If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Zicea ceva YGI de o intalnire in seara asta sau nu am vazut eu bine? Dk se face ceva sa ma anuntati si pe mine si appo de steme le-au placut la colegii mei de la facultate. Multumiri lui DVL si YGI
Scuze!...
Se pare ca nu pot veni diseara...Neste treburi(relaxante sper)
Maine nici atat(daca e ceva)probabil o sa stau ceva mai mult chiar peste program...Un fel de cod rosu(zic baietii)...Nici o legatura cu ce a aparut la tv
Vedeti ce faceti...Ce mai puneti la cale
P.S.Insa saptamana viitoare sigur am tot weekend-ul liber...
P.S.2:...cine stie poate apar diseara mai tarziu dar mie ca nu mai gasesc pe nimeni...daca stati vreo ora ...vad eu...
AG-73-BAR bafta frate si ai grija de masina ca e pacat de ea
poate poti sa vi cu noi la bucuresti maine la 12.30 in peco petrom mioveni
Deci cine nu a fost la intalnire sa stiti ca maine 19-10-2008 la ora 12.30 ne intalnim in peco petrom v mioveni pentru a pleca la bucuresti
cine e intersat poate sa vina maine si ii gasim loc....In cazul in care nu are masina
Este?...Si pentru mine suna tentant ce pacat ca nu pot veni...
Bine ca nu am venit aseara...Ca am avut de anuntat telefonic in interval de o ora peste 20 de persoane in legatura cu serviciu,astazi sunt pe metereze(sper sa nu fie o zi atat de plina pe cat se anunta)da' asta e cand e de munca e ...
Drum bun la Bucuresti si mare grija pe traseu...Avand in vedere ultimele evenimente din saptamana patite de unii membrii(inclusiv eu)...
Bafta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment