Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am căutat totuși ce spune Nicușor Dan mai recent despre agravarea situației infectărilor. Iată ce ne-a spus de pe 12 iulie.

    “Cer administraţiei PSD-Firea să ia următoarele măsuri: să testeze periodic persoanele cele mai expuse la infectare – cadre medicale, asistenţi sociali, şoferi şi controlori STB, taximetrişti, funcţionari care lucrează direct cu publicul. Cer să iniţieze un parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică, subordonată Ministerului Sănătăţii, pentru a-i ajuta pe aceştia în anchetele epidemiologice făcute la persoanele infectate, pentru contacţii acestora. Cer să pună în vânzare măşti la punctele în care se vând bilete STB pentru persoanele care nu au masca la ele şi vor să se urce în mijloacele de transport în comun”, spus Dan.

    “Cer să instituie pentru mai multe spaţii deschise, cum sunt pieţele şi zonele din Lipscani, un număr maxim de persoane care pot să intre şi cer să mobilizeze, de asemenea, Poliţia Locală pentru a se verifica numărul de persoane care accesează aceste spaţii”, a completat deputatul.

    “Cer să dezinfecteze periodic, pe baza unor protocoale, mobilierul urban şi să asigure spălarea, nu dezinfectarea, străzilor. Cer să extindă distribuţia de măşti gratuite către bucureştenii cu venituri reduse, cer să instituie comunicarea online cu cetăţenii în toate instituţiile din subordinea Primăriei şi să facă publicitate acestei proceduri, astfel încât să nu pună bucureştenii pe drumuri pentru lucruri care pot să fie rezolvate de la distanţă şi prin mijloacele consistente de publicitate pe care le au la îndemână să vorbească cetăţenilor despre riscul acestui virus şi despre nevoia de a se proteja”, a adăugat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

    “Toată clasa politică, şi Putere şi Opoziţie, are o responsabilitate şi trebuie să dea mesajele corecte, mesaje de responsabilitate, de încredere în specialişti pentru a limita zvonurile şi manipulările şi pentru a întări relaţia între autorităţi şi cetăţean”, a transmis Dan.

    Comment


    • Un ministru liberal a luat un domeniu pe bani de nimic de la o firma de stat condusa de un liberal, il modernizeaza pe bani a caror provenienta refuza sa o comunice.
      Costel Alexe

      Comment


      • Nu vreau sa iau apărarea nimănui, dar când un cetățean roman a fost obligat sa declare de unde are banii?Si ăștia sunt la fel ca toată clasa politica, au rămas doar scursurile.

        Comment


        • Unii merita.
          "ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".

          Comment


          • Securistii merită o creștere de salariu. În orice regim politic. Și PSD, și PNL.

            Pe vremea PSD, se striga faptul ca aceștia au eliberat violatorii din închisoare. Am mai discutat subiectul. Să ne concentrăm pe prezent.

            PNL îi apără pe pedofili și violatori. Cum? Preiau materiale din emisiunea lui Marius Tucă, momentul este aici: https://youtu.be/jUJ8bK3Rueg?t=2072

            Întâi, Orban explică de ce a contestat la CCR.
            Premierul Ludovic Orban a trimis miercuri o scrisoare către mai multe ONG-uri care au criticat decizia Guvernului de a ataca la CCR legea care majorează pedepsele pentru violatori și pedofili. Orban spune că demersul Guvernului este unul care are scopul...

            Intervenţia Guvernului în procedura de verificare a constituţionalităţii legilor înainte de promulgare nu are în vedere blocarea promovării actului normativ, ci eliminarea oricăror vulnerabilităţi de ordin constituţional, în scopul necompromiterii întregului demers legislativ, ca urmare a unor eventuale sesizări ulterioare ale Curţii Constituţionale prin intermediul excepţiilor de neconstituţionalitate ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti. Sesizarea nu vizează majorarea pedepselor propuse prin lege ci se referă la o singură prevedere, care a fost introdusă în cadrul dezbaterilor din Comisia Juridică a camerei decizionale, sub formă de amendament, afectând coerenţa instituţiei prescripţiei răspunderii penale

