Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pai jos si in pnl si psd gasesti oameni calumea, la varf toti au probleme. udmr n-as vota, pt ca astia au fost mereu cu cei de la putere, niste oportunisti si nimic mai mult. cred ca o data sau de doua ori au facut si ei ceva calumea, in rest nimic deosebit de 30 de ani
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • Am citit o știre interesantă despre locurile de muncă. De la finalul lunii mai, Ministerul Muncii nu mai publică starea contractelor de muncă. Gata cu transparența. În schimb azi a venit un lider sindical și a dat cifrele.

      În perioada 16 martie - 17 iunie s-au pierdut 628.478 locuri de munca, iar 181.648 salariati au avut contractele de muncă suspendate cu acordul partilor, cu venit 0 pentru angajaţi, arată un punct de vedere exprimat de BNS in cadrul dezbaterii initiate de Guvern – “Romania munceste!”

      Punctul de vedere a fpst prezentat de presedintele BNS Dumitru Costin.
      Deci 628.478 locuri de muncă închise pe 17 iunie, după ce ultima cifră prezentată de Minister pe data de 28 mai era 429.585.
      Aproape un milion de contracte de muncă suspendate s-au reluat după 1 iunie, dar 200.000 dintre ele s-au închis definitiv.

      Comment


      • Scandalul politic s-a accentuat. Dacă acum o lună PSD vota disciplinat ce venea de la Guvern și doar Ponta lătra pe la toate posturile de televiziune că suntem prea conservatori, prea temători și că nu ne deschidem mai repede, acum este ceartă între partide ca de obicei.
        Vela acuză pesediștii că au furat banii și că de aceea sunt dezastrele de pe Valea Jiului, DNA-ul acuză de șpagă firmele Guvernului care achiziționau materiale de protecție iar PSD acuză Guvernul că sunt prea multe locuri goale în spitalele covid-suport (cele din linia a doua) care nu ar fi folosite pentru bolnavii cronici.

        PSD are dreptate să considere că managementul spitalelor suport este prea rigid. Pe de altă parte, nici nu poți să trimiți aiurea prin țară pacienții Covid doar pentru că ai avea doar 4-5 spitale suport în toată țara. România nu are doar focare ci infecția este răspândită peste tot.

        Dar are dreptate și PNL când afirmă că PSD/ALDE/Ponta sunt responsabili pentru subminarea încrederii populației în faptul că autoritățile sunt justificate în severitatea lor împotriva pandemiei. Mesajul pe care l-au tot insinuat cei din opoziție este că măsurile sunt prea greu de îndurat și că, deci, am merita ceva mai multă relaxare pentru că la noi în România dracul nu a fost atât de negru. Antena 3 s-a raliat la această atitudine pentru că au început campania electorală pentru septembrie. Ceea ce face PSD acum este că bagă bățul prin gard, ațâță spiritele, pune gaz pe focul frustrării normale a oamenilor care nu suportă prea ușor restricțiile. În loc să îi încurajeze, în loc să le recomande să poarte mască, să fie mai rezervați, PSD îi impinge practic pe oameni la descătușare, îi împinge în prăpastie. După ce infecțiile și spitalizările vor crește, PSD va putea arăta cu degetul spre guvernare ca și cum ea ar fi greșit. Sunt convins că la fel ar fi făcut și PNL pentru că nimic nu le deosebește ca morală. De aceea le zic ambelor partide că sunteți niște găști de CRIMINALI. Ar merita să fiți condamnați la mulți ani de carceră și deposedați de toate averile voastre ale rudelor voastre. Dobitoci cei de la PSD care s-au penelizat în discurs pe tema protecției sănătății publice.

        Comment


        • "După ce infecțiile și spitalizările vor crește, PSD va putea arăta cu degetul spre guvernare ca și cum ea ar fi greșit"

          Ieri, Ciolacu a confirmat.
          „Amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certaţi românii, aţi fost şi sunteţi anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanţarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace: Orban a băut şi fumat în Guvern, alături de alţi demnitari, iar masca nici acum n-a învăţat să şi-o pună corect, Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul şi miuţă la toc şi costum, fără pic de distanţare şi zero măşti, primarul Chirica şi ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activităţi în cort, sfidând chiar dictonul prezidenţial 'ori eşti precaut, ori prost”
          Dar are și dreptate când acuză faptul că nici politicienii liberali nu cred în măsurile antipandemie propuse de corpul tehnic medical pe care ar trebui să le sprijine.

          Site-ul englez „MediaPowerMonitor” i-a acordat zilele trecute titlul „IDIOTUL SĂPTĂMÎNII” („Idiot of the Week”) europarlamentarului român RAREŞ BOGDAN de la PNL. Publicaţia engleză citează un articol din „Libertatea” despre recenta ispravă a liderului PNL, cînd, în plină pandemie Coronavirus, a organizat o mare petrecere cu peste 100 de persoane pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

          Iată textul integral publicat de „MediaPowerMonitor” în care găsim şi motivaţia titlului acordat:

          „Rares Bogdan, an MEP from Romania, won with brio the latest Idiot of the week title. As Covid-19 is ravaging Romania, Mr Bogdan organized last Monday a party in a restaurant in Cluj-Napoca, a city in northwestern Romania, to celebrate his daughter’s birthday. Although large parties indoors are officially banned and authorities are relentlessly urging people to avoid crowds as the number of Covid-19 cases is growing again in Romania, Mr Bogdan brought together more than 100 people, to have fun. Most of them danced and mingled inside the restaurant. Libertatea, a Romanian newspaper, filmed the shindig with a drone. Mr Bogdan told a local television station that he had no remorses for what he did”.

          Comment


          • Despre planul de relansare al PNL, publicat intr-o manieră sărbătorească.

            USR:
            „Este chiar trist să te uiți peste planul de „relansare” propus de PNL. Practic este o salată plină cu scheme de subvenții din banii contribuabililor, combinată cu veșnica ciorbă reîncălzită a „investițiilor” în prag de alegeri.

            Se reiau și teme vechi precum salvarea de la faliment a unor corporații din banii românilor. O idee extrem de proastă pentru România, dar extrem de bună pentru corporații care au făcut pierderi și ar vrea să le verse în contul statului român.

            Se înființează încă o bancă de stat. Statul român avea 2 bănci acum un an, a mai cumpărat una, iar acum guvernul PNL vrea să mai înființeze încă una.

            Se reia chiar și ideea eșuată a domnilor Dragnea și Vâlcov a unui fond suveran de investiții. Când îl făcea PSD nu era bun. Dar acum că mâna pe robinetul de bani e de la PNL, fondul devine bun. O să ne spună că nu e la fel. De fapt e fix la fel, exact cu aceleași companii pe care voiau și Dragnea-Vâlcov să le pună la căpușare.

            Din tot planul PNL singurul lucru bun sunt investițiile. Dar promisiunea aceasta am tot auzit-o de peste 10 ani. Mai ales în prag de alegeri. Fonduri europene nu accesăm. Suntem codașii Europei la absorbția de fonduri absolut gratuite.

            Dar știți care este cel mai trist lucru? Că din 32 de pagini de măsuri a unui guvern așa-zis liberal, una singură nu este liberală. Niciuna. Nici vorbă de vreo reducere fiscală pe muncă. Acolo ni se va spune că nu sunt bani. În schimb să folosim banii contribuabililor pentru a susține pierderile corporațiilor străine sunt bani. Nici vorbă de vreo reducere a birocrației. Planul PNL este doar să luăm bani de la unii și să-i dăm la alții, evident prin pixul lor”
            Ce zice ZF?
            Programul de guvernare al PNL, botezat „plan de relansare”, este cvasidentic cu cel al PSD. Singura diferenţă e că primul este vopsit în roşu şi cel de-al doilea în albastru. Bietul Dragnea, cred că face spume acum şi aruncă cu aparatul de sudură în Dumnezeu. Abia îl aştept pe Marcel Ciolacu să iasă şi să spună că liberalii le-au furat planul de dezvoltare, ăla care prevestea opt spitale regionale şi unul republican, până în 2020.

            Vorbim de un plan de relansare. Un plan de relansare înseamnă, în principal, o ipoteză pe termen scurt. Nicăieri în sinteza planului de relansare nu scrie de la ce ipoteză plecăm. Nicăieri nu scrie cu ce bani şi, chiar de-ar scrie, hârtia suportă orice.

            Planul PNL de relansare economică este planul unui marţafoi care-şi vrăjeşte gagica în parc, pentru că n-are bani să-i cumpere o îngheţată: dacă mă votezi, îţi fac palat ca al lu’ Alba ca Zăpada, cum ai citit tu în cărţi, când eu nu apărusem, ca să-ţi luminez viaţa!

            Aştept, ziceam, recţia dlui Ciolacu. Un lucru mă frământă: dacă PSD a propus 8 spitale regional şi unul imens, „republican” şi n-a făcut niciunul, iar PNL propune 3 spitale regionale, 1.450 de centre medicale rurale, 25 de spitale judeţene şi 110 spitale orăşeneşti, oare în câte din cele două planuri intrăm mai mulţi tâmpiţi?
            Deci, da. PNL = PSD.

            Comment


            • Originally posted by gecmc94 View Post
              ...Deci, da. PNL = PSD.
              Doamne-ajuta! Ti-a luat ceva timp
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • Speranțele mele legate de doctrina politică pe care PSD o preluase pe la finalul lui 2016, erau că putem încerca să negociem mai bine niște afaceri multinaționale. Chestiuni precum redevențele resurselor energetice, jonglerii fiscale pentru reducerea profitului care aseaza povara taxelor aproape doar pe umerii persoanelor fizice, ROBOR-ul prin care se fura la cântar, ... toate acestea chiar erau teme internaționale (doar că în loc de ROBOR erau LIBOR/EURIBOR). La noi, doar PSD a preluat aceste teme. Nimeni altcineva. Plus nevoia creșterii ceva mai accelerate a salariilor față de cât propuneau ceilalți.

                Vreo doi ani și ceva a fost destul de bine. ROBOR-ul s-a dus, redevențele erau modificate, au fost date și niște OUG care mai rețineau în țară profitul companiilor energetice și financiare, salariile au fost crescute sănătos, contribuțiile au fost mutate total la angajat ca să nu le mai fure patronul......

                Dar, PSD și-a depășit limitele. A crescut nesimțit salariile în justiție și altele ca mod de a înmuia opoziția față de schimbarea cadrului legislativ al justiției. Ne-am trezit acum cu niște pensii speciale astronomice, mai mari ca în restul Europei.
                A continuat creșterile salariale probabil tot ca o metodă de a calma protestele de stradă din 2018-2019. Apropos.... au trecut aproape doi ani de la aug 2018 și cam nimic în afară de fumigenele propagandei de presă. Pare că s-a ales praful de dosare (ca și de altele, mineriada, revoluția).

                Sub presiunea sufocantă a propagandei din presa securistoidă, a cârtițelor SIE din anumite publicații sau organizații europene și a opoziției aflată în înțelegere cu puterea PPE de la Bruxelles, PSD a dat-o în bară. A rămas fără lider. Iar apoi a rămas și fără identitate politică diferită.

                PSD și PNL sunt nevotabile în această perioadă. Iată un instantaneu dintr-o publicație financiară. Pe aceeași pagină, în aceeași zi doi miniștri ne spun lucruri contrare despre economie:
                nHwgGtp.png

                Comment


                • Într-un punct de vedere numit "Negaționismul Covid", Andrei Cornea interpreta cam în aceeași linie pe care am surprins și eu tactica politică a PSD.

