Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Am căutat totuși ce spune Nicușor Dan mai recent despre agravarea situației infectărilor. Iată ce ne-a spus de pe 12 iulie.

  “Cer administraţiei PSD-Firea să ia următoarele măsuri: să testeze periodic persoanele cele mai expuse la infectare – cadre medicale, asistenţi sociali, şoferi şi controlori STB, taximetrişti, funcţionari care lucrează direct cu publicul. Cer să iniţieze un parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică, subordonată Ministerului Sănătăţii, pentru a-i ajuta pe aceştia în anchetele epidemiologice făcute la persoanele infectate, pentru contacţii acestora. Cer să pună în vânzare măşti la punctele în care se vând bilete STB pentru persoanele care nu au masca la ele şi vor să se urce în mijloacele de transport în comun”, spus Dan.

  “Cer să instituie pentru mai multe spaţii deschise, cum sunt pieţele şi zonele din Lipscani, un număr maxim de persoane care pot să intre şi cer să mobilizeze, de asemenea, Poliţia Locală pentru a se verifica numărul de persoane care accesează aceste spaţii”, a completat deputatul.

  “Cer să dezinfecteze periodic, pe baza unor protocoale, mobilierul urban şi să asigure spălarea, nu dezinfectarea, străzilor. Cer să extindă distribuţia de măşti gratuite către bucureştenii cu venituri reduse, cer să instituie comunicarea online cu cetăţenii în toate instituţiile din subordinea Primăriei şi să facă publicitate acestei proceduri, astfel încât să nu pună bucureştenii pe drumuri pentru lucruri care pot să fie rezolvate de la distanţă şi prin mijloacele consistente de publicitate pe care le au la îndemână să vorbească cetăţenilor despre riscul acestui virus şi despre nevoia de a se proteja”, a adăugat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

  “Toată clasa politică, şi Putere şi Opoziţie, are o responsabilitate şi trebuie să dea mesajele corecte, mesaje de responsabilitate, de încredere în specialişti pentru a limita zvonurile şi manipulările şi pentru a întări relaţia între autorităţi şi cetăţean”, a transmis Dan.

  Comment


  • Un ministru liberal a luat un domeniu pe bani de nimic de la o firma de stat condusa de un liberal, il modernizeaza pe bani a caror provenienta refuza sa o comunice.
   Costel Alexe
   https://www.reporteris.ro/component/...-ani-ep-2.html

   Comment


   • Nu vreau sa iau apărarea nimănui, dar când un cetățean roman a fost obligat sa declare de unde are banii?Si ăștia sunt la fel ca toată clasa politica, au rămas doar scursurile.

    Comment


    • Unii merita.
     "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

     Comment

     Working...
     X
     Anulare DPF
     Politica de Securitate Google