            Sunt conştient că traumele unui copil victimă a unei agreisuni sexuale lasă urme pentru tot restul vieţii şi acest tip de infracţiune trebuie fără doar şi poate pedepsit cât se poate de aspru şi cercetat şi judecat în orice moment după producerea ei. Asta nu înseamnă însă că un copil victimă a proxenetismului sau traficului de persoane este mai puţin afectat şi că bestiile care comit aceste infracţiuni nu trebuie să suporte aceleaşi măsuri legale.”
            Mai simplu spus, Orban ne spune că Guvernul a atacat la CCR pentru a se asigura de faptul că legea nu este neconstituțională din motivul că victimele minore ale altor abuzuri (precum traficul de persoane) nu trebuie discriminate iar agresorii lor să scape mai ieftin, ci ar trebui să suporte aceleași măsuri. Deci grija lui Orban era pentru victimele altor abuzuri, care ar fi fost discriminate, legea pedepsindu-i pe făptuitori mai blând.



            Dar presa a prins documentul prezentat de fapt la CCR. Unde Guvernul, într-un document semnat chiar de Orban pretinde asta:
            Se instituie un tratament discriminatoriu între persoanele care au comis infracţiuni de gravitate similară, în sensul în care nu pot fi identificate raţiuni obiective pentru alegerea acelor infracţiuni care urmează a fi imprescriptibile.
            Deci violatorii de minori sunt discriminați față de alți făptuitori de alte fapte penale care primesc pedepse similare.

            Asta a pus capac pe nervii celor de la Libertatea care mai comentează și că Orban a luptat de la început pentru micșorarea pedepselor pentru pedofili.
            Guvernul României a depus un amendament la Comisia Juridică din Camera Deputaţilor, prin care cerea să se renunţe la pedepsirea în exces a adulţilor care comit infracţiunea de act sexual cu un minor. Să se renunţe măcar în cazul în care victimele au vârste între 14 şi 16 ani, a cerut Guvernul.
            Dacă despre unii s-a spus că ar fi scos (chiar și neintenționat) violatori din închisori, despre Guvernul Orban se scrie, negru pe alb, că este avocatul cât se poate de explicit și de intenționat al violatorilor pedofili în fața judecătorilor de la CCR.

            Vă spun eu, dar nu mă credeați.... UDMR începe să pară cea mai bună opțiune de vot. Szervusz !!!

            Comment


            • Din seria "PSD = PNL", am gasit foarte interesant articolul din România Curată.
              https://www.romaniacurata.ro/domnule...neral-adjunct/

              Nu ai cum să nu râzi cu liberalii când fac exact aceleași faze ca pesediștii pe care îi criticau înainte de a intra la guvernare. Și nu doar că fac aceleași faze, dar au început să recicleze aceleași figuri din eșaloanele 2 și 3, personaje pe care acum vreo 2-3 ani le căutau la CV.

              Cel mai bun exemplu este numirea de zilele trecute a lui Gicu Iorga în funcția de secretar general adjunct în Ministerul Economiei condus de Virgil Popescu. În 2017, când era în opoziție, Virgil Popescu îl interpela pe ministrul ALDE de la acea vreme: „ce îl recomandă pe Gicu Iorga pentru a fi membru în Bordul Electrica, altă competenţă în afară de cea de membru de partid?”

              În aprilie 2019, iată ce spunea moțiunea simplă depusă de PNL împotriva ministrului Energiei din Guvernul Dăncilă (scrisă cu participarea aceluiași Virgil Popescu):
              Nea Gicu Jupânu’ Iorga, şeful clubului de table din Giurgiu şi mâna dreaptă a domnului deputat ALDE Toma Petcu, va încasa 10 000 de euro în fiecare lună pentru două ore lucrate la Electrica. Şi dacă cineva va îndrăzni să-l dea afară, compania îi va plăti sute de mii de euro despăgubiri! Este strigător la cer! Chiar nu vă e ruşine?