                  La noi, PSD, secondat de aliații săi, Avocatul Poporului și CCR, și-a asumat rolul de generator de confuzii. PSD n-a negat direct existența epidemiei Corona în România. Dar, prin gura d-lui Ciolacu, a sugerat că cifrele ar fi „manipulate”, pentru ca guvernul să mențină cît mai mult timp starea de alertă, timp în care ar lipsi populația de drepturi și ar face cine știe ce afaceri veroase. Apoi, prin intermediul contestațiilor la CCR – aprobate în mare parte de aceasta – PSD și oamenii săi au încercat să limiteze sau să desființeze temeiul legal al stării de alertă, să anuleze amenzile date în timpul stării de urgență, să împiedice sau să limiteze prelungirea stării de alertă. De ce te-ai mai teme de amenzi, cînd vezi că acestea sunt șterse de CCR o lună mai tîrziu? D-na Firea a declanșat o testare voluntară pentru Covid19, ale cărei rezultate ar demonstra un procent mult mai mic de pozitivi la mia de testați decît o arată datele oficiale. De unde și punerea în discuție a acestor date de către d-na Olguța Vasilescu. Doar că, într-un caz, avem o testare pe subiecți voluntari, de regulă sănătoși, în timp ce cifrele oficiale sunt obținute pe testări asupra unor persoane cu simptome sau a contacților acestora – de aici și procentul mult mai mare de pozitivi. Nu guvernul manipulează cifrele, ci PSD creează confuzie în rîndul persoanelor neinstruite, fără spirit critic. Rezultatul medical – îl vedem acum – e creșterea numărului de cazuri. Rezultatul social: neîncrederea, confuzia. Rezultatul politic îl vom vedea la alegeri.
                  Spre deosebire de Cornea, eu nu cred CCR ca fiind aliatul PSD. Pe Avocatul Poporului, da. Pentru că și ALDE s-a aliniat în acest punct de vedere. Iar cele doua formațiuni au pus presiune pe Weber care a cedat. Și au atacat o formulare ambiguă într-o lege ca fiind neconstituțională. Stați liniștiți.... sunt mii, poate zeci de mii de formulări neconstituționale, ambigue, prin legile noastre. Depinde dacă ai interesul să le găsești. Acest interes însă este nelegitim, imoral. Nu rezolvă problema coronavirus din societate, nu oferă alternative mai sănătoase. Doar încurajează și generează confuzii, după cum zice Cornea.

                  Finalul este iarăși destul de asemănător cu o concluzie a mea, că PSD mână în acest fel oamenii către prăpastie, unde vor cădea, iar apoi va da vina pe PNL. Cornea îl numește "act criminal".
                  Negaționismul va fi deci cauza pentru care vor muri mai mulți. În aceste cazuri oamenii sunt, de obicei, duble victime involuntare: ale virusului și ale negării virusului. Doar că, atunci cînd negaționismul Covid e formulat și difuzat cu intenție, el ar trebui considerat un act criminal și tratat ca atare.
                  Că Ponta este un ticălos, este acum fără nicio îndoială, după multă politică. El a fost primul care a adoptat această tactică a generării de confuzii încă din aprilie. Îmi și aduc aminte o lozincă a lui: "eu vreau să sărbătorim 1 Mai prin muncă, nu stat în casă". Și au fost sondaje de opinie care au arătat că Pro România câștiga câteva procente, de la aproape 4%, la aproape 10%. Că sunt câteva procente de "excentrici", adepți ai teoriilor conspirative, care au aplaudat pe Ponta, nu m-ar mira. Este bazinul electoral al PRM, Vadim, OTV și Nașul TV. Mă gândesc că în foamea de voturi, PSD a adoptat aceeași tactică ca să nu îl lase singur pe Ponta să câștige. Deci, conducerea PSD o fi decis: decât să îl lăsăm pe Ponta să câștige câteva sute de mii de voturi, mai bine intrăm și noi în hora lui și subminăm lupta contra coronavirusului. Pentru câteva sute de mii de voturi, avem mii de infectați în plus în ultimele săptămâni, avem restricții la călătorii în afară.... și vom avea și decese.

                  Comment


                  • Destul de bine scris, si tind sa fiu de acord cu o buna parte din ele.
                    Poate cu o mica nota: PSD a crescut nesimtit salariile din justitie (pe langa altele "infaptuite") pentru ca vreo 2-3 ani doar asta a fost proiritatea lor (s-a mai discutat).
                    Si totusi daca recitim cele scrise cu ceva timp in urma referitor la PSD, Ponta (cand era liderul mult-iubit), CCR, Avocatul Poporului (ciorba acra si lunga ala),..., parca era altceva. Dar cele detaliate acum sunt destul de adevarate (din pacate).
                    Plus ca PNL cam "tot o apa si un pamant" a ramas. Tinem cont ca au fost tovarasi de drum cu PSD, cand le dadeau la gioale celor din PD=actualii aliati. Dar nici cu alde ALDE nu mi-e rusine (motocilistul a circulat si el pe toate cararile). UDMR-ul a fost de toate partile dupa cum le-a dictat interesul, dar in mod normal (si mai ales la o prezenta masiva la vot) nu cred ca ar trece pragul.
                    Restul partiduletelor inca "se mai cauta".
                    Si ajungem la Caragiale: noi cu cine mai votam?

