Felicitari Logan Club Slobozia!

Intalniri LC Slobozia

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

Intalniri LC Slobozia
								34Logan Club Ialomita52.94%18Logan Club Slobozia47.06%16Last edited by FlorianYFL; 30 September 2010, 15:46.Nu-i bai...Tags: None Intalniri LC Slobozia
								34Logan Club Ialomita52.94%18Logan Club Slobozia47.06%16Last edited by FlorianYFL; 30 September 2010, 15:46.Nu-i bai...Tags: None
 - Stuck

- 

cu cea mai mare placere te voi lua. numa sa te cunosc si eu intaiOriginally posted by Mykutzubaietii yo am loganu la bucuresti...si sambata nu pot sa vin k sunt plecat ...poate datile viitoare...daca faceti comanda de parasolare sa luati legatura si cu mine ...poate datile viitoare...daca faceti comanda de parasolare sa luati legatura si cu mine ....si mai am sa-l conving pe taqta sa vina la intalniri k eu nu am carnet ....si mai am sa-l conving pe taqta sa vina la intalniri k eu nu am carnet asta e mai mare problema...daca nu vin cu tine sweetboy k vad ca stai pe langa mine...yo staw vis-a-vis de scoala 13 asta e mai mare problema...daca nu vin cu tine sweetboy k vad ca stai pe langa mine...yo staw vis-a-vis de scoala 13 

si eu sunt cu bacul stai linistit. poti sa iti faci timp macar 1 ora sa ne cunoastem intre noi si sa ma idiscutam una altaOriginally posted by Leynadsper sa fiu liber.. eu sunt si cu bac-ul acum si nu prea am timp dar o sa incerc sa vin ;) Nu-i bai... Nu-i bai...

- 

@Sweetboy89- Nu stiu daca ai primit raspunsul meu pe mess, ti-am zis ca intru rar. Ia legatura cu Fane-CL, organizatorul nostru, el se ocupa de stickere. Daca vrei si poti, te asteptam maine la intalnire in Calarasi, in parcarea de la BCR. E super simplu, drumul de la Slobozia te scoate drept la Prefectura, iar pe stanga e BCR-ul. Bafta! P.S.La profil ai tel.meu, daca vrei da un apel, dupa 18.Last edited by Gusi; 15 May 2010, 13:45.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
 Comment
- 

La orele 18 la kaufland in parcare.O sa fiu si eu prezent cu toate ca voi fi obosit de pe drum dar...numai conteaza daca e sa se faca LOGAN CLUB...lasam tot deoparteOriginally posted by Marius View PostLa ce ora faceti domnu intalnirea?  
 Comment
- 

sa speram ca facemOriginally posted by alex_77_marius View PostLa orele 18 la kaufland in parcare.O sa fiu si eu prezent cu toate ca voi fi obosit de pe drum dar...numai conteaza daca e sa se faca LOGAN CLUB...lasam tot deoparte  

@Gusi - nu stiu sigur daca pot ajunge. am primit mesaj de la fane si va multumesc pentru ajutor. va asigur ca voi fi prezent la una din intalnirile voastre ( cat mai curand sper )

Nu-i bai... )

Nu-i bai...
 Comment
- 

Mergem la intalnirea din 30 mai cand vor aniversa un an de LOGAN CLUB CALARASIOriginally posted by sweetboy89 View Postsa speram ca facem 

@Gusi - nu stiu sigur daca pot ajunge. am primit mesaj de la fane si va multumesc pentru ajutor. va asigur ca voi fi prezent la una din intalnirile voastre ( cat mai curand sper ) ) ce zici?pana atunci mai pun si eu masina la punct nu ma duc cu ea asa... ce zici?pana atunci mai pun si eu masina la punct nu ma duc cu ea asa...
 Comment
- 

Ce iti mai place pomana...Originally posted by sweetboy89 View Postmergem, mergem ca trebuie sa faca cinste baietii. un mic, "un suc"  )) ))
 Comment

Comment