BlueStar_KWO: este ca atunci cand te opresc si te iarta militienii sunt cele mai gingase fiinte, cei mai buni oameni, dar atunci cand gresesti si iti dau amenda sunt niste c**ati cu ochi, sigur aveau ceva personal cu tine, trebuie depusa contestatie si ars pe rug bulangiul?
E frumos cand mai iesi din tara si mergi in Germania spre exemplu si vezi civilizatie exemplara. Ia pune-ti xenoane pe Logan si da-i o tura prin alta tara straina sa vezi ce bulangii sunt si militienii lor, astia din Ro o sa ti se para pistoale cu apa.
Eu personal vad situatia in urmatorul fel:
1. stiu ca nu e voie cu xenoane pe Logan
2. RISC, si imi montez xenoane, ba mai mult direct in far, fara lupe(sa ridice mana sus ala care nu si-a luat niciodata in ochi un xenon fara lupa, de n-a mai vazut nimic).
3. ma opreste politia, imi da amenda, imi ia talonu
4. militianu' ala n-are dreptate, nu era cu Rar-ul langa el, n-are cum sa demonstreze... sigur e crescut in padure si n-a mai vazut xenoane in viata lui.
5. contest ca sigur o sa castig..... experienta.
Nu vi se pare asa putin comica situatia?
E frumos cand mai iesi din tara si mergi in Germania spre exemplu si vezi civilizatie exemplara. Ia pune-ti xenoane pe Logan si da-i o tura prin alta tara straina sa vezi ce bulangii sunt si militienii lor, astia din Ro o sa ti se para pistoale cu apa.
Eu personal vad situatia in urmatorul fel:
1. stiu ca nu e voie cu xenoane pe Logan
2. RISC, si imi montez xenoane, ba mai mult direct in far, fara lupe(sa ridice mana sus ala care nu si-a luat niciodata in ochi un xenon fara lupa, de n-a mai vazut nimic).
3. ma opreste politia, imi da amenda, imi ia talonu
4. militianu' ala n-are dreptate, nu era cu Rar-ul langa el, n-are cum sa demonstreze... sigur e crescut in padure si n-a mai vazut xenoane in viata lui.
5. contest ca sigur o sa castig..... experienta.
Nu vi se pare asa putin comica situatia?

Comment