              Posibil să avem răspunsul: Toma Petcu, fostul ministru ALDE, a trecut la PNL în februarie 2020, deci și-a luat și oamenii după el. Și, uite așa, pe Gicu Iorga îl recomandă din nou partidul.
              Uite așa se face că avem aceiași oameni și baroni. Reciclarea funcționează.

              Comment


              • Ce se intâmplă cu bolnavii de coronavirus la vot? Cică au voie să vină la vot și vor avea o cabină specială.
                „Persoanele care se vor prezenta la vot şi vor avea simptomatologie vor avea un circuit separat, vor avea prioritate şi vor avea o cabină de vot dedicată pentru acest lucru”, a spus ministrul.

                Întrebat ce se întâmplă dacă o persoană a fost declarată pozitivă şi a fost în secţia de votare, Tătaru a răspuns: „Acea persoană atrage după sine o anchetă epidemiologică”.
                Asta mi se pare foarte interesant. Să vezi toți infectații cu coronavirus venind la vot, luând ștampila și apoi intrând în cabina de vot unde își vor linge degetele ca să poată frunzări buletinul de vot apoi contaminează și ștampila. Superb. Ah, dacă este unul cu febră, va merge la o cabină specială.... și unde îl va aștepta un membru al comisiei electorale îmbrăcat în combinezon alb ca medicii? Sigur că nu.


                Comment


                • Și, de ce nu, despre ticăloșia peneliștilor, începând de la Cotroceni, apoi la Turcan..... mincinoși idioți.

                  Accidentul lui Bode, ministrul care mergea ilegal pe contrasens. Despre care Turcan a zis că "dormea pe bancheta din spate" în urlete de girofar și claxoane.

                  In fața unei astfel de minciuni insultătoare venite de la Cotroceni, de la PNL, de la cei curați și "altfel", nici măcar propagandistul de serviciu CTP nu a mai putut rezista.
                  O primă întrebare: cum făcea să doarmă dl. Bode, când atât semnalele acustice, cât și luminoase, adică girofarul și sirena mașinii respective a SPP, erau pornite? Zădărau toți câinii de prin localitate, trecea mașina asta ca un pom de Crăciun în plină vară, zăngănind din zurgălăi, cum să spui că dormi?! Poate are un antrenament special, da, pentru a dormi în astfel de condiții în plină zi, de altfel.

                  Apoi: de ce s-a dat drumul la girofar și la sirenă? Ce misiune specială avea dl. ministru, unde se ducea? În cazul dlui Oprea, de acum câțiva ani, știm care era obiectivul misiunii speciale în care a murit polițistul Bogdan Gigină: era vorba de o ciorbă de burtă! Spre aceea țintea, să nu se răcească. În cazul de față, ce anume fel de mâncare era obiectivul? (Voia să ajungă la ora 20:00 la Guvern, din spusele dlui Bode – n.r.) Nu era o situație specială, că din câte știm nu s-a anunțat nimic special în țara asta în acel moment. Or, dl. Bode a spus că ora 20:00, cerută de dânsul SPP-istului, era perfect rezonabilă pentru o conducere normală. Și atunci, de ce trebuia SPP-istul să pună sirena, să pună girofarul și să încalce o grămadă de reguli de circulație? Cum a făcut-o?

                  E vorba de manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari, care asta fac: cum dau de o coloană, intră pe contrasens, bineînțeles cu viteză mult peste cea legală, depășesc în neștire, fără vizibilitate, intră în orbește în curbe, pentru că ei nu suportă să se amestece cu fraierii, cu prostimea! Despre asta este vorba în situația de față”, a comentat Cristian Tudor Popescu
                  A ieșit cineva în fața Guvernului? Un om nevinovat este rănit în spital dar gașca "Rezist" nu mai este plătită să joace în piese de teatru pentru proști. Ministrul nu a fost la volan dar atunci SPP-istul să intre la închisoare.

                  Comment


                  • Pfoaa.... s-au adunat multe lucruri.... să enumerăm și legea asta propusă de PMP. Reinstaurarea unei pedepse din vechiul Cod Penal din 1973 (da, Ceaușescu, PCR!).

                    Profanarea drapelului României, intonarea inmului naţional al României cu alt text sau cu altă partitură decât cele stabilite de lege, precum şi orice manifestare publică săvârşită cu intenţia de a defăima drapelul României sau imnul naţional al României, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

                    În favoarea propunerii legislative iniţiate de un grup de parlamentari PMP s-au exprimat 104 senatori, trei s-au abţinut şi 18 au fost "împotrivă".
                    Acum este doar amendă. Dar ceaușiștii PMP vor să fie închisoare.
                    APADOR-CH cere Parlamentului respingerea proiectului de lege prin care mai mulți parlamentari PMP vor să instituie pedeapsa cu închisoarea pentru ofensarea drapelului sau imnului național 

                    O prostie de lege a trecut astăzi de Senatul României, în ciuda avertismentelor și apelurilor venite din societatea civilă. Astfel, dacă faci o glumă sau vreun pamflet cu drapelul României sau cu imnul național, încasezi închisoare de la 6 luni la 3 ani. Camera Deputaților este cea decizională, însă tot e de noaptea minții cum …


                    Legea a fost adoptată de Senatul României (nu a trecut tacit) fiind votată de PMP, PSD și PNL. USR nu iar UDMR a votat împotrivă catalogând-o ca "ceaușistă". Foarte corect. Este garantat că nu va trece fie de Camera Deputaților, fie de CCR. Garantat.
                    Dar senatorii PNL, PSD, PMP sunt absolut penibili.

                    Comment


                    • Pur și simplu lucrurile interesante curg valuri. Mare șef peste secrete, a dat BAC-ul la 32 de ani, licența la 41 și apoi au curs titlurile peste el.
                      Acest securist, un fel de Oprea dar de dreapta, a făcut parte din partidul Forța Civică înființat de securistul Mihai Răzvan Ungureanu, partid care a fuzionat apoi cu PDL și care a înghițit apoi PNL, preluând numele.

                      Așa cum după cum scrie chiar în CV-ul său, Baranga are o grămadă de titluri care mai de care mai pompoase. A fost director adjunct la ORNISS, director de departament la Facultatea de Științe și Energie Alexandria- Univ. Valahia din Târgoviște, conferențiar universitar, președinte la Asociația pentru Responsabilitate Economică, membru ARACIS (evaluare programe de studii și instituții de invatamant superior), doctor în management etc, etc, etc.

                      Lucrurile ar suna, probabil, foarte frumos, dacă același domn nu ar fi dat examenul de Bacalaureat la 32 de ani, la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonid, după cum se precizează în același CV. Iar licența la 41 de ani! Ei, dar după 41, au venit titlurile și certificările.
                      Care-i treaba cu el? A fost numit șef al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Nu înțeleg de ce nu fac această instituție parte din SRI? Că CV-ul acestui personaj este tipic. Până la 32 de ani a făcut misiunile lui de securist... iar apoi s-a reprofilat pe "intern". Si-a luat BAC-ul și s-a apucat să studieze pentru a intra în zona Internelor (MAI, ORNISS). Iată fața unui securist afiliat liberalilor. Nu-i problemă, că și la ASF (supravegherea financiară a României) noul director de cabinet este securist oficial trecut în rezervă.

                      Asta-i România. Nimic nu merge fără Securitate.

                      Comment


                      • Despre Cristian Sima, brokerul falit, Tariceanu, șpaga Rompetrol. Textul îi aparține lui Cristian Sima, 31 aug 2020


                        Cap. VI.6. Afacerea Rompetrol. Inside Trading

                        Nu cu mult timp înainte de listarea Rompetrol, m-am trezit în birou cu C.P. Tăriceanu. Deşi soţia mea era directoare generală la firma lui „Citroen-ATS” şi deşi lucrasem la „Intervam” (unde în afară de Cataramă era şi Tăriceanu acţionar), întâlnirile mele cu politicianul liberal se puteau număra pe degetele de la o mână. Ca orice politician versat, m-a luat prin învăluire. M-a întrebat cum merge Bursa, ce mai e cu economia şi alte politeţuri. Apoi, a dorit să-şi deschidă un cont şi a şi transferat două miliarde de lei vechi. Cu câteva săptămâni înainte de listare, a venit să-mi dea, simultan, un ordin şi un pont. Să cumpăr acţiuni Rompetrol, pentru el de toţi banii pe care îi avea la mine, ba chiar şi de mai mulţi bani, şi să cumpăr şi pentru mine. Mi-a dat şi preţul: 116 lei. Mi-a sugerat că la sfârşitul zilei le vom vinde cu 480. Exact aşa s-a petrecut în prima zi de tranzacţionare Rompetrol. Trebuie să vă explic că la BVB, decontările se fac la trei zile de la data tranzacţiei. Adică cumperi azi şi plăteşti peste trei zile. Dacă însă le vinzi în aceeaşi zi, nu mai ai nevoie de niciun ban, încasezi doar câştigul. Astăzi, în urma scandalului Rompetrol este nevoie să dovedeşti că aveai banii necesari cumpărării înainte de a încasa suma rezultată din vânzare. Dar şi astăzi e suficient ca firma de brokeraj să aibă banii necesari sau ceilalţi clienţi să îi aibă. Nu neapărat clientul care cumpără. I-am explicat domnului Tăriceanu că a şti preţul de pornire şi a şti şi până unde creşte acţiunea se numeşte inside trading şi e ilegal. Mi-a replicat că în România nu e prea bine specificat acest delict şi că nu e niciun risc. Am refuzat să-i fac tranzacţia, şi-a retras banii şi a făcut-o prin „Eastern Securities”, firma de brokeraj a lui Verestoy. Am interzis în firmă să se cumpere sau să se vândă acţiuni Rompetrol şi bine am făcut, pentru că atunci când doamna Albu a venit în control era disperată că de la mine nu s-a lansat niciun ordin pe Rompetrol timp de peste cinci ani de zile. Cred că şi astăzi sunt singura firmă de brokeraj care nu a participat la tortul Rompetrol. Patriciu a fost negru de supărare când a aflat că Tăriceanu mi-a spus planul. Îi era frică să nu-i stric jocurile, ştiind că dispuneam de mari lichidităţi de la clienţii mei străini. I-am asigurat că nu mă voi amesteca.
                        Esenţial e să înţelegeţi ce s-a întâmplat atunci. Patriciu a vândut sute de milioane de acţiuni Rompetrol de la firma sa „Vega” şi apoi a început să cumpere până când au ajuns la 480, unde „Vega” a cumpărat totul înapoi. Patriciu a vândut la 116 şi a cumpărat la 480. El a făcut o pierdere intenţionată, legală de fapt, prin care a plătit tot ce datora la multă lume în modul cel mai elegant posibil. Patriciu nu i-a făcut pe Tăriceanu, Verestoy sau SRS să câştige pentru că era generos, ci pentru că avea de plătit anumite şpăgi de la preluarea Petromidia. Toată lumea a anchetat apoi pe cei care au câştigat, când esenţial era să vezi cine a dorit să piardă şi de ce! Sorin Roşca Stănescu (S.R.S.) plăteşte azi cu libertatea pentru că el a achiziţionat şi vândut acţiuni în aceeaşi zi fără niciun ban, ceilalţi măcar au dovedit că aveau ceva bani să cumpere. Totul s-a făcut cu directa cooperare a CNVM-ului, care ar fi trebuit să supravegheze tranzacţiile. Mai mult chiar, serverele de la BVB s-au blocat pentru că volumul a fost prea mare pentru amarâta noastră de Bursă. Este ciudat că azi dintre toţi speculanţii cu acţiuni Rompetrol, doar S.R.S. e arestat şi, mai ales, că şefa CNVM-ului a primit doar pedeapsă cu suspendare. Cum nu mă pricep la Justiţie, nu vreau să speculez pe acest subiect. Pierderea intenţionată făcută de „Vega” pe acţiunile Rompetrol, pierdere care e o evaziune fiscală clară ca ziua, nu a fost nici ea anchetată. După acest episod, Patriciu obişnuia deseori să manipuleze piaţa pentru a-i face pe unii sau alţii să câştige, metodă mult mai intelegentă decât banii la pungă ai lui Siveco, spălaţi cu ţiganii din Sinteşti.
                        După listarea de pomină la Rompetrol, prin 2005 a început ancheta şi am fost invitat de Mircea Dinescu să explic ce s-a întâmplat la emisiunea lui, „Vorba lui Dinescu”. Dinescu era spumos, dar nu prea înţelegea şi nu m-a lăsat prea mult să vorbesc. Relaţiile lui Dinescu cu Patriciu s-au cosmetizat după ce Patriciu i-a cumpărat lui Mircea „Plai cu Boi” şi „Aspirina Săracului” cu enorma sumă de 1 milion de euro. Mircea, afacerist slab, nu a înţeles că dacă firma e a lui Patriciu în majoritate şi acesta a împrumutat firma cu 950.000 asta nu înseamnă că Dinescu încasează ceva. Maximum a fost că şi restul de 50.000 erau un cec de la o bancă elveţiană, cec însă postdatat, după mai multe luni. După această tranzacţie, practic, relaţiile au devenit neutre: Dinescu nu îl mai critica şi Patriciu îşi vedea de afacerile lui. Dosarul Rompetrol are însă un final mult mai interesant: Patriciu a vândut o firmă din Antilele olandeze şi nu a plătit niciun sfanţ la fisc, nici românesc, nici olandez, ba mai mult, din ce a încasat a reuşit să dea curat lui Kulibayev aproape două miliarde de dolari para-ndărăt. Cum de ştiu eu finalul? Simplu: din noroc. Para-ndărătul a venit la BSI Chiasso, iar directoarea şi adjunctul erau atunci acţionari WBS. Ştiu că sunteţi decepţionaţi, dar în realitate benzinăria lui conu’ Dinu nu s-a vândut nici măcar cu un miliard.

                        Comment


                        • in 2 zile or sa se certe unii p-aci ca psd e mai ok, ba ca pnl e mai ok, ba ca sa vezi, usr e mai ok
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • Stiti voi "țopăiala fiscală", scandalul pe care Iohannis și PNL îl făceau pe tema Codului Fiscal al PSD? Pfoaa... ce tragedie. Ce nenorocire. Ce descurajare a companiilor.... Eh... asta era pe vremea când opoziția PNL trebuia să mintă non-stop, să aducă fraierii în piață ca pe niște creduli.
                            ...... Asta era în trecut... acum, în prezent...
                            Orban, 7 sep 2020

                            Sistemul fiscal din România este competitiv, care permite existenţa unei atractivităţi pentru investiţii. Nu avem intenţia să modificăm acest sistem fiscal. Vrem să asigurăm creşterea economică, care duce automat la creşterea veniturilor. Sigur, trebuie să ţinem cheltuielile la un nivel acceptabil.
                            a spus premierul, la finalul unei întâlniri cu echipa de campanie

                            Unde sunt suporterii liberalilor, propagandiștii care aveau logica de care spune Gil mai sus? Aceia care țipau că PSD ne duce în groapă cu țopăiala fiscală? Este vreun suporter al liberalilor care să repete cu o față serioasă și să spună că PNL păstrează codul fiscal făcut de PSD pentru că este competitiv? Nu cred.


                            Mai este un mesaj foarte important dat de premierul Orban.
                            Premierul Orban este încrezător că PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo 10 ani, idee care l-a determinat să-I încurajeze pe votanții bistrițeni