                    Comment


                    • "..... eu nu cred CCR ca fiind aliatul PSD."

                      Actualul CCR = Scursura PCR = Pupi-in-(partea dorsala) ai PSD-ului = Idioti = CRIMINALI !!!

                      (sa dea covidu' si in ei, sa vada si ei cat de neconstitutional e ca in loc sa fie in ATI sa stea pe afara; si poate s-ar bucura ca il vor da si la altii ca "motivarile" lor demente; si chiar nu era nevoie sa le arate "stapanilor" cat de slugarnici pot fi si pana unde poate ajunge nemernicia lor)

                      Fara alte comentarii.
                      Last edited by Gil26; 5 July 2020, 16:27.

                      Comment


                      • Am eu un alt comentariu pentru că este iarăși nedrept să acuzăm CCR.
                        Și mie îmi displace situația în care am ajuns. Dar nu CCR este responsabilă pentru ea. Ea chiar a analizat și a decis asupra unui articol dintr-o lege din 2006, dinaintea intrării în UE, și necontrolată la CCR până acum.

                        Responsabili sunt egali: Antena 3, Gadea, Badea, Dumitrescu, PSD din umbră, și ALDE. Ei au pus presiune pe Renate Weber să caute o soluție. Și a găsit-o. CCR a fost doar un constatator.
                        Pe lângă idioata alianță murdară a Antena 3, PSD și ALDE, în aceeași categorie intră și tâmpitul de Orban care ar cere cetățenilor să nu respecte deciziile CCR.

                        Am un mesaj și pentru sceleratul de Badea care face fake news constant. Decizia CCR nu a fost în unanimitate pe articolul din legea din 2006. Din contră. CCR în unanimitate a respins un argument al Avocatului Poporului. Dar a ajuns la concluzia cu majoritate de voturi că "boli transmisibile" nu este o expresie care să dea legii claritate și previzibilitate. Și normal. Ia aduceți-vă aminte de întrebările mass-media către premier: "dacă mergem în țara X, intrăm sau nu în carantină?", "dacă fac ceva, sunt internat sau nu?". Ei bine, doar faptul că nu se poate înțelege din lege care este impactul acțiunilor proprii, este o problemă de constituționalitate.

                        Cea mai bună metodă politică pentru PNL în acest moment ar fi să paseze toată, dar TOATĂ responsabilitatea pe Parlament. Guvernul, minoritar în Parlament, să devină doar un executant. Parlamentul nu va face nimic. Numărul de infectați va crește. Iar politicienii vor spune: noi, liberalii, câtă vreme am luptat contra pandemiei până în mai, am avut succes și se văd numerele, când PSD/ALDE/Antena 3 au pus bețe în roate acțiunilor și au semănat neîncredere în societate, am lăsat Parlamentului grija legiferării și de aici prăpădul.

                        Comment


                        • Dar duminică, Ministrul Sănătății Tătaru a spus:
                          "Noi suntem în acest moment, începând de vineri, de când a apărut motivarea Curţii Constituţionale, în elaborarea unui proiect de lege care este gata. Mâine vom avea o şedinţă de Guvern în care îl vom ridica pe ordinea de zi şi vrem să aducem în concordanţă un proiect de lege cu cerinţele Curţii Constituţionale. Odată ce vom avea adaptate, statuate şi votate în Parlament ce înseamnă boală transmisibilă, ce înseamnă carantină, ce înseamnă izolare, ce înseamnă pacient internat, sunt momente pe care le vom pune pe tapet şi ne vom întoarce la ce înseamnă identificarea unui focar, izolarea unei zone, carantinarea unei zone", a spus Tătaru
                          Vom vedea care vor fi jocurile politice pe seama pandemiei. În cazul stării de alertă, Parlamentul a dat un grad de libertate Guvernului pentru ca el să fie făcut responsabil dacă se vor deschide sau nu terasele.

