta este scopul. Când vorbim despre o drumeție, e vorba să mergem cu mașina undeva aproape, ne plimbăm, mergem la pescuit, mergem să alergăm. Nu am deschis drumurile la mare și la munte ca să meargă toată lumea. Să înțelegem că măsurile de relaxare sunt limitate la acest moment.”
                          Deci, drumeția este undeva aproape, nu la munte la 150-200 km. Asta zice el. Deși nu scrie nicăieri. Și cică da, știu că există o "problemă legislativă" (timp de trei zile).... Dar Poliția va lua măsuri. Cum? Ca în Orient, cu biciul?
                          Ne amenință Iohannis. Ne amenință Arafat. Amenzi neconstituționale dar și cele mai mari din lume.

                          Comment


                          • S-a lămurit cum vor pedepsi neconstituțional: vor da mustrări.
                            Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Alba, că, deocamdată, cei care nu respectă regulile impuse în perioada stării de alertă vor primi o mustrare de la forțele de ordine. De asemenea, prim-ministrul a explicat că va fi derulată o campanie largă de informare a cetățenilor cu privire la aceste reguli, iar, ulterior, cine nu le respectă va fi amendat.

                            Iar despre cei din Pța Victoriei, CTP-ul îi declară ratați. Nu, nu mă refer la cei doi cu experiențe politice anterioare.... ci la ceilalți.
                            În afară de aceștia (cei doi de care spuneam), am văzut foarte mulți care se filmau cu telefonul, mulți nici măcar nu făceau selfie cu cineva, se filmau și unii chiar vorbeau, așa cum vorbesc alde saltimbancul și pușcăriașul. Vorbeau și ei, nu aveau cu cine pe acolo, dar vorbeau singuri la telefon. Acești indivizi, mulți dintre ei, sunt cu siguranță niște ratați, niște oameni care nu au fost în stare – vorbesc de cei de o anumită vârstă, am văzut și persoane foarte tinere care sunt în faza incipientă a ratării. O să vină și asta, din moment ce ieși la o astfel de manifestație nu cred că vei avea o traiectorie foarte bună și strălucitoare în viață. Sunt aceia pe care nu-i duce capul, pur și simplu.
                            Sigur, când Ceaușescu, și el prezent la manifestație, spunea tâmpenii contra PSD, el era tolerat, lăudat de CTP. Acum nu. Securistul CTP nu dezamăgește. Penibil și jegos CTP.
                            Last edited by gecmc94; 16 May 2020, 14:01.

                            Comment


                            • S-a dus "la dolce vita" din perioada guvernării PSD când Dide și alții protestau liber, erau sponsorizați cu un laser de mare putere cu care scriau chestii injurioase pe clădirile guvernamentale.
                              Acum au venit liberalii și libertatea cuvântului a fost pusă în drepturi. Nu ca la ciuma roșie. La ciuma galbenă oamenii sunt arestați pe stradă.
                              https://www.cotidianul.ro/video-mi-t...e-rezistentul/

                              Exact ca și în comentariul anterior, CTP îl consideră un ratat iar poliția îl ridică de pe stradă pentru a-i împiedica un protest cu lasere dintr-un apartament. Hei.... bravo.... ce credea el? Că se află într-o democrație? Ce penibil.... chiar că își merită calificativul de "ratat". Hai suporterilor liberali. Spuneți ceva. Înjurați-l pe om. Hai..... La atac.

                              Attached Files
                              Last edited by 77sky; 20 May 2020, 08:43.

                              Comment


                              • Două chestiuni mi se par interesante.

                                Guvernul liberal ne inchide între granițele țării. Nu vrea, explicit, să ne lase să mergem la vecini. De exemplu, la greci.
                                Grecia, Bulgaria, Serbia au negociat împreună cu România un protocol de tranzit pentru a se ajunge în destinațiile turistice. România a refuzat să mai contribuie și să fie parte la el. Bulgarii au acceptat să deschidă granițele fără carantină de la 1 iunie pentru afaceri, familie și scopuri umanitare cu Grecia și Serbia. România zero. Iată poziția oficială a României.

                                ”Ce doreau colegii bulgari şi greci era un protocol ca circulaţia să se desfăşoare fluidizat între cele 4 state. Înţelegem preocupările, dar siguranţa cetăţenilor români este mai importantă decât a da drumul la o situaţie de circulaţie care nu este bine evaluată. Hai să mai aşteptăm câteva zile. Haideţi să avem o evaluare şi la nivel european. Cred că cetăţenii români vor prefera în acest an turismul românesc. Cred că trebuie să ne concentrăm pe turismul românesc, ca cetăţenii să se simtă în siguranţă. Eu cred că cât de curând vom putea vorbi de turism într-un mod organizat şi în siguranţă în România", a afirmat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

                                El a mai spus că înțelege situația Serbiei, ai cărei cetățeni doresc să petreacă vacanța în destinații cu deschidere la mare, neavând propria variantă pe care România o are.
                                Băi dobitocule Popescu, tu care ne ții cu forța în România, țara asta nu are suficiente locuri de cazare pentru mulți românii. Știu asta când am încercat să rezerv o cameră decentă, cu toaletă privată, într-o minivacanță. Poate nu vreau să mai merg la turism în România când văd cât de mulți dobitoci sunt încă votanți și simpatizanți liberali.


                                Tot din seria de cât de liberali sunt liberalii. Digi titrează "Infernul" de la vamă. Iar sunt cozi. Dragnia nu vrea să vină diaspora în țară. Dragnia le fură drepturile și cetățenia. Dragnia îi separă pe sărmanii de români de revederea familiei.
                                ..... Stați puțin că Dragnia nu mai este de un an la guvernare. Acum sunt liberalii, Iohannis, Orban, Vela. Diaspora a mai luat o țeapă și sper că i-a intrat și a ieșit ca trasă de Țepeș însuși.


                                https://www.digi24.ro/stiri/actualit...ologic-1308523
                                Mii de oameni sunt înghesuiți unul într-altul, fără niciun fel de distanțare, la punctele de trecere a frontierei. Sunt românii care vor să revină în țară, odată ce carantina nu mai e obligatorie.

                                „Pe mine mă duc în carantină acum, după condițiile astea, mă duc cu virusul acasă. Poate m-am ferit în Anglia să nu-l iau și mă duc acasă să dau la familie”, spune înfuriat unul dintre românii care așteaptă să treacă granița.
                                - De cât timp așteptați?
                                - Sunt 15 ore, spune o femeie. Eu am plecat în Austria la copii. Nu mai am pastile, nu mai am nimic.
                                - Suntem rușinea Europei, am venit din Italia, noi în România ne facem de râsul lumii, spune supărată o altă femeie.
                                Attached Files
                                Last edited by 77sky; 20 May 2020, 08:44.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google