Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • testele pentru 2016 au fost facute in 2015, daca nu ma insel. chiar pe site-ul adac scriau ei la un moment dat ca n-au apucat sa bage ts860 in teste. intra la ei pe site, cred ca au si varianta in engleza. acolo explica ei mai detaliat cum fac testele, de ce unele gume sunt, altele nu. cand am vrut eu sa-mi iau gume, fix la adac m-am uitat si citisem acolo faza cu ts860.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, zice un vechi proverb.
      Iată o anvelopă de vară la un preț bun și testele ADAC.

      Test la anvelope vara 185/65R15 - ADAC. Top anvelope vara la cele mai bune anvelope vara de 185 65 R15. Vezi rezultate teste si alege-ti!

      Ce părere aveți ?

      Comment


      • Bune. Bun si pretul.

        Poti arunca un ochi si pe astea.

        Au indice A pe umed, Hankook au B.
        Last edited by mr.K; 13 January 2017, 21:03.

        Comment


        • Si eu recomand acel model de Falken. Este exceptional atat pe uscat cat si pe ud. Cel putin pana la varsta de 2 ani ~15k km. Sunt convins ca si anul asta o sa isi pastreze calitatile.

          Singura retinere ar fi daca obisnuiesti sa folosesti masina prin zone cu noroi mare. N-au nici o sansa comparativ cu Continental EcoContact3.

          Comment


          • Si eu am Falken Ecorun si le recomand , foarte bune . Am avut Michelin inainte si pot spune ca sunt mai sigur pe masina cu Falken.

            Comment


            • Daca mai vrei o parere, si eu am fost foarte multumit de Falken Sincera astea.

              Comment


              • Mulțumesc pentru păreri, încă nu le-am luat ,mai aștept deocamdată . Totuși cântărește mult în decizie și testul ADAC și chiar dacă o fi mai mult marketing ,nu e prea departe de adevăr. Am observat că aceste Falken lipsesc din aceste teste în schimb Hankook a primit același calificativ ca și Continental ,ceea ce nu-i puțin ,doar faptul că se uzează mai repede a făcut diferența,lucru neimportant pentru mine la km pe care-i fac.

                Comment


                • Eu am zis ce am folosit si m-a multumit. De celelalte nu stiu. Continental eco5 nu mi s-au parut pe masura laudelor.
                  Last edited by Fanez; 22 January 2017, 12:13.

                  Comment


                  • Dupa aceste saptamani de iarna, pot sa vin si sa spun ca anvelopele actuale Continental TS860 sunt cele mai bune cu care am mers vreodata. Daca citeam pe aici ca iarna o sa fie vai si amar pt noi cei cu logan pt ca nu putem dezactiva ESP si nu o sa mai plecam de pe loc, tin sa precizez ca nu a fost deloc asa. De exempu am plecat perfect fiind gheata jos fara nici cea mai mica problema(bine era drum drept nu panta ca sa nu sara carcotasii imediat), chiar de cateva ori am incercat sa plec mai tare, pt a vedea ce se intampla si o singura data a inceput sa clipeasca acel bec in bord dar masina nu a tras stanga sau dreapa, in schimb frana am folosit-o ca vara si pur si simplu parca masina se lipeste de sosea, nu am crezut ca e posibil asa ceva. Pe unde altii mergeau cu 40 Kmh si tot le fugea spatele, eu mergeam cu mult mai mult si totul era perfect in comportamentul masinii.

                    Comment


                    • Asa pot sa zic si eu despre Fulda pe care le am.
                      Pe toate tipurile de zapada am mers. S-au descurcat foarte bine si pe polei.

                      Comment


                      • Aproape orice cauciuc de iarna NOU face treaba f buna in conditii de iarna.Ale mele michelin alpin A3,intrand in al 7-lea an,m-au facut de ras pe un drum in rampa,acoperit cu zapada tasata(gheata) si zapada framantata,in fata mea urca tot un logan,eu dupa el,viteze constante,el urca continuu,eu incepeam sa patinez,am incercat s-o controlez din acceleratie,volan etc dar degeaba.Am urcat pana la urma pe jos,nu era mult si l-am intrebat pe resepctivul de cauciucuri,erau debica frigo noi noute,lamele moi,ale mele sunt beton,zici ca-s de vara,oricum asta va fi soarta lor,raman de vara iar ptr iarna intentionez sa iau nokian wr d4,am citit lucruri bune despre ele.
                        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

                        Comment


                        • Nokian wrd4 am vrut sa-mi iau eu, auzind despre ele ca sunt super bune. In perioada cand cautam variante se scumpeau de la o zi la alta astfel am ajuns la Fulda.

                          Comment


                          • Ieri după amiaza am mers pe un drum comunal, intre DN7c și complex turistic Albota. Drum cu zăpadă batatorita și gheata pe jos. Am mers constant cu 25-30 km/h, viteza a doua, panta și rampa, am urcat/coborat fără probleme, am simțit cum fuge un pic masina, fără sa intre ESP/ABS, mergând pe sleaurile formate de alte mașini. După 4 ani ierni, ma declar mulțumit în continuare de conti TS850.

                            Comment


                            • E recomanda vreo presiune anume pe gume in sezonul rece?
                              Keep walking...

                              Comment


                              • Aceeasi presiune e recomandata si vara si iarna.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google