Scuze am uitat sa raspund.
Ce porc admir? http://agrointel.ro/55533/top-5-rase...ctia-de-carne/
Sau mistret?
Ce porc admir? http://agrointel.ro/55533/top-5-rase...ctia-de-carne/
Sau mistret?

dar destept. eu unul nu te inteleg la faza cu Crin...
din pct meu de vedere, cazurile de coruptie ar trebui rezolvate cu rapiditate, cu aceeasi prioritate cu crimele. iar cine taragneaza, sa fie tras la raspundere. nu ma incanta ca intra dragnea sau altu' la puscarie, atata timp cat rahaturile deja facute se repara foarte greu, iar cele posibile a fi facute, nu mai au nimic de-a face cu bunul simt, dreptatea, etc. din partea mea, ii doresc lui prezidente incompetente sa imparta celula cu dragnea, ciclopul betiv cu soferul interlop, blonda suprema cu roscata agramata, etc. singurul lucru care ma face sa injur mai mult psd decat I-am injurat pe aia din pdl, e matematica: psd are mult mai multi hoti/incompetent/parveniti decat orice alt partid - si nu ma refer la numar in valoare absoluta, ci la procentaj. aici e problema
mai mult, incep sa faca rahaturi pe care nici pdl nu cred c-ar fi indraznit sa le faca. pacat de ei, ca aveau sansa sa repare intr-adevar rahaturi facute de aia "de dinainte", pacat de noi, ca vom suferi in continuare, iar ei o vor duce si mai bine. ce-i mai rau, ca printr-o masina de manipulare mai bine pusa la punct decat cea a actualei opozitii (clar au si aia, dar nu asa eficienta) si prin tintirea, in general, a suportului din partea acelei parti a societatii usor de impresionat, neinformata, prin metode cam comuniste (nu ca "ceilalti" n-ar fi aplicat aceleasi metode, dar nu asa "pe fata"); greseala "alorlalti" a fost ca n-au vizat constant acelasi electorat (de aia au si disparut). eu nu contest unele idei bune din programul psd, ci rahaturile ascunse in intentii bune si prezentate ca fiind unica salvare. fazele cu multinationalele (carora le-au facut cadou fondul de salarii, ha, ha), cu Soros (care platea cainii alora de la demonstratii), cu polinomul, cu statul capra, aste-as, in mare parte, gargara. nu asa iti asiguri suportul populatiei, chit ca nu vorbesti mereu prostii. fii exemplu de decenta, sa vezi "follow de leader"-si nu la modul descries de Fane, ci la ala in care impartasim idealuri, puterea exemplului. adica mai si gandim, nu doar copiem ca maimuta. si papagalii vorbesc, dar nu inteleg ce spun.

)
)We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment