Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri, la Parlament, că taxa de solidaritate și impozitul pe cifra de afaceri nu se vor aplica dacă se va constata „că fac rău” economiei.

    „Dacă efectul gândit pozitiv nu se justifică, nu va fi aplicată”, a explicat Liviu Dragnea, referindu-se la taxa de solidaritate.

    „Dacă creează defecțiuni în altă parte a economiei nu va fi aplicat”, a precizat Liviu Dragnea vorbind despre impozitul pe cifra de afaceri.
    (luat de pe Republica.ro)

    Ca tot ii place lui @Fanez principiile de origine rosiatica, aici merge principiul "noi vorbim nu gandim" (dupa bunul plac, `vorbim` se poate inlocui cu `furam`).
    I have no special talent. I am only passionately curious.

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      Unde e asta?.
      in Anglia.
      Originally posted by Fanez View Post
      In Canada, daca tata ma angajeaza ca adjunct al lui, toata lumea e multumita ca adjunctul este un "om de incredere".
      parca tu erai dintre aia care iau ce e mai bun de la altii, nu dintre aia care-si cauta motivatia ideilor/actunilor la alti hoti. cel putin la nivel declarativ. dar, erai, nu mai esti. cand cauti scuza la hoti aratand alti hoti, e clar despre cata verticalitate vorbim.

      @K: o sa se renunte la taxa de solidaritate, ca tocmai hotii cei mari se incadreaza la taxa aia cat de prosti poa' sa fie astia...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • Pai as vrea sa vad si eu cat profit are la firmele lui Negoita, de exemplu. Ala, nici TVA-ul nu si-l platea.
        Cred ca si ferma de porci a lui Livake merge prost, chiar de cifra de afaceri e marisoara, la cati porci are acolo.

        Comment


        • pai normal ca nu-i merge...cum cresc...cum ii baga in parlamnet...mai un ministru, un consilier ceva...

          Comment


          • Comment


            • Originally posted by Seba View Post
              ...cand cauti scuza la hoti aratand alti hoti...
              Ai taiat din context. Intotdeauna am zis: "Daca asta a furat si il bagi la zdup, uite ca si celalalt a facut la fel, ia-l si pe ala ca facut exact acelasi lucru!" Sau celalalt avea voie? Iei asa.... selectiv? Adica pe ala il las ca e "ala" dar pe asta il ard pentru ca e "asta".
              Ori suntem stat de drept, ori nu mai suntem? E legea egala pentru toti sau doar pentru unii?

              Comment


              • Pai nu este. ca pentru noi muritorii de rand, legea este mai lege decat pentru boier dragnea. Care-i deasupra ei.
                Nu cred ca sunt mai mari specialisti in scos din context decat lingaii din Latrina 3. Aia sunt capabili sa o intoarca asa...incat si daca boierul dragnea a calcat un pieton pe trecere...a facut din spirit de sacrificiu pt tara. De fapt...el si-a varsat sangele...sangele pus la saltea stramosii lui: marele sef de post, meletianul dragnea...ca dovada ca are si origini sanatoase.

                Comment


                • Fane, am zis eu vreodata sa nu-i ia cu duba puscariei pe baselu, pe nuti, pe toti ceilalti ca ei? Dar cum o parte din astia au fost deja in parnaie, cred ca-i timpul s-o viziteze si astia care inca n-au facut-o, dar care ar trebui la fel de bine sa fie acolo. sa te sochez un pic? n-as avea nimic cu dragnea, ba chiar m-ar durea in bascheti daca nu merge la puscarie, atata timp cat nu incearca sa schimbe un sistem legislativ din temelii in sensul legalizarii furtului, traficului de influenta, eliberarii puscariasilor, scaderea amenzilor pt defrisari, etc, doar pentru a-si salva pielea, atat lui cat si a altora din tabara adversa, care au facut aceleasi porcarii, toata propaganda asta avand la baza gargara ieftina, ilogica si imorala. mai mult, toate astea pe spinarea mea. nu ma afecteaza taxa de solidaritate, n-am eu salariul ala, dar ca idee, e un mare *****, scuzati cuvantul "idee". nu acolo se impiedica bugetul tarii, nu de acolo vine salvarea. si nici de la impozit pe cifra de afaceri. bugetul se impiedica in delapidari legalizate, proiecte fantasmagorice, mariri de cheltuieli nesustenabile economic, economie care functioneaza peste tot in lumea asta dupa alte reguli (aceleasi peste tot, dar nu regulile psd-alde). piata, economia, cursul valutar, astea se autoregleaza indiferent de gargara de la televizor si de numarul de romani cu mana intinsa la pomenile statului. reglajul vine din actiunile intreprinse pe plan economic de o conducere sanatoasa si capabila sau dintr-o conducere bolnava si incompetenta. noi suntem pe varianta doi, din pacate. si mai rau e ca o prea mare parte din populatie inca mai crede in mos craciuni si zane darnice, ploi cu dolari si comploturi intergalactice impotriva romanilor. ignoranta, prostia si lenea ne-au adus in situatia asta. daca alegem sa continuam asa, n-o sa sfarsim bine.
                  Last edited by Seba; 5 July 2017, 14:51.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • Viitorul este unul luminos pentru boier dragnea. Se pare ca se inmulteste electoratul PSD-ului:http://www.hotnews.ro/stiri-esential...i-medie-10.htm