                          Comment


                          • Doi parlamentari PSD au refuzat să poarte mască și s-au luat la ceartă cu patronii unei șaormerii din Centrul Vechi. Unul dintre scandalagii este președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, Adrian Solomon, iar celălalt este deputatul PSD Ioan...


                            Iata si doi cocalari pesedisti amendati pentru ca nu purtau masca intr-o saormerie. Sigur ca apoi au dat vina pe brutalitatea politiei. Ar fi trebuit sa stearga praful de pe jos cu ei.

                            Comment


                            • Originally posted by gecmc94 View Post
                              Apropos.... au trecut aproape doi ani de la august 2018 și cam nimic în afară de fumigenele propagandei de presă. Pare că s-a ales praful de dosare (ca și de altele, mineriada, revoluția).
                              Trei dosare mari, așteptate de opinia publică, vor fi anunțate săptămâna viitoare de către procurorii de la crimă organizată. Cocaina și Black Cube vor merge în instanță, iar dosarul manifestației de la 10 august va fi clasat. DIICOT a terminat cercetările în trei cazuri de amploare. Conform unor surse judiciare, soluțiile și primele detalii sunt: […]


                              Cazul 10 august va fi clasat: se disjunge un dosar legat de violența unor jandarmi
                              Pe 10 august 2018, masive demonstrații antiguvernamentale s-au transformat în violențe fără precedent. Zeci de răniți au apărut atât în tabăra manifestanților, cât și în cea a forțelor de ordine. DIICOT a anchetat posibilele infracțiuni comise și a decis să claseze cazul. ”Sunt multe clarificări în Ordonanța de clasare, în Piața Victoriei au existat provocări și momente care au rămas în percepția opiniei publice altfel decât s-au întâmplat în realitate, însă infracțiunile pe care DIICOT le-a căutat nu au existat și de aceea ei au închis dosarul”, au spus surse judiciare.
                              Propaganda la maximum, dezinformare uriasa. Minciunile ProTV, Digi, EuropaFM, lista poate continua chiar si cu pesedeii Madame Firea, Badulescu.
                              Ce sa vezi. DIICOT nu a reusit sa gaseasca nicio urma a telefoanelor date de Dragnea sau a uneltelor lui pentru inabusirea "revolutiei".

                              Trist insa este ca daca in privinta telefoanelor nu a existat niciodata vreo proba, clipurile video cu oamenii care pregateau coctailuri molotov intr-o masina, vocea unei doamne care ii ruga sa nu faca,.... acestea exista. Erau probabil elemente individuale, sau conexiunea cu Antifa a ramas doar de domeniul serviciilor secrete. Ar fi neplacut pentru Soros sa ii fie deranjate legiunile folositoare in revolutii colorate. Omul din acel clip se lauda ca stie ce face, iar golanii din galerii dau cu pietre, nu cu coctail molotov.

                              Comment


                              • Firea si Vacantele in Grecia pe banii bugetului local. Iată o replică de nota 10. Mi-aș fi dorit să fi venit de la Nicușor Dan.


                                "Gabriela Firea a avut neobrăzarea să treacă prin Consiliul General, şi nu putea să facă asta singură, abia aştept să văd cine a votat alături de PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti pentru testarea cu prioritate a celor care pleacă în Grecia. Atunci când ai probabil mii sau zeci de mii de pacienţi în Bucureşti, oameni care au nevoie de servicii medicale, de la oricare spital din Bucureşti, dacă nu au un diagnostic confirmat, oamenii sunt trimişi să se testeze. Foarte mulţi oameni merg să se testeze pe banii lor. Atunci când oamenii sunt trimişi să se testeze pe banii lor, să prioritizezi testele pentru cei care vor să meargă în vacanţă este o bătaie de joc la adresa oamenilor şi la adresa banului public. Nu spun că vacanţele nu sunt importante, nu spun că oamenii nu ar trebui să plece în Grecia, dar Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei sau un primar care lucrează în beneficiul economiei şi turismului grecesc mai degrabă decât pentru bucureşteni", a spus Vlad Voiculescu

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google