Alarmistul Va Raspunde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LauCalin
    replied
    Va salut!
    In primul rand imi cer scuze ca dau buzna la voi "in ograda" insa nu stiu unde sa mai intreb.
    Am o alarma Autopage, arata arata ca in poza telecomanda si la un moment dat nu a mai scos nici un sunet. Adica se aprinde becurile de pe telecomanda cand apas butoanele, se aprinde si ledul rosu de la bord, se aprind si semnalizarile, insa nu scoate nici un sunet. Am verificat firele de la sirena si par in regula. Eu totusi cred ca are o setare de silentios sau ceva de genul acesta, insa habar nu am cum am reusit sa o activez. Pe net nu am gasit nici o informatie si nimeni nu stie sa-mi spuna concret ce ar avea. Nu am nici manualul de utilizare al ei.
    Precizez ca nu este legata la inchiderea centralizata a masinii. Si nici nu stiu ce rol au celelalte 3 butoane ale masinii (le folosesc doar pe cele inchis si deschis). Are cineva alarma asa si stie "cu ce se mananca"? Orice parere e binevenita.
    Multumesc si inca o data va rog sa ma scuzati pentru deranj. O zi buna!
    Attached Files
    Last edited by LauCalin; 14 March 2015, 12:32. Reason: atasare poza

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Ok ,încerc mâine sa văd dacă se rezolva situația.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Alarma nu ignora telecomenzile de nebună, ori baterie(sub 10v) cu probleme ori interferențe

Dacă zici că toate mufele sunt ok, încearcă o "resetare" prin scoaterea siguranței ei pentru câteva minute apoi încerci din nou să înveți telecomenzile.

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Semnalizarea se aprinde 1 data și atâta timp cât țin swicth-ul apăsat. Mufele sant conectate,problema nu cred ca este din mufe, atunci când am luat a 2 telecomanda tot așa a făcut și cea de doua a mers fără sa fac altceva la instalatie

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    "Cand apăs pe switch se aprind lămpile de semnalizare" - 1 dată, de 2 ori , clipesc, rămân aprinse?

Poți verifica, conform manualului, că ai toate mufele conectate(buton valet, led de stare) la centrala alarmei?

Dacă erai din București, te puteam ajuta.

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Cand apăs pe switch se aprind lămpile de semnalizare,ledul de stare nu este aprins și nici nu licare odata cu semnalizarea.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Cutiuța din poză e senzorul de șoc, care e alimentat doar în stare armată - atunci clipesc și ledurile(în funcție de șocuri).

Bun sirena să zicem că e dusă(stricată/deconectată), dar lămpile de semnalizare și ledul de stare nu merg?

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Nu se aude și nici nu armeaza -dezarmează. Practic nu raspunde la nici o comanda doar cele 2 leduri (roșu și verde) licare.

Leave a comment:

• ionutz72
    replied
    La armare/dezarmare raspunde?
    Sa nu fie firele la switch intrerupte...
    Last edited by ionutz72; 15 February 2015, 13:42.

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Sirena nu raspunde deloc nu se aude nici un sunet după ce apăs swicht-ul de 5 ori.

Leave a comment:

• ionutz72
    replied
    Incearca si asta : armeaza,dezarmeaza,deschide-inchide usa,apoi pune cheia pe ON,abia atunci e dezarmata total,din ce tin eu minte.
    Am avut si eu alarma asta si mi-a dat si mie ceva de cap la vremea aia.
    Nu uita,primul pas cu switch-ul, sa il faci in maxim 10sec de la miscarea cheii.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Am dezarmat sistemul (am pus contactul și am apăsat 5 secunde switch-ul) Sirena a funcționat? Dacă da, înseamnă că nu faci corect pașii de mai jos, mai încearcă.

Pui contactul apoi apesi de 5 ori pe acel switch.Sirena răspunde(2 tonuri) ledul nu clipește
    Apeși orice tastă pe prima telecomanda, sirena răspunde(1ton) iar ledul clipește 1 dată?

Apeși orice tastă pe a 2a telecomanda, sirena răspunde(1ton) iar ledul clipește de 2 ori?

Leave a comment:

• florin313
    replied
    Am dezarmat sistemul (am pus contactul și am apăsat 5 secunde switch-ul) după care am încercat sa memorez telecomanda (am pus contactul și am apăsat de ori switch-ul) dar fara nici un rezultat .Sirena nu scoate nici un sunet și sistemul nu răspunde la nici o apasare de butoane din telècomanda.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Alarma trebuie să fie dezarmată (ai în manual procedura de dezarmare fara telecomandă)
    Pui contactul apoi apesi de 5 ori pe acel switch.Sirena răspunde.
    Apeși orice tastă pe prima telecomanda, sirena răspunde.
    Apeși orice tastă pe a 2a telecomanda, sirena răspunde.
    Scoți cheia din contact, sirena răspunde.
    Attached Files

Leave a comment:

• florin313
    replied
    [QUOTE=florin313;1651124]Am incercat sa rememorez telecomenzile dar alarma nu scoate nici un sunet când apăs switch-ul override de 5 ori.Bănuiesc ca butonul acesta este switch-ul.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google