                    Comment


                    • Pai asta e rezultatul domniei lui Livake in fruntea consiliului judetean Teleorman, acum s-au copt roadele carmuirii intelepte a judetului, cand a avut sub conducere si coordonare invatamantul din TR, printre altele.

                      Comment


                      • hai indobitocire !!! traiasca livake !!! sa puna tpti absolventii aia de liceu mana pe sapa si pe grebla si sa-i faca curat in curte si in livada conducatorului preahulit. restul vor fi angajati la stat desigur , bugetari , si vor lucra pentru partid.
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • Rata de promovare cea mai scazuta la prima sesiune a examenului de bacalaureat, inainte de contestatii, situata sub 55 la suta, s-a inregistrat in judetele Ilfov (42,24%), Giurgiu (50,7%) si Teleorman (53,95%).
                          Astia toti care n-au luat BAC-ul pleaca la partid ca sa invete cum se lipesc afisele si cum se fura banii publici pentru stapanii de la partid.
                          Mai tarziu, partidul ii va ajuta sa-si cumpere cateva diplome, poate unii chiar ajung prin parlament, gen Serban Nicolae.

                          Comment


                          • la partid , dar platiti din bugetul statului. ce livake e fraier?

                            ps jos kovesi ! DNA #lapuscarie
                            Last edited by Costi-bc; 5 July 2017, 20:59. Reason: Automerged Doublepost
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

                            Comment


                            • toate se intampla cu un scop...indobitocesti populatia printr-un system de invatamant bolnav (intentionat imbolnavit, sa fim intelesi) apoi o duci usos-usor spre saracie, ii scoti din cap toate idealurile si prezinti orice altceva decat sistemul tau ca fiind sursa tuturor relelor. in cativa ani te-ai ales c-o turma de boi obedienti cu care n-ai nici cea mai mica problema, te vor urma orbeste ca oile magarul si te vor sustine in orice.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • Noi oricum veneam din analfabetism, n-am fost vreodata un popor invatat.
                                Dar, de bine de rau, in anii '80 ajunsesera majoritatea sa stie sa scrie si sa socoteasca pe degete.
                                Acum, revenim la anii '40-'50-'60, cand scoala primara absolvita era deja suficienta.
                                Pana una alta, impozitele trebuiesc marite, ramane bujetu' fara parale.
                                #haicutaxele

                                Niciun absolvent al Liceului Tehnologic Turburea, din Gorj nu a promovat bacalaureatul. Ion Birca, primarul din localitate, care nu a reusit sa obtina diploma desi are 53 de ani, le transmite celor mai tineri sa nu ii urmeze exemplul, ci sa invete si sa promoveze la sesiunea urmatoare.
                                Pai de ce sa nu iti urmeze exemplul, uite ce bine ai ajuns, dita' primarul.
                                Asta e semnalul pe care trebuie sa-l transmiti. Las' ca te educa la prima sedinta de partid, daca te-a luat gura pe dinainte.



                                Pentru situatia din invatamant, vina este a sistemului de finantare. Pentru ca o scoala sa supravietuiasca, este necesara pastrarea unui anumit numar de elevi, deci nu-ti permiti sa lasi niciun elev mediocru pe dinafara, ci trebuie sa-l porti, asa analfabet cum este, pana in ultima clasa.
                                Last edited by mr.K; 6 July 2017, 08:15.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google