Anvelope (iarna/vara) si tot ce tine de ele

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • or fi bune de ceva ?

    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

    Comment


    • Prea bun, prea de la tara.
      Nici macar prezentarea video nu merge. Probabil ca asigura aderenta, ideea e: cati km de rulaj tine?

      Comment


      • Oricum se folosesc doar sa iesi din rahat mare , nu sa le folosesti in permanenta toata iarna , sunt curios cat de practice sunt si cata rezistenta ofera ca durata de utilizare cum ai spus si tu ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

        Comment


        • Tine in conditiile in care ai pe jos zapada batotorita, dar cum la noi pe jos se formeaza santuri de la gheata, cum la noi gasesti o portiune de asfalt goala si apoi una plina de zapada/ gheata nu prea vad sa reziste asa de mult.

          Comment


          • In 1984, aveam Dacia 1300 bineinteles, cu cauciucurile alea Danubiana, stiu ca trebuia sa le schimb, aveam vreo 50000 km cu ele si trebuiau schimbate, abia gaseam! Cu fel si fel de "mizerii" pe la magazine (un ness, o tiagra kent, o tuica), am reusit sa mi le schimb! Eram multumit pana la cer! Mergeam pe sosea cu viteza redusa! Nu am avut nici cel mai mic incident! Au trecut anii, am ajun la Logan, acum o sapatamana mi-am schimbat cauciucurile, cu DEBICA FRIGO. Atat am avut in buzunar, atat am luat. Adopt tot viteza mica, tot aceleasi sosele sunt, doar ca sunt de 3 ori mai multe masini. Atentia trebuie deci marita, viteza clar, mai mica. Nu am asteptari mari de la cauciucurile mele, chiar daca imi luam nu stiu ce firma! Sunt un sofer care merge des pe DN 7, DN 1, DN 74, DN 76 unde zilnic se intampla adevarate crime! Toata lumea se grabeste! Daca cineva are impresia, ca isi va lua cauciucuri de iarna si poate face raliu pe soselele noastre, se inseala groaznic. Credeti-ma, conduc de aproape 25 de ani si drumurile sunt tot alea, asa ca nu va incredeti total in cauciucuri! Oricare ar fi ele! Asigura si cauciucurile siguranta masinii pe sosea, nimic de zis, dar primul lucru este factorul uman !!!! Daca aveam autostrazi cu serviciile aferente lor, altfel se punea problema, desi si acolo, tot sunt probleme, iarna... vedem bine ce este pe Bucuresti - Constanta. Mi-am dat o parare!
            Va doresc DRUM BUN la toti!
            Last edited by dandindeva; 11 November 2010, 11:14.

            Comment


            • Pai si lanturile tot la nevoie mare le folosesti. Oricum, ca orice produs nou (cel putin in Romania), las pe altii sa le foloseasca si sa le califice. Am cred niste lanturi pe undeva, nu le-am montat decat odata sa ies din niste troiene pe la munte. Ideea e ca tesatura asta, spre deosebire de lanturi, nu strica gumele. Probabil.

              Comment


              • Iarna trecuta cand a fost autostrada inchisa pe tronsonul drajna -bucuresti, am fost nevoit sa merg pe drumul ''vechi'' pe Branesti , bineinteles ca si acolo era vai si amar, fara lanturi nu treceiai de anumite portiuni, si tot drumu am frecat lanturile alea ,ba le puneam ,apoi le dadem jos, dar era un nene cu o skoda fabia care avea niste dracii ca cele din filmulet ,pe care le monta intrun minut lejer spre deosebire de mine care ma apuca toti draci cand montam saraciile alea de lanturi.
                si adattano a tutte le dimensioni di pneumatici, misura unica, tecnopolimeri ad elevate prestazioni Jeko si attacca anche a: fango, erba, sabbia e tutte le s...

                Comment


                • Pana acum nu am folosit decat opincilii din dotarea originala (Continental). Fie iarna, fie vara. Nu am patit nimic, nu am derapat, nu mi-a fugit masina cu toata marea zapada. Am iesit cu ele din zapezi si la tara, si troienita in parcare. Lopata tot timpul in portbagaj.
                  Anul aista, aparandu-mi pruncul mi-am zis ca nu se mai poate. Prea am exagerat Mi-am cumparat alt set de obiele
                  Ce ma amuza cel mai tare...Cu toata isteria asta, cred ca vom avea o iarna blaaaanda si nu avem cum sa ne testam achizitiile (ma refer la multe conditii meteo). Cah...
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

                  Comment


                  • Chiar interesant. Modalitatea de prindere foarte uşoară din ce se vede, DAR în realitate nu e chiar aşa. E ca şi la aparatul acela care face tabla la loc, de care am şi eu şi vă spun că mori lângă el până obţii un rezultat.
                    Ca eficienţă nu ştiu ce să spun, dar parcă ar fi o alternativă mai bună faţă de lanţuri. Eu cred că soţia mea se va putea descurca singură cu acestea dar la lanţuri niciodată.
                    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                    sigpic

                    Comment


                    • Chiar daca drumul este acoperit cu gheata o diferenta tot este intre cauciucuri de iarna si cele de vara.

                      test cauciucuri pe gheata: vara/all season/iarna

                      Comment


                      • Gata , s-a dat comanda, diseara le ridic de la magazin , 4 X Fulda Kristall Montero 3 165 / 70 R13 la 180 ron bucata , cereau pe debica frigo 150 , no comment jepcarii dreacu .
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                        Comment


                        • Daca tot s-a atins si tema lanturilor...

                          L'unica catena a montaggio frontale con tecnologiaClack&Go: si monta e si tende da sè alla partenzadella vettura. Design d'avanguardia.Ottima trazione su nev...
                          Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

                          Comment


                          • Uitati si cum e cu tesatura aia (chiar de scrie in titlul clipului "lanturi"):
                            RUD Sibiu produce la preturi avantajoase lanturi auto de zapada pentru siguranta dumneavoastra ! Lanturile antiderapante RUD le gasiti si pe www.lanturiridic...

                            Comment


                            • As dori sa-mi spuneti daca aceste anvelope de iarna sunt bune/le-a mai folosit cineva ?
                              Firestone Winterhawk 2 EVO

                              Multumesc

                              Comment


                              • Sunt de nivel mediu, pentru pretul lor.Cu banii aia te incadrezi la altele. De exemplu:UNIROYAL MS PLUS 66.
                                Last edited by mr.K; 11 November 2010, 15:00.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google