                            „Mizaţi pe un atu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistriţa să rămână roşie şi spuneţi-le bistriţenilor lucrul ăsta. Deci o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu merg pe mâna noastră. Oricum există clar o opţiune favorabilă pentru dreapta, pentru PNL, spuneţi-le că tot Ardealul va fi galben, mai puţin Harghita, Covasna care sunt verzi că aşa sunt. Dar nu se poate să rămână Bistriţa de căruţă. Şi de asemenea să le spuneţi un lucru este foarte important: A fost bine că a fost un preşedinte cât a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo şi că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie şi care veţi avea uşa deschisă la guvern să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveţi în beneficiul comunităţilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat”, a declarat Orban.
                            Dragi propagandiști sau suporteri liberali. Vă rog să ne aduceți aminte când un președinte de partid din trecutul recent a mai făcut o astfel de amenințare. Bistrița care ar rămâne roșie ar fi ca un copil orfan al Ardealului pentru că dacă ar vota cu liberalii "ar avea ușa deschisă la Guvern". Altfel ar fi un județ orfan. Vadim Tudor mai avea astfel de violențe și rasisme în limbaj. Ce vrea dobitocul de Orban să spună este că dacă un pesedist primar vine cu un proiect la Guvernul Orban, acesta nu va găsi ușa deschisă la Guvern, nu îi va aproba fonduri. Măi votanți liberali, aceasta este definiția PURĂ a abuzului în serviciu. Notați asta. Și ieșiți în stradă în Piața Victoriei să cereți plecarea penalului și coruptului Orban.

                            Abuzul în serviciu

                            (1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

                            Comment


                            • era cat pe ce ca daca nu producea paguba de peste 200000 de euro, sa nu fie fapta penala dupa aia a fost redus la 100000, apoi la 50000 si apoi s-a renuntat. daca se modifica articolul asta, il facea psd scapat pe mandolina. culmea ironiei...
                              chiar, nici un pnl-ist p-aci sa ne spuna acum de ce psd-istii migratori sunt subit oameni ok?
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • Originally posted by gecmc94 View Post
                                Pur și simplu lucrurile interesante curg valuri. Mare șef peste secrete, a dat BAC-ul la 32 de ani, licența la 41 și apoi au curs titlurile peste el.
                                Acest Laurenţiu Baranga securist, un fel de Oprea dar de dreapta, a făcut parte din partidul Forța Civică înființat de securistul Mihai Răzvan Ungureanu, partid care a fuzionat apoi cu PDL și care a înghițit apoi PNL, preluând numele.



                                Care-i treaba cu el? A fost numit șef al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Nu înțeleg de ce nu fac această instituție parte din SRI? Că CV-ul acestui personaj este tipic. Până la 32 de ani a făcut misiunile lui de securist... iar apoi s-a reprofilat pe "intern". Si-a luat BAC-ul și s-a apucat să studieze pentru a intra în zona Internelor (MAI, ORNISS). Iată fața unui securist afiliat liberalilor. Nu-i problemă, că și la ASF (supravegherea financiară a României) noul director de cabinet este securist oficial trecut în rezervă.

                                Asta-i România. Nimic nu merge fără Securitate.

                                Cu dedicatie pentru suporterii liberali. Asa nesimtire la seful lor cel mare mai rar. Ludovic Orban afirma ca nu știa că Laurenţiu Baranga este un falsificator. Asa lucreaza mafia.
                                "A fost evaluată această numire, am aplicat toate procedurile de evaluare a candidaturii. Nu am avut această informaţie legată de falsul în privinţa diplomei. Şi am înţeles că e vorba de toate diplomele”, a precizat premierul, la finalul unei vizite efectuate la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, potrivit Agerpres.
                                Dar presa nu ii lasă pe liberali. G4/Evz și alții scriu despre faptul că "Diploma de bacalureat a şefului demisionar al Oficiului Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor, Laurenţiu Baranga a fost anulată prin sentinţa Judecătoriei Sectorului 4, pronunţată în iulie 2016."
                                Mai mult, poliția a intrat în casă ieri 10 oct 2020 la acest escroc.
                                Poliţia Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie fac, sâmbătă, percheziţii la domiciliul unui înalt funcţionar public din Râmnicu-Vâlcea, acuzat că a depus la dosarul de angajare documente falsificate, inducând în eroare mai multe instituţii publice. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de Laurenţiu Baranga, preşedintele Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.
                                Cineva binevoitor a facut plangere la politie si manevra mafiotilor liberali a fost incurcata. Dar suporterii liberali vor face asa (adica, "hai baieti, furati mai tare, se poate").

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google