Alarmistul Va Raspunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mcornel
    replied
    salut alarmistu'. am si eu o situatie ciudata - cand deschid masina din alarma, se deschid toate usile in afara de porkbagaj. daca deschid din buton din bord, merg toate, portbagajul se inchide si se deschide normal. care-i problema? alarma - guard cea mai ieftina, multumesc

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Ia alta alarms pilot la vreo 90 lei si memoreaza telecomenzile la cea montata.

Leave a comment:

• optimus
    replied
    Originally posted by vasile 66 View Post
    o telecomanda plus setarea ei pe alarma costa cam jumate din pretu alarmei asa ca gandeste si tu acum
    asta in cazu in care gasesti telecomanda
    Dar daca alarma noua nu e identica cu actuala,pretul ei plus al manoperei de demontare a celei vechi/montare alarma noua costet mai mult.See?

Leave a comment:

• vasile 66
    replied
    o telecomanda plus setarea ei pe alarma costa cam jumate din pretu alarmei asa ca gandeste si tu acum
    asta in cazu in care gasesti telecomanda

Leave a comment:

• optimus
    replied
    Salut.Masina unei cunostinte este echipata cu o alarma Pilot ale carei telecomenzi s-au deteriorat devenind inutilizabile.Exista vreo sansa sa gasesc o telecomanda universala care sa fie compatibila cu alarma?Sau singura solutie este o alarma noua?Merci anticipat.

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    teoretic ar trebui sa izoleze acel senzor ca defect la prima armare cu mufa scoasa. vei avea decat butoanele usi/capota/portbagaj ca "senzori"

Leave a comment:

• auto100ro
    replied
    da, poti scoate fara probleme senzorul de soc, ar fi ok sa fie alarma dezarmata...

Leave a comment:

• mike-5
    replied
    Pe masina am montata alarma Maat 679 extreme2.Atunci cand este dezarmata,se poate scoate mufa din senzorul soc fara sa afecteze setarile si funtionarea alarmei ? iar atunci cand doresc sa introduc mufa la loc a senzorului de soc (stare alarma-dezarmata),o voi putea face fara probleme ?

Leave a comment:

• viocvv
    replied
    buna
    sper ca nu deranjez prea mult , dar am o problema cu o alarma thunder ca203
    stie cineva cum sa o resetez din butonul valet?
    va multumesc anticipat

Leave a comment:

• florin111
    replied
    multumesc, o sa incerc

Leave a comment:

• vasile 66
    replied
    da,la acesti pini se leaga

Leave a comment:

• florin111
    replied
    B30 B40 la UCH?

Leave a comment:

• vasile 66
    replied
    firu albastru (blue)se leaga la butoanele de la usi

Leave a comment:

• florin111
    replied
    Salut.Am si eu o mica nelamurire : mi-a montat cineva o alarma adusa din strainatate, o chinezarie ceva..., si spre surprinderea mea functioneaza perfect...sau aproape.Problema apare la dezarmare : daca dezarmez si nu pun contactul (sa se aprinda bordul) in 10 secude cca. se armeaza la loc, chiar cu portierele deschise...asa ''face'' toate sau e montata aiurea?
    Masina e Laureate cu inchidere centralizata dar de cand am montat alarma folosesc doar telecomanda acesteia.Pun si o poza cu schema de instalare...
    Alarma se numeste ''Inwells'' , cel putin asa scrie pe cutie.
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    E un entry-level de la viper. E ok, are recomandarea mea.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google